>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
To co dziś się wydarzyło w pierwszym meczu to był majstersztyk pana Li , szczwany lis wszedł w rzuty rożne, przy wyniku 4-1 i w 80 minucie nagle goście cisną jeżeli się nie mylę 5 lub 6 rogów , kurs na takie coś musiał być powyżej 200 bo Marynarze mieli już 8 rogów a to goście wygrali tzw wyścig do 9 rogów .
Post automatycznie złączony:

A tak przy okazji się pochwalę, że w końcu mi się udało
Przepraszam że nie dodałem przed meczem ale nie miałem czasu, obowiązki rodzinne.
Pozdro i zieloności wszystkim.

1678525351566.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3054
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W Newcastle się nie patyczkują, ht Jets 2 - Reds 3...
Halo obrona? Nie ma takiej formacji odpowiadają zgodnie trenerzy bohaterów tego zjawiskowego wydarzenia... Fajny soccer, oby tu nie było zmyły tak jak w poprzednim dziś meczu. No ale ani jedni, ani drudzy nie maja kota takiego jak Filip Kurto...
Przyczajka na kierunek: inny/over ale @ muszą być jak dla mnie >2,0...
Edit
Ft 2-4...pomiędzy 90 i 93 min. Redsi zaliczyli słupek i niewykorzystali 100-ki...
Jetsi na moje oko oprócz rogów to zagrali u buka swój under 2,5...

Ostatnia edycja:
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Uwielbiam takie dni, gdzie odpuszczasz tą ligę, a tu nagle grad goli i łatwy zarobek. Fuck..;)

Otrzymane punkty reputacji: +889
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Ja na temat dzisiejszego się nie wypowiadam. Obrałem bardzo złe kierunki , dzisiaj papier wygrał .
W wolnej chwili coś trzeba wymyśleć na jutro i poniedziałek.

majekx 927K

majekx

Znawca A-League
Na jutro... o ile mój plan ma być w grze to SFC nie może przegrać.. dlatego:

Nixi - SFC
lekko - 2 - @2,5
średnio - X2 - @1,46

City - Roar - un2,5 - @2,19

W Melbourne temperatura pewnie będzie w okolicach 30 st C. Czy City w tych warunkach będzie chciało robić jakieś rekordy z bramkami? Roar jedzie na AAMI po jak najmniejszy wymiar kary (a może się postawią?)... Stawiam tutaj na minimalną ilość bramek. Wygraną gospodarzy zwyczajnie nie opłaca się stawiać

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +666
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Na jutro... o ile mój plan ma być w grze to SFC nie może przegrać.. dlatego:

Nixi - SFC
lekko - 2 - @2,5
średnio - X2 - @1,46

City - Roar - un2,5 - @2,19

W Melbourne temperatura pewnie będzie w okolicach 30 st C. Czy City w tych warunkach będzie chciało robić jakieś rekordy z bramkami? Roar jedzie na AAMI po jak najmniejszy wymiar kary (a może się postawią?)... Stawiam tutaj na minimalną ilość bramek. Wygraną gospodarzy zwyczajnie nie opłaca się stawiać
Nix grają w Auckland o absurdalnej porze, nie wiadomo, czy będzie Zawada. Może faktycznie jakiś x?
W Melbourne będzie ze 20 stopni C, City faworyt wiadomo, ale kurs na 1 w singlu to żart, godzina meczu też jest skandalem...
PS
APL i FA pocałujcie mnie za te chore pomysły w .... FO!
Edit
Nix ft 1-0. Zawada zagrał i zdobył gola. Król Auckland Oskar I... Sydney spusiaczylo niemiłosiernie, ich problem...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +231
kibic-zwierze 47,9K

kibic-zwierze

Użytkownik
Ehhh i po co ja zajrzałem do tego tematu ;)
A miałem zasadę … trzymać się od australijskiej z daleka :))))

