P
24,1K
pescarabajo
Użytkownik
Coś tam drgnęło u Perth. Celny strzał, potem VAR sprawdzał czy nie podyktować karnego.
oho... Keogh zmiana...
oho... Keogh zmiana...
To wyglada jak mecz Gwiazd TVN z Orłami GórskiegoTragedia. Są tak żenujący ze az jestem w szoku.
Ciężko powiedzieć z obrazu meczu to ja tu nie "widzę" układu, ale kto ich tam wie? Oba zespoły potrzebują wygranej, a że kaleczą? Kochana ta liga, ale ogórkowa mocnoA nie uważacie, że zagrali pod ''łamaka''?? Bo jakiś dziwny ten mecz a w przeszłości już mieli takie ''akcje'' 1gol/spotkanie 1/2 2/1.
W Brisbane powariowali jest 3-1, no to over 4,5 ht po @ 2,0 za drobne... Strzelanina od rana...WTF!!!!!pograłem 1.5 Roar odpalam kompa a tu 3-1!!!!! w 20 minucie hokej czy co
I to ta twoja klątwa!!!??W Brisbane powariowali jest 3-1, no to over 4,5 ht po @ 2,0 za drobne... Strzelanina od rana...
Edit
Długo nie czekałem 4-1 Crazy Roar
Swego czasu Roar nie grałem ze 2 lata ale też gdzieś od 2 lat klątwę przełamałem choć zawsze gdzieś tam w głowie zostaje niepewność co do ich meczów...I to ta twoja klątwa!!!??
Mówisz, masz piękna bramka, polecam, bramkarz przelobowany, superrrr i 1-1eee tam... mi się podobało to, że trybuny nie były puste.... i ta trybuna piknikowa za bramką Macarthur.... te łączki na stadionach są świetne...
Szkoda, że podobało Nam wszystko dookoła tylko nie to co działo się na boisku... może w drugiej połowie coś się ruszy bo WSW nie powinno tak bez walki oddać meczu w sposób jaki oddało 1 połowę.
No wiesz, bramki padały też po stałych fragmentach więc niekoniecznie się zgodzę z tym wpisem... Widziałem gorsze ot choćby w Ekstraklapie przykładowo.czy oni są debilami nie potrafią rożnych i wolnych wykonywać jak za lekko kopną to za mocno ślepi są czy jaki uj
padały ale ile ich marnująNo wiesz, bramki padały też po stałych fragmentach więc niekoniecznie się zgodzę z tym wpisem... Widziałem gorsze ot choćby w Ekstraklapie przykładowo.