>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Oj tam oj tam , lepiej nie a jak już to dwie , po jednej dla każdej drużyny . O Var pracuje.

Otrzymane punkty reputacji: +47
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Tja, VAR działa, ale sędzia też stawiał remis.... karny jak ta lala, a ten tam się dopatrzył przyjęcia na klatkę.
81&#39; CCM ciągle wierzy w wygraną i mocno ciśnie, Roar obrona Częstochowy.
84&#39; Taggart schodzi, sporo osób w konkursie już nie zdobędzie punktów za strzelca bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +23
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tja, VAR działa, ale sędzia też stawiał remis.... karny jak ta lala, a ten tam się dopatrzył przyjęcia na klatkę.
81&#39; CCM ciągle wierzy w wygraną i mocno ciśnie, Roar obrona Częstochowy.
Simon, Melling, już wszyscy chyba próbowali i 1-1 dalej... Simon to zaraz jeb... sędziemu ...

Otrzymane punkty reputacji: +24
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Simon, Melling, już wszyscy chyba próbowali i 1-1 dalej...
Mi to pasuje ale jeszcze jeden korner by się przydał.
No i lipton miałem pograny remis@4 plus azjatyckie korki over 10@2 ,po co mi te korki były to sam nie wiem , głupi ja .

Otrzymane punkty reputacji: +47
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Teraz Marynarze mieli okazje, Shabow, rykoszet ale Young na posterunku. Jednak nie jestem w stanie &quot;stwierdzić&quot; kto wygra ten mecz. Może faktycznie tu będzie x? Dobrze by było gdyby padła jeszcze jedna bramka ????
Dla sportu live pobieram x po @ 2,15 ✅ symbolicznie dla lepszego oglądania ???? No i gdyby mieli &quot;przyciąć&quot; z tym overem...
I znowu okazja dla CCM, ale sędzia widział spalonego.
No i przycieli w ch..., ft 1-1, symboliczny ale ✅
Ostatnie minuty to 3 szanse dla CCM, co nie znaczy, że zaraz im Roar nie wbiją ???? Taki poziom...I VAR ???? ... Nie ma karnego... Czyli ustawili na x ????
???? Po prostu &quot;byli sobą&quot; ...
Simon, Melling, już wszyscy chyba próbowali i 1-1 dalej... Simon to zaraz jeb... sędziemu ...
Prawdziwy kapitan... Widać, że jemu zależało...
PS Dla tych co przegapili dzisiejsze spotkania najlepszej ligi świata ????
Poniżej meczyk w Melbourne - polecam:
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-melbourne-victory-v-wellington-phoenix-1
I Gosford:
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-central-coast-mariners-v-brisbane-roar-0

Otrzymane punkty reputacji: +52
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
podsumowanie kolejki:
plus:
CCM - byli blisko wygrania, odpuścili ostatnie 20 min pierwszej połowy i zostali skarceni... w drugiej połowie ciągle atakowali, ale zostali skrzywdzeni przez sędziego, mimo remisu zagrali dobre spotkanie i wahając się między plus a neutral - daję im plus
Sydney FC - Stwarzali groźne sytuacje, próbowali strzałów z dystansu, wygrali, mecz mógł by się podobać, ale zabrakło jednego - bramek, minimalny ale jednak plus.
WSW - w sumie rozegrali dobre spotkanie, szkoda, że lekko niewidoczny był Yeboach, daje plus, bo drugi gol Adelaidy lekko naciągany, a mieli naprawdę duże szansę na wygraną - widać mimo złych wyników to piłkarsko coś w tym zespole zaczyna funkcjonować.
Adelaide - z wyrachowaniem wykorzystała te kilka błędów przeciwnika, sama mając sporo szczęścia i bramkarza w formie.
neutral:
Roar - gdy przegrywali potrafili przejąć inicjatywę, potrafili atakować.. jednak po wyrównującej bramce zostali praktycznie zamknięci na własnej połowie, a kontry które próbowali były wyjątkowo nieskuteczne - neutral, bo jak by nie było to uratowali wyjazdowy punkt (przy dużej zasłudze bramkarza)
Victory - neutral bo nie przegrali - potrafili odrobić stratę 2 bramek.. ale na wygraną zabrakło czasu i skuteczności, prowadzili grę, szukali goli, ale przez głupie błędy w obronie w ciągu 20 min stracili 3 bramki i znaleźli się w bardzo ciężkiej sytuacji.
Phoenix - bezlitośnie wykorzystali błędy Victory, prowadząc 3:1 cofnęli się do obrony i groźnie kontrowali, w końcu ulegli pod naporem i wywieźli z Melbourne tylko 1 punkt (i aż 1 punkt)
Perth - próbowało, atakowało, strzelało.. ale albo akcja była za wolna, albo piłka przeszkadzała, albo strzał logował trybunę... aż neutral bo nie przegrali i to oni byli bliżej wygranej (jeśli w tym meczu można powiedzieć, że ktokolwiek był bliżej 3 punktów).
Jets - co prawda przegrali, a dysponując takimi nazwiskami w ofensywie jak O&#39;Donovan, Vargas, Petratos, Champness czy Jair powinni coś strzelić, ale jako zespół wyglądali ok, stwarzali okazje, próbowali, grali z pomysłem - zabrakło wykończenia.
minus:
City - na własnym boisku stworzyli jedną szansę na zdobycie gola - trochę mało jak na pretendenta do mistrzostwa, brak pomysłu na grę ofensywną - mecz jak najszybciej do zapomnienia
Sydney: 7,5
Jets: 5,5
Perth: 5
City: 4
Victory: 4
WSW: 4
Phoenix: 4
Adelaide: 2
CCM: -1
Roar: -3

Otrzymane punkty reputacji: +49
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejka 15 - 4 spotkania (Roar z Big V grało 15.01.br.)
22.01. 09:50 Melbourne City vs WS Wanderers - City zespół bez napastnika, za to do składu wracają Malik i Vidosic. U Wędrowców powroty do kadry: O&#39;Doherty, Baccus. U nich taki sam problem z napastnikami jak u gospodarzy. Nie ma Riery, nie ma goli. Ciężko się City ostatnio oglądało, WSW za to przegrali po walce 5 mecz z rzędu. Punktowy dramat choć grę dało się oglądać, ba mieli przebłyski jednak nie potrafili utrzymać korzystnych wyników przez 90 min. Jaki kierunek? 1,70 na gospodarzy to raczej nie to, x2 po @ 2,0 do przemyślenia na live.
edit Co to był za mecz? Poczytajcie w dziale, miałem live x2 po @ 3,1 ⛔ ale ft 4-3, w 94 min. ????
23.01. 07:35 Wellington Phoenix vs Sydney FC - Kolejny trudny test dla Nix, muszę sprawdzić składy itd. kierunek 1x po @ 1,50 całkiem na razie niegłupi. Łatwo nie będzie bo Blues Sky żądne krwi po ostatniej porażce. W takich meczach &quot;wykuwa&quot; się team spirit. Szczerze? Chciałbym aby gospodarze dali radę, Filip został bohaterem, a Krishna został &quot;katem&quot; Sydney FC. Na razie to tylko &quot;chciejstwo&quot; z mojej strony.
23.01. 09:50 Newcastle Jets vs Central vs Coast Mariners - F3 derby, mecz podwyższonego ryzyka. Ostatnio (23.12.2018) Marynarzom nie udało się zmazać hańby z pamiętnego spotkania z Jets, po którym zostali Rozbitkami28. Czy wykorzystają drugą szansę. Hmmm... Może za to chociaż zobaczymy ze 3 bramki?
23.01. 12:00 Perth Glory vs Adelaide United - mecz na live na razie jak dla mnie. Kolejny z cyklu wszystko się może zdarzyć. No może z lekkim wskazaniem na gospodarzy, remisu nie wykluczam.
PS Tradycyjnie wszystko jeszcze trzeba sprawdzić: pogoda, składy, sędziowie, ja wybaczcie już nie mam czasu. Na razie...

Otrzymane punkty reputacji: +24
viscaelbarca10 132

viscaelbarca10

Użytkownik
W małych derbach idę w stronę bramki dla Marynarzy, może dalej nie ma wyników, ale gra ich wygląda o wiele lepiej. Biorąc pod uwagę fakt, że są na etapie wznoszącym i jest to kochana Australia, bramka ich chyba formalności w obecnej dyspozycji i przy tak ważnym spotkaniu. W sumie dla nich każde jest ważne od początku..
CCM strzeli @1.50 obecnie
Dodatkowo myślę o bramkach w meczu Nixów z Sydney. Pozdrawiam

isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Wszystko niby wskazuje na to, iż wpadnie tutaj więcej nic dwie i pół brameczki. Ja zaryzykuję jednak i postawię w spotkaniu australijczyków ilość goli poniżej tej najpopularniejszej. Po pierwsze jak widać gospodarze to najlepsza defensywa w lidze, u siebie w tym sezonie przeplatają 2.5 raz tak raz tak, ostatnie dwa spotkania gospodarzy to undery (2.5) &quot;nie ma napastników&quot; + złapali zadyszkę, owszem z takim rywalem jak jutrzejszy powinni zaaplikować kilka bramek, ale jak widać coś zgasło ostatnio i to, że goście sporo wpuszczają może się jutro nie sprawdzić. A i sami goście powinni miec problem ze strzeleniem gospodarzom jakiejkolwiek bramki ze względu na ich właśnie defensywę, choć potrafią to robić nawet najlepszym. Po ostatnim spotkaniu MC, które zakończyło się wynikiem 0:0 duzo ludzi jutro pójdzie w overa a to może być zgubne. Ryzykuję podony wynik do tego, który padł w ostatniej ich rywalizacji i stawiam under w tym spotkaniu, za drobne rzecz jasna.
MC-Wanderers
under 2.5
2.15
ForBet
Edit: Overa jutro nie będzie bankowo:
https://www.goal.com/en-au/news/brattan-hits-out-at-melbourne-citys-striker-struggles/fasorang3l6f1twgprx3nbxfr?fbclid=IwAR3ricQ5csVVIRZej2zEvhyX0F8VsLo06xGdwVi_56anWLzyZPDSplxJIpU

majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Witajcie,

City - WSW

Ciężko typować 1x2 - po tym co ostatnio zagrało City
Ciężko typować un/ov - City bez ofensywy (jak napisał qowalsky6 ) i z najlepszą defensywą w lidze (jak napisał isztwan ), z drugiej strony WSW potrafi wykorzystać stałe fragmenty gry czyli może coś ustrzeli a to może otworzyć wynik...
ja tutaj gram rogi (to już kolejna kolejka gdzie wystawiam rzuty rożne... kto by się spodziewał)
powyżej 10,5 (Azjan) - @1,875 - 0,7j ✅
powyżej 11 - @2,3 - 0,4j ✅
powyżej 12 - @3 - 0,2j ✅
Jak już pisałem wcześniej - City jak jest pod murem i musi atakować - wali rogi jak szalone. A jeżeli celuje w top 2 to punkty są bardzo ważne.
Z drugiej strony mamy WSW - zespół, który lubi stałe fragmenty i potrafi je zamienić na bramki.
Jeżeli w którymś meczu miał by paść over rogów to jak dla mnie właśnie tutaj.

Otrzymane punkty reputacji: +40
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Witajcie,

City - WSW

Ciężko typować 1x2 - po tym co ostatnio zagrało City
Ciężko typować un/ov - City bez ofensywy (jak napisał qowalsky6 ) i z najlepszą defensywą w lidze (jak napisał isztwan ), z drugiej strony WSW potrafi wykorzystać stałe fragmenty gry czyli może coś ustrzeli a to może otworzyć wynik...
ja tutaj gram rogi (to już kolejna kolejka gdzie wystawiam rzuty rożne... kto by się spodziewał)
powyżej 10,5 (Azjan) - @1,875 - 0,7j
powyżej 11 - @2,3 - 0,4j
powyżej 12 - @3 - 0,2j
Jak już pisałem wcześniej - City jak jest pod murem i musi atakować - wali rogi jak szalone. A jeżeli celuje w top 2 to punkty są bardzo ważne.
Z drugiej strony mamy WSW - zespół, który lubi stałe fragmenty i potrafi je zamienić na bramki.
Jeżeli w którymś meczu miał by paść over rogów to jak dla mnie właśnie tutaj.
Zgadzam się, to dobry typ. Jak i przed kilkoma dniami się podpinam;) Gospodarze walą duzo rogow. Około 8-10 na mecz ostatnio. WSW tez kilka dorzuci, myśle ze to dobry kierunek. Grali 1 stycznia ze sobą i padło 15. Gdzie samo WSW jako gospodarz nabili 12. Tak. Rogi to dobry pomysł;)

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Aha teraz to wszyscy rogi to i ja pójdę w te rogi ale ile i jak to chyba na live lepiej , odczekam z 5 minutek zobaczę co się dzieje i wtedy zagram .

Otrzymane punkty reputacji: +6
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Melbourne City - WS Wanderers
Zgadzam się z majekx że jutro jedyny słuszny kierunek to rożne, obie ekipy ostatnio nabijają ich aż miło,
5 ostatnich meczy City to 15, 14, 12, 11 i 12 RR co daje średnią 12,8 cornera na mecz, z czego samo City nabiło 3, 6, 12, 10 i 8, czyli średnio 7,8.
5 ostatnich meczy WSW to 15, 18, 12, 10 i 10 co daje średnią 13 rożnych na mecz, z czego samo WSW nabiło 12, 12, 7, 6 i 6, czyli średnio 8,6.
Trochę gorzej wygląda sprawa w bezpośrednich pojedynkach, gdzie w 5 ostatnich ligowych starciach padło 9, 16, 9, 7 i 15, co daje średnią &quot;tylko&quot;11,2 cornera na mecz, liczę jednak, że utrzymają poziom z ostatniego swojego meczu, który rozegrali w Nowy Rok i nabili 15 RR. Typy podam rano, bo narazie nie widzę u siebie, żeby były wystawione, ale na pewno będą to jakieś większe overy na rzuty rożne.

Otrzymane punkty reputacji: +23
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Nie ma co patrzec chyba na przeciwnika,ktory jest mega slaby. Mysle ,ze City z 2 gole ogarnie i over 1.5 dla City wejdzie.✅
Do tego City sie przelamie i w obu polowach bedzie aplikowac.
City strzeli w obu kurs 2.2 ✅ fortuna
Niech wrescie zmienia bryle z tych denek po butelkach i trafiaja!

Otrzymane punkty reputacji: +35
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
za to w WSW na środku ataku Majok - under?
Ja spróbuję x2, kursy poszły w górę na WSW, ale najpierw kilka minut obejrzę co i jak. Under? Ten mecz może być przewrotnie overowy, bo jedni i drudzy mega w...i sytuacją w tabeli i ostatnimi wynikami.
FT 4-3 wariactwo, pobrałem ten x2 po @ 3,1 ⛔ ale warto było kombinować w tym szalonym spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Nie ma co patrzec chyba na przeciwnika,ktory jest mega slaby. Mysle ,ze City z 2 gole ogarnie i over 1.5 dla City wejdzie.
Do tego City sie przelamie i w obu polowach bedzie aplikowac.
City strzeli w obu kurs 2.2 fortuna
Niech wrescie zmienia bryle z tych denek po butelkach i trafiaja!
Raczej nie ma co patrzeć na City, które nie ma napastników, a pomocników, ci w ich miejscu walą babole 5m od bramki a patrzeć na przeciwnika właśnie, który to jednak mimo wszystko bramki strzela. Wszystko zaraz zweryfikuje boisko ale 2 gole dzisiaj to maks chyba, nie koniecznie dla MC. :]

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Melbourne City - WS Wanderers
Zgadzam się z majekx że jutro jedyny słuszny kierunek to rożne, obie ekipy ostatnio nabijają ich aż miło,
5 ostatnich meczy City to 15, 14, 12, 11 i 12 RR co daje średnią 12,8 cornera na mecz, z czego samo City nabiło 3, 6, 12, 10 i 8, czyli średnio 7,8.
5 ostatnich meczy WSW to 15, 18, 12, 10 i 10 co daje średnią 13 rożnych na mecz, z czego samo WSW nabiło 12, 12, 7, 6 i 6, czyli średnio 8,6.
Trochę gorzej wygląda sprawa w bezpośrednich pojedynkach, gdzie w 5 ostatnich ligowych starciach padło 9, 16, 9, 7 i 15, co daje średnią &quot;tylko&quot;11,2 cornera na mecz, liczę jednak, że utrzymają poziom z ostatniego swojego meczu, który rozegrali w Nowy Rok i nabili 15 RR. Typy podam rano, bo narazie nie widzę u siebie, żeby były wystawione, ale na pewno będą to jakieś większe overy na rzuty rożne.
ja próbuję tak:
powyżej 10,5 RR, @1,68 Unibet, 6j ✅
powyżej 11,5 RR, @2,12 Unibet, 5j ✅
powyżej 12,5 RR, @2,80 Unibet, 4j ✅
powyżej 13,5 RR, @3,85 Unibet, 3j ✅

FT 4:3 (11-8 RR)

Otrzymane punkty reputacji: +35
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom