qowalsky6
Znawca A-League
Kolejka nr 24
05.04.2019 City vs Roar - gospodarze teraz okupują ostatnie (6 miejsce) dające prawo do gry w PO. Do Melbourne przyjeżdża outsider, który ostatnio udowadnia, że profesjonalny zespół może nie znać terminu "defense". Do kadry City wracają Maclaren i Vidosic dlatego kursy na 1 to 1.3., bo 3 pkt. praktycznie zapewnią im udział we wspomnianych PO.
06.04.2019 Jets vs Wanderers - dla mnie no bet, Jetsi stracili (co prawda jeszcze nie matematyczne) szanse na awans w poprzedniej kolejce, WSW na wyjeździe nie wiadomo, co pokaże. Zobaczymy...
06.04.2019 Blues Sky vs Big V - mecz konkursowy, The Big Blue, na pewno spotkają nas emocje, mecz ekip z 2 i 3 miejsca, mecz o TOP2. Mam nadzieję, że będzie się działo. Po głowie chodzą kartki, bts takoż prawdopodobny, dla mnie głównie na live...
06.04.2019 Reds vs Nix - Nixi z Krishną (ma już zagrać) jeśli zechcą, to wypunktują gospodarzy, którzy wymęczyli ostatnio zwycięstwo z Rozbitkami28. Pytanie, czy Nix będą chcieli się wysilać mając pewne PO? Sportowo Redsi zaprezentowali się b. słabo, goście na fali ale nic nie muszą. Zostaje live...choć dnb @2,60 na gości kusi ...
07.04.2019 Rozbitkowie28 vs Glory - ostatni z pierwszymi, Dawid z Goliatem, czyli krótko powinna być masakra. No chyba, że Pan Li ma inne plany
Tyle ode mnie. Podoba Wam się nowe forum? Piszcie do mnie na priv (wystarczy T/N), bo chcę się przekonać, czy ze mną "wszystko w porządku"