Popieram. Sklad V wyglada duzo lepiej. Liczę na nich ????Derby derby:
w Nowej Zelandii:
50' bts - @3,5 - 0,5j
w Melbourne:
1 - @2,05 - 2j
Kosta gol - @3,5 - 1j
ov2,5 - @1,8 - 1j
rogi ov10,5 - @2 - 1j
derby to derby.. ale V ma mocniejszy skład, bardziej im powinno zależeć no i grają na Marvel Stadium.
RuszyliSłaby ten mecz, mimo, że o dużą stawkę, bo Sydney walczy o TOP 2 a Wellington nie ma pewnych play off, bo Newcastle naciska.
napisałem i karny ????
Miałem to w przedmeczowych rozkminach. Przed chwilą znowu gol dla Nix (Wiliams) ale znowu nieuznany. Dla mnie w dalszym ciągu mecz oscyluje w kierunku x, 1x, choć goście mieli okazje.To jeszcze tak dołożę delikatnie, coś im nie wychodzi strzelanie, więc albo remis albo...
Wellington Phoenix - Sydney FC (live)
TYP: 1/X
1.75
Tak samo jak ja ???? Idealny timing ????Ruszyli
Karny potężny był po prostu, gdyby trafiona została poprzeczka, to byłoby jak w połkarskim pokerze gdy Laguna ruskim bramkę połamał ????Dla mnie w dalszym ciągu mecz oscyluje w kierunku x, 1x, choć goście mieli okazje.
siedzi na ławce dzisiaj, po kontuzji jestA w V grał ten szwed Toivonen, wiadomo co się z nim dzieje bo nie jestem w temacie?
@e: brawo sydney! Jeszcze jeden :S
Dla NixA w V grał ten szwed Toivonen, wiadomo co się z nim dzieje bo nie jestem w temacie?
@e: brawo sydney! Jeszcze jeden :S
już są 3 kartki::zoltakartka:Na over 2,5 kartki kurs 1,6
2 kartki w prawie pół godziny? Dziwny kurs, dajemy
Było wybicie z pustej.... co jedni i drudzy marnują .... 95 Rufer jak Ronaldhinio ???? ???? prawie...nic tylko czekać na karnego dla Phoenix i zmarnowaną jedenastkę przez Krishnę :cwl:
EDIT: ale kontra Sydney zmarnowanaaa
zmarnowana.... sędzia co odwalił przerywając akcję La Fondre.. heh... szkoda tego ov bo szanse były.. szkoda, że nie płacą za szanse ????EDIT: ale kontra Sydney zmarnowanaaa