>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
cytat z dnia 6 kwietnia 2019

No i tutaj powinno być ciekawiej aczkolwiek, tutaj moja prośba, znajdzie się osoba, która widziała ostatni mecz CCM z Adelaide i mogłaby powiedzieć jak ten mecz wyglądał?.. ja niestety nie oglądałem.. ze względu na to że nie włączam już meczów z udziałem Adelaide.. 

I dobrze, że Redsów nie oglądasz bo tamten mecz to był syf (CCM) i malaria (Reds). Trochę opisałem go live (post nr 3198). Wyglądalo to żenująco z obu stron, aż się nie chce o tym g...... pisać.

Otrzymane punkty reputacji: +11
K 162

kuraso

Użytkownik

Ja na dzisiejsze spotkania proponuję dubla under 3,5 w Adelaide oraz over 2,5 w meczu CCM. W lvbet wyszło 2,06.

Adelaide gra mało widowiskowy, usypiajacy futbol. W ostatnich 4 spotkaniach tej drużyny ani razu nie padł nawet over 2,5. Z drugiej strony gościom znacznie częściej zdarzają się szalone mecze z większą ilością bramek, jednak sugestia może być także ostatni bezpośredni pojedynek, zakończony wynikiem 0:0.

W CCM liczę na jazdę bez trzymanki. Gospodarze lubią przyjąć spora ilość goli, grają przeciwko podraznionemu liderów. Uważam, że over 2,5 jest tu obowiązkiem, można zaryzykować mocniej i wchodzić w over 3,5.

Lekko wchodzę również w łamach CCM/Perth. Australia lubi takie historie. Kurs 11 w lvbet, może gdzie indziej można znaleźć więcej. 

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League

Składy:

LINE UP | Izzo (gk), Galloway, Marrone, Jakobsen, Kitto, Konstandopoulos, Boland, Isaias (c), Halloran, Stamatelopoulos, Goodwin

LINE UP | Kurto (gk), Kopcynski, Durante (c), Golec, Lowry, Rufer, Mandi, Cacace, Singh, Krishna, Williams

A ja sobie zagram win gości - @3,95 - 0,3j ❌

Un2,5 - @2,2 - @0,3j ❌

Dlaczego? Bo Adelaide jest nijaka, a Nixom się chce, właściwie to Krishnie się chce strzelać... dla mnie to wystarczy, żeby podjąć ryzyko.

Edit: w ostatnich meczach byle jak grający Redsi nagle walą 3 bramki do przerwy Nixom. Całe antypody.

Otrzymane punkty reputacji: +29
isztwan 298K

isztwan

Użytkownik

No wlasnie. Wszystko wskazuje na sporą ilosc bramek ccm vs perth, a wiadomo jak się kończą takie mecze. Ciekawe czy będzie psikus i padnie under w spotkaniu gdzie wszyscy wchodzą w overa. ????

karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik

Martwi mnie Castro na ławce jednak obecność Keogha w pierwszym trochę to rekompensuje. Sam pograłem over2,5 i over3,5.. patrząc na tych Asprotoamitsów i innych Rowlesów... no bądźmy poważni - POGROM. Kluczem do overka 3,5 jednak będzie bramka dla CCM, a tutaj oprócz Simona to dwie "rakiety" Hoole i Pain na ławce... śmierdzi jakimś 0-0 do przerwy i bramkami w drugiej. OBYM się mylił i zaczęli strzelać od pierwszych minut co  sprawi że wszyscy będziemy spokojniejsi :D

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League

CCM - Glory

Zagrajmy to pod prąd:

CCM wygra przynajmniej jedną połowę - @3,05 - 0,3j

I łamaki:

1/2 - @18- 0,3j

2/1 - @40- 0,2j

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League

Nie wiem, czy macie takie wrażenie, że Nixx grają na niby :) Są strzały, ale anemiczne, są dośrodkowania, ale jakby obiadu nie jedli :) Skład mocny a dostają 3-0 :) 

live

Sheridan (znany z naszych boisk) na 3-1, no może cud się zdarzy. Adelaida do tego się nadaje :)

pobieram over 4,5 po kursie 2,20 ???? za miedziaka, Nixi próbują, a może kontra Reds? GL

qwa VAR i gol nieuznany dla Nix, f.... I znowu szansa dla Sheridana i d...a. Wiatr w oczy... No i ft 3-1, Redsi przypomnieli sobie jak się gra, czy Nixi nie dali z siebie 100%?  Dla mnie to drugie...

Otrzymane punkty reputacji: +31
karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik

sam fakt że padły tam 4 bramki to już cud więc nawet z układu sytuacji boiskowej bałbym się nawet za miedziaka ruszać o4,5 ;) ale faktycznie tak jak piszesz było blisko, no cóż zapinamy pasy powoli na ostatnie spotkanie w ten weekend... 

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 10:59 przez karlooos

sam fakt że padły tam 4 bramki to już cud więc nawet z układu sytuacji boiskowej bałbym się nawet za miedziaka ruszać o4,5 ;) ale faktycznie tak jak piszesz było blisko, no cóż zapinamy pasy powoli na ostatnie spotkanie w ten weekend... 

W końcówce spokojnie mogły 2 wpaść. Jedna właściwie wpadła :), ale VAR i d...a

Do ziomeczek9393

jak nie będzie cyrków to i ze 3 :)

live

I już 0-1 :)

karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik

już powinno być 1-0 dla Perth, strzał Keogha, w Kennedyego jednak i tylko dlatego jeszcze nie mamy otwarcia wyniku

EDIT: 10min za nami Perth trochę chyba podobnie do Nixów (nie oglądałem ) trochę na stojąco alee oczywiście już mamy 1-0 :D Chianese bodajże?

EDIT: 14min szarża Ikonomidisa, niecelny strzał, polceam go jako strzelca bramki w tym meczu 

EDIT: 18min pięknie Kilkenny na skrzydło pomiędzy obrońcami, Chiansese wzdłuż bramki i zabrakło przecięcia..

EDIT: 22min Perth uśpione w obronie.. CCM przed chwilą 1,5 szansy na bramkę, strzelał Murraya w drugim przypadku, obok bramki

EDIT: 29min rzut rożny dla gości, piłka zawieszona przez Kilkennego i chyba Djulbić jezeli dobrze widziałem 2-0!

EDIT: zerwało mi transmisje :D

EDIT: PODSUMOWANKO pierwszych 45min - jednym słowem PIKNIK, Perth bez ambicji, te dwie bramki tak naprawdę bez większego wysiłku co martwi, Keogh bezproduktywny, Kilkenny rzuca fajne piłki ale brakuje; czekam na Castro który powinien to rozruszać + Santalab chyba wejdzie bo go realizator często pokazywał i długo się już rozgrzewał; a wetern w takim meczu musi strzelać; jeżeli chodzi o CCM to cos tam próbują ale serio ich umiejętności są bliskie zeru.. proste podania im nie wychodzą... oby jak najszybciej udało się zdobyć kolejne bramki bo im bliżej końca tym może być jeszcze większy piknik....

Otrzymane punkty reputacji: +29
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League

No chyba już czas na drugą bramkę ...

Live No jak pisałem to mamy 0-2, ładna główka :)

Jak coś to tu oglądam:

http://livetv.sx/pl/eventinfo/788601_cc_mariners_perth_glory/

Otrzymane punkty reputacji: +11
ziomeczek9393 21,6K

ziomeczek9393

Użytkownik

1,12 na jeszcze jednego gola w tym meczu nie pogardzę

chociaż poczekam chwilę w drugiej niech podskoczy troszke

jak coś bramki w meczach:

Venlo,Vitesse,Young Boys,Esbjerg

Otrzymane punkty reputacji: +42
karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik

dobra zaczęliśmy drugą połowę!

jest Castro za kontuzjowanego Ikonomidisa i jest Pain, który rozruszać powinien CCM, do boju!

EDIT: 54min centrostrzał Paina, na trybunach tylko "WHOOAH" nic więcej.. ciężko naprawdę ciężko idzie.. Perth chyba jako jedyne oddało grę CCM którzy kompletnie zdziczeli w tej sytuacji i nie wiedzą co robić

EDIT: 57min błysk Castro, przekładał przekładał i mamy rzut karny !!!

EDIT: 58min Kilkenny i mamy 3-0! pierwszy overek z głowy 

EDIT: 63min pięknie rozegrany rzut rożny, Juande zamykał ale nie zakończyło się to bramką, po chwili kontra CCM ale tylko rzut rożny

EDIT: 68min jest Hoole na boisku, CMON jeszcze jedną

EDIT: 73min jest Santalab.. over 3,5 wejdzie

EDIT : 79min i poprzeczka.... blisko bramki samobójczej Perth

EDIT: 90+' lipaaa niestety, zawiedli mnie.. jeszcze na koniec CCM po serii rożnych mogło..

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League

Dziś wszystko zgodnie z planem.. a mi się zachciało niespodzianek :). No cóż, może za tydzień. Weekend w Australii na małym plusie.

Otrzymane punkty reputacji: +30
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 11:03 przez qowalsky6
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 10:59 przez karlooos

W końcówce spokojnie mogły 2 wpaść. Jedna właściwie wpadła :), ale VAR i d...a

Do ziomeczek9393

jak nie będzie cyrków to i ze 3 :)

live

I już 0-1 :)

I jak w mordę 3 wpadły :) A mogło być o wiele więcej. Do zobaczenia :)

Tutaj skróty z dzisiejszych zmagań:

a) Adelaida

https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-adelaide-united-v-wellington-phoenix-1

b) Gosford

https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-central-coast-mariners-v-perth-glory-1

Otrzymane punkty reputacji: +31
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League

Dzisiaj AFC, najpierw Sydney vs Szanghaj, @ 2,45 na gości w mocnym składzie pobieram. Spróbuję za miedziaka. 

Edit

Tutaj to się działo ft 3-3 minus

Kolejny mecz Guangzhou vs Big V nie widzę argumentów za gośćmi, tylko ten kurs :) no chyba, że 1 po @ 1,23 kogoś satysfakcjonuje?

Edit

Ht 3-0 masakra w Chinach, można było handi brać... 

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom