Kolejne zmagania w najlepszej lidze świata !!!
Na początek krótkie dementi, z tego co wiem główną siedzibą Pana Li vel Starego Żółtego Psa moi drodzy jest zacny zamtuz Czerwony Lotos. Knajpa jest w Szanghaju jesli chodzi o scislosc. Hong Kong też ma swoje uroki jednak Pan Li na stare lata (ile on już ma lat?) częściej bywa w swojej starej norze. Choć obsluga lokalu jakby coraz mlodsza. Anyway...
Na klepisku w Ballart (tam teraz błąka się WU) "podziwiam" kopanie się po czołach WU vs Jets.
Było ht 1-0, Var (o dziwo słuszny) a po chwili 0-1... Kolejne hucpy w krainie Kangurów.
Kierunek? 1 Dnb po @ 3,10
za drobne... Mnie tam nic nie zdziwi
GL...
Edit
A i jeszcze baby sedziuja ten mecz? Poważnie? Wszędzie trzeba wpierd... na siłę poprawność polityczną? "O czasy, o obyczaje...". Po ch... takie pseudo - socjo - ryjacoberet zabiegi? A no właśnie...
Edit 1
I znowu Var, tym razem karny dla Jets anulowany... Moim zdaniem powinien być.
Koncowka meczu WU na 1-1, piekny gol, ale nieeee qwa, spalony o pół ch... Ja cie nie moge...
Edit 2
Ft 0-1, 2 Vary, z d... Spalony, karuzela się kreci i tylko w sluchawce telefonu słychać szelest mietoszonych przez SZP banknotów. Głos w sluchawce prawi: Taki
live Qowal, taki
live, hihihi... F... ten to się bawi, łobuz jeden, a sądząc po odglosach z offu, to na dodatek w wesolym towarzystwie chinskich dzierlatek
z Czerwonego Lotosu właśnie...