No właśnie. Znacie się na tej lidze, jeśli wygrywacie kasę to fajnie, ale nie wciskajcie kitu, że ta liga prezentuje jakiś poziom, bo tak nie jest. Zasada, że nasza liga jest najlepsza bo jest nasza, jest zwyczajnie głupia. Koń jaki jest, każdy widzi. Może czasem czytając krytykę w tym temacie, ktoś się zastanowi i pomyśli, że może odpuścić dziś tego overa, bo jakieś beztalencie idąc sam na sam połamie się o własne nogi i nie strzeli na pustaka. Tak jak np. dziś.Hermetyczne grono fanatyków futbolu kangurów nie toleruje innego, odmiennego zdania, które podważa poziom tych rozgrywek Ale nikt Wam nie odbiera prawa i możliwości do emocjonowania się tą ligą. Tak samo - Wy nie odbierajcie nam prawa do krytyki.
Ja doceniam ten temat, bo tu się najwięcej dzieje i uważam, że brakuje podobnych rozmówek meczowych w innych ligach.
Przykładem mój typ na undera. Wszystko wskazywało na over, sam nie bardzo wierzyłem w małą liczbę goli, ale mierni kopacze nie zawiedli. To samo teraz. 3 mecz z rzędu i scenariusz się powtarza. Sytuacje, sytuacje, sytuacje i nic.