No i co ja mam zrobić? ???? 49. min. 2-2 ????
LiveBa, śmiem twierdzić, że na tym się nie skończy...
Pisałem, Ci, że w drugiej poł. ???? ???? Proszę i czerwo Baccus. Wędrowcy są nienormalni w tym sezonie ???? Czas rozważyć cs 3-3. Chyba poczekam aż skoczy @ ????Jest dobrze nawet bardzo .. kartki po proszę
Wow co za bramka
Leją sie będą kartki
City ciśnie, przed chwilą centymetry ratowały Wędrowców. Pomyśl ew. o cs 3-3, lub jak @ skoczy pod koniec na over 5,5 do 2,0. Ale pamiętaj, wybór należy do Ciebie. Żeby płaczu potem nie było...Czerwo dla WSW Co teraz najlepiej zagrać ? Zostało 20 minut
Graty ???????? ???? ???? Księgowa ... halo gdzie pani jest .
City ciśnie, przed chwilą centymetry ratowały Wędrowców. Pomyśl ew. o cs 3-3, lub jak @ skoczy pod koniec na over 5,5 do 2,0. Ale pamiętaj, wybór należy do Ciebie. Żeby płaczu potem nie było...
Graty ????
Live 4
Wędrowcy proszą się o karę, są w 10 ale dali się kompletnie zdominować teraz...
Ktoś tu wchodził rożne na Unibecie to ładnie zarobił już 17 jest ????Jesteście niesamowici z tymi różnymi, nawet nie wpadłem na to, że to takie "rożno bijce". Kursy u bukow jak promocja. Podziękował.
Wolałbym nie ???? No ale co ja tam mogę. I jeszcze Pan Li nie odbiera telefonu... Hmm...Ten DeLaet jest niemożliwy, coś czuje ze jednak 4-3 się skończy..
dobrze wyszło: +1,53jCity - WSW
powyżej 10,5 (Azjan) - @1,875 - 0,7j
powyżej 11 - @2,3 - 0,4j
powyżej 12 - @3 - 0,2j
95 min i 4-3 super mecz ale x2 na Ryzyko zawodowe. Kopalnia złota na overach, kartkach i rogach.Wolałbym nie ???? No ale co ja tam mogę. I jeszcze Pan Li nie odbiera telefonu... Hmm...
Kontra Sydney i kicha... Nie zamykam swojego x2, ani nie kontruje, co będzie to będzie... Qwa 3 VAR i ... uff na razie bez zmian. Suman 2X łapie...
????Wędrowcy są nienormalni w tym sezonie ????