Jak Wędrowcy się dostaną do PO ???? to ja oficjalnie zrzekam się "tytułu" "Znawca" ????Brzmi szokująco, ale jakby dziś WS Wanderers wygrało to ma szansę na play off. Będą tracić 9 pkt a do zdobycia będzie jeszcze 21 pkt. Brzmi szokująco, ale małą szansę mają ????
Wiem,że się nie dostaną, ale statystycznie mają jeszcze z 5% ????Jak Wędrowcy się dostaną do PO ???? to ja oficjalnie zrzekam się "tytułu" "Znawca" ????
Dla mnie 0 % przed nimi jeszcze mecze m. in. z Victory, Blues Sky, Nix i City ???? Więc 0 % ????Wiem,że się nie dostaną, ale statystycznie mają jeszcze z 5% ????
1. Opera z VPNemp.s. macie jakiś dobry stream, bo wszystkie jakie odpalam to z "reklamą" na pół strony, której nie idzie wyłączyć.
Przełamanie? Tu załamanie było raczej ???? Miedziak na underów ciąg dalszy, wstyd Kangury, ale to jest tak jak "wypisywałem" drzewiej, Glory mało co już "musi" ...Patrząc na overowy dramat w tej kolejce, pobieram over 3,5 po @ 2,10 w Sydney. Na przełamanie. Miedziak do ew. podwojenia bo składy są ok do takiego scenariusza. A jak będzie? ????
No właśnie...24.02. 09:00 WS Wanderers vs Perth Glory - bts/over do rozważenia, ostatni mecz kolejki, Glory będzie wiedziało co musi/może zrobić po zapoznaniu się z wynikami konkurentów. Zobaczymy...
Zalecam ostrożność w obu typach. Popa (kołcz Glory) po stracie kuriozalnej bramki w 95 minucie z WSW zamknie tyły na cztery spusty, co może lekko odbić się rykoszetem z przodu. Zobacz kolejki 14 i 15 w wykonaniu Perth. Dwie z rzędu na 0:0, choć wcześniej ładowali minimum 3 gole. Z tercetem Ikonomidis - Keogh - Castro, a jeszcze Davidson i solidny Liam Reddy nie wydaje się, by Glory wywróciło się na finiszu. Nikt z grupy pościowej nie przekonuje.Analizujac to mysle tak: Dlugo-krotko-terminowka.
- Pobieram Minor Premiership Sydney FC @8 - 1/10
- Pobieram Minor Premiership Melbourne Victory @11 - 0.7/10
Dlaczego. Bo IMO Perth ma najciezsze mecze do zakonczenia sezonu.
- Top Goalscorer Adam La Fondre @2.37 - 10/10
Dlaczego. Wszystkie karne Adam (zapewne bedzie ich jeszcze moze z 2-3 dla Sydney) No i kto ma tam strzelac.
Wszystko Bet365
W dużej mierze zgadzam się z Ciekavym, Glory nie odda moim zdaniem tytułu Premiers. Terminarz nie jest tragiczny, a przeciwnicy będą mieli jeszcze AFC. To często odbijać się będzie w A-league czkawka. Kolejna sprawa to degrengolada grupy poscigowej. W tym sezonie zespoły z Sydney i Melbourne na kolana nie powalają. I gotowe ????Zalecam ostrożność w obu typach. Popa (kołcz Glory) po stracie kuriozalnej bramki w 95 minucie z WSW zamknie tyły na cztery spusty, co może lekko odbić się rykoszetem z przodu. Zobacz kolejki 14 i 15 w wykonaniu Perth. Dwie z rzędu na 0:0, choć wcześniej ładowali minimum 3 gole. Z tercetem Ikonomidis - Keogh - Castro, a jeszcze Davidson i solidny Liam Reddy nie wydaje się, by Glory wywróciło się na finiszu. Nikt z grupy pościowej nie przekonuje.
Co do Adama Le Fondre, to ten sezon jest najgorszym pod względem karnych od lat. Bramkarze wyjęli już 13 jedenastek. Patrząc na sam terminarz, to król idzie do Roya Krishny.
No wiadomo ze kazdy moze sie po drodze wywalic. Ale grac Perth po @1.12 no to ja podziekuje. Wole zainwestowac 2j i miec zdrowe emocje bezstresowe. Niz inwestowac 18j by wygrac 2j i miec stresa co weekend.Zalecam ostrożność w obu typach. Popa (kołcz Glory) po stracie kuriozalnej bramki w 95 minucie z WSW zamknie tyły na cztery spusty, co może lekko odbić się rykoszetem z przodu. Zobacz kolejki 14 i 15 w wykonaniu Perth. Dwie z rzędu na 0:0, choć wcześniej ładowali minimum 3 gole. Z tercetem Ikonomidis - Keogh - Castro, a jeszcze Davidson i solidny Liam Reddy nie wydaje się, by Glory wywróciło się na finiszu. Nikt z grupy pościowej nie przekonuje.
Co do Adama Le Fondre, to ten sezon jest najgorszym pod względem karnych od lat. Bramkarze wyjęli już 13 jedenastek. Patrząc na sam terminarz, to król idzie do Roya Krishny.
Tez mysle, ze nie odda. Ale co jesli sily wyzsze zabiora... (uknuta teoria spiskowa ???? )Glory nie odda moim zdaniem tytułu Premiers. Terminarz nie jest tragiczny