Otrzymane punkty reputacji: +666
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ehhh i po co ja zajrzałem do tego tematu ;)
A miałem zasadę … trzymać się od australijskiej z daleka :))))
Australię albo się kocha, albo nienawidzi. Czasem i jedno i drugie.
No i zero logiki w soccerze na Antypodach więc w meczu: City vs Roar (jest 1-0) rzucę azjana za drobne over 2,0 po @ 2,35 ... GL!
Edit
Roar autobus cały mecz, Maclaren spitolil w ht karnego, wycieczka Roar pod bramkę City i karny :) 1-1.
Symbolicznie 1 po @ 4,0 ... Kilka minut zostało...
Edit 1
O'Neill z główki po rożnym, my hero... W 88 min.
Ps
Teraz Australia jest kochana :) Jutro pewnie będę ją przeklinał :)
Ps2
Dzwonek w telefonie, znany mi dobrze głos syczy: "Kota nie ma, myszy harcują, ciesz się Qowal-san, masz swoje 5 min... W nocy wracam z Szanghaju więc się już nie pusz (push? - sepleni czasem SZP), bo wszystko wróci do" normy"".

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3154
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik

Jakieś pomysły na jutro?
V to bierze czy wałek?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League

Jakieś pomysły na jutro?
V to bierze czy wałek?
Pan Li wraca z Szanghaju więc wiesz... 😉 Ale on the paper mecz "powinien" być zacięty. Aloisi ma przedłużony kontrakt, to może piłkarze zagrają lepiej wpbec tego faktu, chociaż z tego co wiem, to Prijo już chyba w WU nie zobaczymy... Za to Victory, to dno, pytanie czy Popovic coś jeszcze z nich wykrzesa...

Otrzymane punkty reputacji: +692
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +1442
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Jakieś pomysły na jutro?
V to bierze czy wałek?
Ja biorę remis pi zacnym kursie 3.65
Obie ekipy na tym samym słabym poziomie
Widzę tu skromne 1:1 @ 6.25 (za drobne)

A jak będzie przekonamy się jutro

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1359
majekx 927K

majekx

Znawca A-League
Zapowiada się otwarty mecz. WU musi powalczyć o punkty. Victory już o nic nie walczy, może pograć radosny football dla kibiców. Ja tutaj widzę takie coś:

Victory - WU - ov2,5+btts+rzuty rożne ov 7,5 - @2,19 (1:2) + 7 rzutów rożnych

Trochę mi śmierdzi win gości. Jak chcą powalczyć w playoffach i mieć szanse na obronę tytułu, to 3 punkty będą na wagę złota. Tak naprawdę to wszystko w rękach i nogach gospodarzy. To oni zadecydują czy się podkładają, już bukują hotele na wakacje, czy może chcą jeszcze trochę pokopać piłkę, sprawić radość kibicom i napsuć krwi rywalom.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +903
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Ja bym jeszcze nie skreślał Big V na straty. Ciasno w dole tabeli , to jest Australia , tu wszystko jest możliwe.
Remis jozzy22 jozzy22 jak najbardziej do grania . Czy WU chce bronić tytułu ?! Chyba taka myśl Im nawet nie przeszła przez głowę. (MC raczej nieosiągalne w tym sezonie) ale czy WIELKIE "V" chce w tym sezonie dostać " wooden spoon " ? Nie wypada.

Gram remis @ 3.6
A za popularnego miedziaka / mecz do 10 min. MV @ 6.5 :cool:

No i Prijo załatwił sprawę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1442
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, 1 liga
Godzina: 08:00
Spotkanie: Melbourne Victory - Western United
Typ: powyżej 7.5 kartek
Kurs: 4.60
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Znowu decyduje się na over kartek w lidze australijskiej mimo tego, że ostatnio gdy zagrałem over to kartek było jak na lekarstwo. Mam nadzieję, że dziś będzie inaczej .
Sytuacja w tabeli sprzyja kartkom, bo obie drużyny rozczarowują i są w dole tabeli . Melbourne jest ostatnie w tabeli a goście tylko 2 pozycje wyżej . Gospodarze mogą przy dzisiejszym zwycięstwie mocno zbliżyć się do gości . Dlatego też liczę tu na ostrą bezpardonową grę.
Sędzia jeśli chodzi o kartki jest takim średniakiem ze średnią lekko powyżej 4 kartek na mecz. Liczę jednak na to, że dziś swoją średnia poprawi.
Sytuacja w tabeli sprzyja tu kartkom i głównie z tego powodu je gram.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1122
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik

A jednak Prijo w wyjściowym.

Otrzymane punkty reputacji: +456
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom