>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

Status
Zamknięty.
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Hermetyczne grono fanatyków futbolu kangurów nie toleruje innego, odmiennego zdania, które podważa poziom tych rozgrywek :D Ale nikt Wam nie odbiera prawa i możliwości do emocjonowania się tą ligą. Tak samo - Wy nie odbierajcie nam prawa do krytyki.

Ja doceniam ten temat, bo tu się najwięcej dzieje i uważam, że brakuje podobnych rozmówek meczowych w innych ligach.
No właśnie. Znacie się na tej lidze, jeśli wygrywacie kasę to fajnie, ale nie wciskajcie kitu, że ta liga prezentuje jakiś poziom, bo tak nie jest. Zasada, że nasza liga jest najlepsza bo jest nasza, jest zwyczajnie głupia. Koń jaki jest, każdy widzi. Może czasem czytając krytykę w tym temacie, ktoś się zastanowi i pomyśli, że może odpuścić dziś tego overa, bo jakieś beztalencie idąc sam na sam połamie się o własne nogi i nie strzeli na pustaka. Tak jak np. dziś.
Przykładem mój typ na undera. Wszystko wskazywało na over, sam nie bardzo wierzyłem w małą liczbę goli, ale mierni kopacze nie zawiedli. To samo teraz. 3 mecz z rzędu i scenariusz się powtarza. Sytuacje, sytuacje, sytuacje i nic.

IgaŚwiątek 31,6K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Sędziowie trochę podenerwowali mnie, ale swoje zrobili w obu meczach ostatecznie :cool:

Tak więc zmieniam zdanie i ta liga będzie wśród moich większych zainteresowań (pod względem dyscypliny, bo gole to średnio) :ROFLMAO:

1699097774625.png 1699097797112.png

Otrzymane punkty reputacji: +497
IgaŚwiątek 31,6K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Za mniejszą stawkę - 250 zł - daję over 2.5 gola i over 11.5 rożnych - 4,25 w Superbecie.

Może jakiś gol do 60 minuty otworzy mecz, bo sytuacje są.

EDIT: Rożne izi, ale dwie cofki na VARze to już za dużo, by weszło. Tym bardziej, że goście grają w 10tkę. Pewnie się skończy 2-0 - i skończyło. Bardzo pechowo, ale wszystkiego mieć nie można.

Ostatnia edycja:
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Uuuuuuuu zrobiło się nam gorąco w temacie. Wg najlepiej to podsumował
sunxl i nie trzeba już nic dodawać.
Znamy twoje zdanie i nie musisz tutaj nikogo przekonywać do swoich racji, bo w tym dziale stworzyła się przyjemna grupa pasjonatów, którzy śledzą, czytają i regularnie oglądają A-League. Nie chcesz to nie oglądaj, ale daj innym emocjonować się zmaganiami u Kangurów. a twoje komentarze na temat poziomu są tutaj zbędne. Dla mnie możesz interesować się nawet ligą Madagaskaru i nic mi do tego. Każdy ma swoje słabości do danych rozgrywek, a nasza jest A-League, bo nic nie smakuje lepiej jak Big Blue Derby, czy tez F3 Derby do sobotniego, czy niedzielnego śniadania.
Jutro Jets kontra Fixiarze /// Jakieś propozycje ? :)

Otrzymane punkty reputacji: +928
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
A tak w odniesieniu do wcześniejszych, dzisiejszych postów;
oglądam sobie Fulham -MU i co ? Co to za liga popis nieudacznictwa i niewykorzystanych sytuacji no i wynik zaj... 0:0 67' :)

Otrzymane punkty reputacji: +702
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Na jutro ;
Karny w meczu @ 2.75
WSW strzeli z karnego @ 4.00 (Betclic , tylko tam znalazłem)
Zrobiło się ciepło przy VAR , ale fakt ręki nie było.

Ostatnia edycja:
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
A tak w odniesieniu do wcześniejszych, dzisiejszych postów;
oglądam sobie Fulham -MU i co ? Co to za liga popis nieudacznictwa i niewykorzystanych sytuacji no i wynik zaj... 0:0 67' :)
Zazwyczaj w Anglii takie mecze to wynik dobrej organizacji obronnej, przykładem choćby kolejny słaby mecz w Newcastle. W Australii 95% biegających koszulek nie potrafi prosto kopnąć piłki a to lekka różnica ;) Jeśli masz przed sobą obrońców na poziomie dzieci z opaską na oczach we mgle i nadal nie potrafisz strzelić, to tej śmiesznej ligi nie da się już niczym obronić. Chyba, że ktoś lubi taką piłkę na poziomie piłki kobiecej, gdzie człowiek może to włączyć, żeby się pośmiać, to jeszcze mogę zrozumieć.

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Faktycznie doszedł nowy kolega i próbuje nam pokazać jaka Aleague jest słaba i beznadziejna , ale nam nie trzeba o tym mówić my to wiemy, że nie jest to poziom Premier League czy Bundesligi, wiemy jaki poziom reprezentują gracze , że popełniają błędy czy to z braku umiejętności czy czasami celowo wiemy i o tym piszemy , proponuje poczytać kilkaset postów które tu są, i pokaż nam , że po każdym meczu piejemy z zachwytu . Nie musisz nas w każdym poście uświadamiać. Podawaj swoje typy i ciesz się, że mimo daremnego poziomu możesz zarabiać, a meczy skoro cię drażnią nie oglądaj, ja tak robię i nie tylko w przypadku Aleague. Pozdrawiam i zieloności wszystkim grającym.

Otrzymane punkty reputacji: +2342
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1813
majekx 927K

majekx

Znawca A-League
W końcu... O rok za późno... No ale Puchar zdobył... Farewell Mr. Corica and Good Luck!
Ps
Początek sezonu a już poleciało 2 trenerów: w City i Sky Blues... Nieźle 😉
A nowym trenerem Rudan.. edit - co ja gadam?.... oczywiście Talay został nowym trenerem Sydney

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1684
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A nowym trenerem Rudan.. edit - co ja gadam?.... oczywiście Talay został nowym trenerem Sydney
No to drugi moim zdaniem razem z Rudanem the best coach u Kangurów :)
Wspólny mianownik? Każdy z nich trenował Nix i to z sukcesami... Będzie się działo...

Otrzymane punkty reputacji: +1315
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
A ja sobie na jutro pyknę over 4( Azjana ) @ 3.30 bo wiadomo kto z kim itd. ;)
📺

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1201
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Victory vs Nix,
Tak jak kolega powyżej napisał, wiadomo kto z kim itd.
Moj kierunek to bramki, na live spróbuję łapać lepszy @ na over 2,5 bo ten pre to rozbój w biały dzień. Jak się uda to za miedziaka... GL!
Edit
Są składy, jest Bruno, jest Oskar, oby było ok...
Edit 1
Live
Jest 1-1, 2 Vary do tego, a co tam, spróbuję ten live over 2,5 po @ 2,0 za miedziaka.
Bez napinki...
Edit 2
2 vary, potem ręka 100% karnego brak, ft 1-1...właściwie to się nawet nie dziwię...
Wcale :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +833
majekx 927K

majekx

Znawca A-League
Składy na dziś:

Bramki pewnie będą.. ale ja osobiście jeszcze nie podjąłem decyzji czy i co grać

Otrzymane punkty reputacji: +703
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom