>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Ja spróbuję x2, kursy poszły w górę na WSW, ale najpierw kilka minut obejrzę co i jak. Under? Ten mecz może być przewrotnie overowy, bo jedni i drudzy mega w...i sytuacją w tabeli i ostatnimi wynikami.
5 obrońców w MC ... Sami kibice MC są przekonani, że dziś będzie kolejna underowa burakownia i stawiają undery w tym spotkaniu. Kursy na uder spadają.

P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Ja idę w gole gości. Wydaje mi się ze jedna strzelą, ale za grosze poszło over 1,5 gości - 2.85zl.
Do tego jak było pisane wczoraj w ilości rogow. Oby do przodu! ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam .
Moje typy na dziś przed meczem
over 12 kornerów@ 2.62✅
over 4.5 żółtych kartek @ 1.80✅
WSW over 1.5 bramki @ 3.40✅
ako 16.06✅
oraz to samo w singlach .
powodzenia .
Się zielono zrobiło , tak to lubię zaczynać dzień .

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
30 sekunda i 1-0, City zaczęło z przytupem ???? Czekam... Jeśli dziś WSW przegra to będzie ich największy niechlubny rekord w A-league. Symbolicznie mimo wszystko x2 po @ 3,10 pobiorę dla lepszego oglądania.
Co to był za mecz ft 4-3 symboliczny ⛔ nie zamykałem, nie kontrowałem, bo przy drobnych nie bawię się w taki sposób. Ostatnia akcja meczu była ???? 95. min. Ale super overy, kartki, no i rogi.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nikt nie zwrócił uwagi na młokosa w bramce WSW, dał popis już na początku?
To już jego 3 mecz więc... ???? Mimo wszystko z przekory x2 symbolicznie po @ 3,10 pobiorę. WSW grają w piłkę, ale sytuacje 2 były - to City ofc. Nie polecam ????
Atak City, ale młodziak złapał piłkę. City lepiej wyglądają przynajmniej na razie... De Laet znowu aktywnie, ale nikt nie zamykał. O 2 strzały Wędrowców wybronił Galekovic, dobrze, dobrze ???? Dla odmiany groźnie City. No ale nie ma Fornaroliego... lisa pola karnego. Przykro go oglądać na trybunach tylko. I VAR... Karny o 1-1, dobrze, dobrze ????

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
5 obrońców w MC ... Sami kibice MC są przekonani, że dziś będzie kolejna underowa burakownia i stawiają undery w tym spotkaniu. Kursy na uder spadają.
Tak.5 obroncow,z ktorych jeden ma 4 gole na koncie i gral w wiele lepszych zespolach anizeli Ci napastnicy.
Nie zawsze napad robi wyniki.

isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Jak dla mnie dalej warto wejść w under 2.5, kurs 2,66. Strzelili szybko gola i widzicie co się dzieje... babol za babolem, jakość ataku mizerna.

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Przydała by się bramka dla WSW , to może by się wysypały ale i tak na razie z rożnymi nie jest żle .
Pisałem i się stało .

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Przydała by się bramka dla WSW , to może by się wysypały ale i tak na razie z rożnymi nie jest żle .
Pisałem i się stało .
Nie powinno być źle, bo oba zespoły zmotywowane, tak jak pisałem w..rw jest w 2 obozach. Nikt tu nie ma nic do stracenia. A na pewno nie Wędrowcy ???? Co Soitro zjeb... teraz, wstyd... Niewykorzystane się mszczą Brattan i 2-1, bramka piękna... wynikowo dla mnie źle, źle ???? Drugi VAR i ... nic...
W doliczonym ht Bonevacia, ale niestety w mur ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom