Jeszcze jedna może paść, bo Jets już nie ma nic do stracenia. Niech się honorowo zaczną żegnać...5 minut i trzy bramki, jak tu nie kochać A-League :angel:
A ja remis za drobne po @ 3,20 , nic się nie dzieje... Przynajmniej na razie ????W sumie jak Jetsi przegrali to City ma już PO... pozostaje grać win gospodarzy - WSW wygra - @2,55 - 1j.
Ja tam mam x ht po @ 1,80 , no nie wiem, coś czutki do live nie mam, więc nie polecam ????Są składy na dzisiejszy hit ???? Keogh na ławce. Przyznam ze kurs na V oscylujący koło 4 mnie kusi i spróbuje za drobne.
Do tego gole V over 1,5 jak tylko pojawi się live.
mecz śliski...Panowie, co jutro z Adelaida? Wygrana praktycznie zapewnia im udział w playoffach no ale ostatnia ta seria pięć meczów bez wygranej może trochę martwić. Wyjazd do ostatniej w lidze drużyny i w sumie gdzie nie wygrać jak tam.
Redsi to ostatnio syf malaria, ale Rozbitkowie nie lepsi. Niech ich wygrana z Jets nikogo nie zmyli, bo to dalej jest jedna wielka kicha, no i farta mieli mnóstwo. Chyba na live go zostawię ???? a no i over takoż prawdopodobny, bo gospodarze niczego już nie bronią, ruszą do przodu, a nawet patałachy z Adelaidy mogą to wykorzystać.Panowie, co jutro z Adelaida? Wygrana praktycznie zapewnia im udział w playoffach no ale ostatnia ta seria pięć meczów bez wygranej może trochę martwić. Wyjazd do ostatniej w lidze drużyny i w sumie gdzie nie wygrać jak tam.
ft 0-2 oni za nic nie chcieli strzelić choćby jednej bramki. No za żadne skarby ???? Dziś spaliłbym się ze wstydu za swoje "wyczyny", gdyby nie to, że przeputałem na szczęście tylko drobniaki. Do jutra...Dobra dwa gole V siadły. Nastepny gol
Perth - 2.10. Niech idzie ????
No szkoda ???? liczyłem ze z jedną ukłują ????ft 0-2 oni za nic nie chcieli strzelić choćby jednej bramki. No za żadne skarby ???? Dziś spaliłbym się ze wstydu za swoje "wyczyny", gdyby nie to, że przeputałem na szczęście tylko drobniaki. Do jutra...
Tak, jasne. Pograsz troche to sie przekonasz jaka to zyla zlota ????Australia to jednak żyła złota jest...
w jednym meczu 17 RR a w drugim 19 rr
Potwierdzam ????Tak, jasne. Pograsz troche to sie przekonasz jaka to zyla zlota ????
No i był dziś syf, malaria... Patałachy wykorzystały, ale na over to szans nie było... Poniżej skróty "bramkowe" zakończonej rundy.Redsi to ostatnio syf malaria, ale Rozbitkowie nie lepsi. Niech ich wygrana z Jets nikogo nie zmyli, bo to dalej jest jedna wielka kicha, no i farta mieli mnóstwo. Chyba na live go zostawię ???? a no i over takoż prawdopodobny, bo gospodarze niczego już nie bronią, ruszą do przodu, a nawet patałachy z Adelaidy mogą to wykorzystać.