Mniej zlodiejstwa, to i nikogo nie kupie zaden rzad w dupe ; )Mnie rządy PiSu w 2006r kopnęły mocno w dupę i musiałem się otrząsnąć i bez żadnej pomocy państwa bez ŻADNEGO WSPARCIA zbudowałem firmę od "0" tzn od kapitału 1000zł. Nie musiałem emigrować, nie musiałem iść do MOPSu i nie narzekałem na rząd.
Skladam wniosek tutaj do Adminow , po pierwsze Koledze puscily chyba nerwy i obraza prawie pol Polski A po 2. Kolega jak zwykle klamie , klamie i jeszcze raz klamie ....Co do podatków sektorowych to ewidentne przesunięcie akcentów w ten sposób, ze zaradni życiowo wykształceni ludzie będą pracować na nieudaczników z Polski Wschodniej. Przepraszam za taki ostry ton, ale do tego się to sprowadza.
Zarzuty o których mowa, miał za stare czasy, tj za okres rządów koalicji PiS - Samoobrona - LPR. I nikt go do wypowiadania tych słów podczas wywiadu nie zmuszał, podobnie jak do składania wniosku o ułaskawienie. No chyba że Prezes kazał ...akurat w tej kwestii mógłbym być zniesmaczony lecz wszystko wyjaśniło się po ujawnieniu taśm Kamiński po prostu był dla ekipy Tuska niewygodny za dużo grzebał i chcieli go ujebać proste
Jester72 poczekaj może jakiś czas i osądzaj,wyśmiewaj itd bo jak na razie to plujesz jadem bezpodstawnie
Nie kłam. O ile mnie pamięć nie myli kretynie, to sam chwaliłeś się tutaj, że dostałeś kasę z Unii (czyli de facto kasę dostałeś od reszty Polaków, w tym także od tych, których teraz obrażasz). Taki z ciebie wielki kapitalista i biznesmen, a bez czyichś pieniędzy nie miałbyś nic. Jeszcze bezczelnie tutaj kłamiesz, nieudaczniku. I nie obrażaj bezzasadnie Polski Wschodniej, bo sam się takimi sformułowaniami ośmieszasz, co pokazał w poście wyżej blady9mks.Co do podatków sektorowych to ewidentne przesunięcie akcentów w ten sposób, że zaradni życiowo wykształceni ludzie będą pracować na nieudaczników z Polski Wschodniej. Przepraszam za taki ostry ton, ale do tego się to sprowadza. Mnie rządy PiSu w 2006r kopnęły mocno w dupę i musiałem się otrząsnąć i bez żadnej pomocy państwa bez ŻADNEGO WSPARCIA zbudowałem firmę od "0" tzn od kapitału 1000zł. Nie musiałem emigrować, nie musiałem iść do MOPSu i nie narzekałem na rząd.
Jester72, ja wiem, że dla ciebie największą zbrodnią jest to, że Kamiński raz powiedział, że nie chce korzystać z prawa łaski, a później mimo tego z niego skorzystał. Ta sytuacja jest oczywiście nieporównywalnie gorsza od chociażby tego co obiecywał Donald Tusk, a mianowicie obietnic, że nie podwyższy podatków, a mimo to skłamał i je podwyższył. Takie małe niewinne kłamstewko naszego najwybitniejszego premiera, o reszcie kłamstewek nie będę wspominał, bo zeszłoby mi z tym do jutra.Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział!
Maj 2015
Mariusz Kamiński: Nie interesuje mnie prawo łaski, tylko pełne uniewinnienie. Sąd się myli.
http://bit.ly/1X0QNHN
Listopad 2015
Andrzej Dera: Kamiński i pozostali skazani zwrócili się do prezydenta Dudy o ułaskawienie:
http://bit.ly/1HZr4bO
ooooo tak wielka unia europejska daje wszystko za darmo,o dzięki Ci za infoA co do środków z UE bułeczka to hallo - to były pieniądze z UE i ani złotówki na to nie dałeś więc jakim prawem śmiesz mi to wypominać.
Proponuję w tym miejscu odsłuchać Odę do radości, co niniejszym czynię.ooooo tak wielka unia europejska daje wszystko za darmo,o dzięki Ci za info
Kiedys Korwin na swoim profilu wspomnial o tym, ze kazde € z UE kosztuje Polaka 1,5€A co do środków z UE bułeczka to hallo - to były pieniądze z UE i ani złotówki na to nie dałeś więc jakim prawem śmiesz mi to wypominać
Ja też jestem za tym, żeby budować bogactwo ludzi poprzez niezabieranie im pieniędzy, a nie poprzez rozdawanie, ale ja w przeciwieństwie do ciebie nie wchodzę tu na forum po to, żeby obrażać połowę Polski. Teraz wychwalasz tu Kukiza i Korwina, a przed wyborami nie bylo dnia, w którym nie robiłbyś z siebie idioty pisząc bzdury, żeby ludzie głosowali tak jak ty za PO. Po co więc głosowałeś na PO? Normalny jesteś?i bez dzieci. Tak jak mówi Kukiz i Korwin władza powinna znieść wysokie podatki i ZUS i dać ludziom po prostu się bogacić i wtedy każdy by nie miał krzywdy, że płaci na kogoś innego.
To, że nie masz pojęcia skąd się biorą pieniądze z UE, to jest właśnie przykład twojego kretynizmu. Wielokrotnie przeze mnie ta kwestia była już tobie tłumaczona, a ty za każdym razem pokazujesz, że masz w głowie siano. Te pieniądze, które dostałeś były pieniędzmi Polaków, a jak tego nie pojmujesz, to jesteś zwykły kretyn, no bo ile razy można tę kwestię tłumaczyć komuś. A tak poza tym, czy ta kasa byłaby z UE czy z innego źródła, to co to zmienia. Wziąłeś kasę, a robisz z siebie rekina biznesu, który bezczelnie kłamie, że zbudował swój biznes dzięki własnej pracy i bez żadnej pomocy. Jesteś zwykłym hipokrytą, bo innych obrażasz, a sam bierzesz kasę. Sam jesteś nieudacznikiem, bo bez czyjejś pomocy finansowej nic byś nie osiągnął.A co do środków z UE bułeczka to hallo - to były pieniądze z UE i ani złotówki na to nie dałeś więc jakim prawem śmiesz mi to wypominać.
To sobie weź kurva notatnik, ołóweczek i zapisuj jak nie możesz zapamiętać. Śmieszny jesteś, naprawdę. Tak jak mówiłem, mężczyzną nie jesteś. "Bóg, Honor, Ojczyzna" - coś ci to mówi?Co do mojej deklaracji chyba już wyjaśniłem, że PiS robi tyle rzeczy, że nie da się spamiętać tego przez rok.
No i co, znowu będzie tak, że z płaczem pobiegniesz do adminów jak ostatnio, gdy dostałeś bana za obrażanie innych? Ty na tym forum jesteś kompletnie bezużytecznym użytkownikiem. Twoja aktywność sprowadza się do tego, że wypisujesz idiotyzmy w dziale politycznym. To jest przede wszystkim forum bukmacherskie i wymagana jest aktywność w działach sportowych, w których prawie w ogóle się nie udzielasz. Jeden troll z Nowoczesnej w ostatnich tygodniach dostał bana za to, że nie wychodził z Polityki, widać było, że zarejestrował się tylko żeby spamować. Ty robisz dokładnie to samo, czyli niemal codziennie po kilka postów w Polityce, a w działach sportowych cisza. Lepiej pokaż swoją aktywność w inny sposób.Rozumiem, że to twój cyrk i twoje małpy, ale ciekawe czy sponsorom tego forum podoba się taki język jaki prowadzisz jako mod team.
Jester72, ja wiem, że dla ciebie największą zbrodnią jest to, że Kamiński raz powiedział, że nie chce korzystać z prawa łaski, a później mimo tego z niego skorzystał. Ta sytuacja jest oczywiście nieporównywalnie gorsza od chociażby tego co obiecywał Donald Tusk, a mianowicie obietnic, że nie podwyższy podatków, a mimo to skłamał i je podwyższył. Takie małe niewinne kłamstewko naszego najwybitniejszego premiera, o reszcie kłamstewek nie będę wspominał, bo zeszłoby mi z tym do jutra.
Ciekawi mnie twoja opinia na temat raportu otwarcia Kancelarii Prezydenta: http://www.prezydent.pl/kancelaria/d...ydenta-rp.html. Jak oceniasz działalność Bronisława Komorowskiego i jego Kancelarii między majem a sierpniem br, która to została przedstawiona w tym raporcie. Czekam na wyczerpującą i obiektywną (jak zawsze w twoim przypadku) opinię.
Znasz przyczyny, dlaczego Polska wschodnia jest mniej rozwinięta niż zachodnia? Czy wg Ciebie dlatego, że żyją tam nieudacznicy?To, że ktoś ma liceum albo studia to jeszcze nic nie oznacza. To Polska Wschodnia potrzebuje obecnie pomocy co przyznaje PiS
Dyskryminacją ludzi bez dzieci byłby podatek bykowy. Kluczem dla rozwoju kraju jest zwiększenie dzietności. 500 zł na dziecko jest pomysłem na krok w tę stronę, czy efektywnym to okaże się za kilka lat. To nie dyskryminacja bezdzietnych ale wspieranie dzietnych.Ja po prostu nie widzę absolutnie powodu dla którego będzie się dyskryminować ludzi bez dzieci.
Mnie rządy PiSu w 2006r kopnęły mocno w dupę i musiałem się otrząsnąć i bez żadnej pomocy państwa bez ŻADNEGO WSPARCIA zbudowałem firmę od "0" tzn od kapitału 1000zł.
Zdecyduj się jak było. Zgadnij skąd Unia ma pieniądze. Jako przedsiębiorca pewnie wiesz, że nie ma darmowych obiadów.A co do środków z UE bułeczka to hallo - to były pieniądze z UE i ani złotówki na to nie dałeś więc jakim prawem śmiesz mi to wypominać.
Instytut Ekonomiczny NBP przeliczył to wstępnie i rzeczywiście PiS się pomylił w wyliczeniach - przeszacowali wydatki i niedoszacowali wpływy.Nie ma nic gorszego niż rozdawanie pieniędzy, szczególnie jak ich nie ma. PiSowi po prostu nie starczy kasy z podatków sektorowych więc pozostanie im albo: dodruk pieniądza co będzie oznaczać osłabienie złotówki i inflację, albo zwiększenie deficytu czyli pogłębienie tego co robiło PO. Można też oczywiście podnieść VAT do 27% (jak na Węgrzech Pana Orbana). Skądś kasę muszą wziąć, a te ich wyliczenia są praktycznie podważane przez wszystkich ekonomistów.
Nie zachowuj się jak Petru.Szykują nam drugą Grecję i tyle w tym temacie.
Fala uderzeniowa nastąpi w roku 2020 i PiS już na to nic nie poradzi, co najwyżej trochę złagodzi skutki.Fala uderzeniowa może nastąpić ok 2019 roku.