+0,27WSW - Adelaida
ja pobieram:
bts - @1,55 - 0,5j
-0,8gol Blackwooda - @3 - 0,3j
ov3,5 - @2,4 - 0,5j
W kadrze Blues Sky będzie już Ben WARLAND, wypadł jednak Josh BRILLANTE. U Jetsów pojawi się w kadrze Ronald VARGAS i Joe CHAMPNESS. Wypada Daniel GEORGIEVSKI i dalej nie będzie Bena KANTAROVSKIEGO.19.01. 07:35 Sydney FC vs Newcastle Jets - Gospodarze na Jubilee Stadium, ale czy Jetsi się postawią? Myślę, że to może być mecz walki ze wskazaniem na Blues Sky. 1-ka po @ 1,91 do rozważenia.
Stary, odwalasz świetną robote. Piszesz merytoryczne posty, wiadomości z pierwszej ręki. Pewnie jeszcze zarabiasz na typowanie- czego ci życzę. Ja na dziś zagrałem Sydney, Perth, a na jutro Melbourne Victory. Jak myślisz wejdzie?Sydney live, pogoda niezła, stadion ch...y, ale już się można przyzwyczaić. Corica wystawił to co mógł. Merrick też (choć Champness na razie na ławce, ale drzewiej już tak bywało) Zobaczę jak się Vargas z O'Donovanem rozegra i czy Blues Sky ich wyłącza z gry. Jeśli tak, to może się skuszę na jakiś bet w stronę gospodarzy.
Edit
Ht x po @ 2,10 na razie kopanina, może dociagną wynik do końca? Za drobne...
Po kwadransie - po sytuacji dla każdej ze stron. Jetsi nie pękają. Gospodarze nie rzucają się do huraganowych ataków...
Le Fondre strzał, Moss broni - fajne to było.
I groźnie pod bramką Jets. Topór - Stalowy ???? faulował, wolny i kotłowało się mocno. Sydney przeważa...
32 Jetsi wybijaja z pustej bramki... Farciarze...35 Moss na posterunku.
44 samobój i 1-0... Co tu powiedzieć, że było daleko? ????
Ht 1-0 przewaga Sydney, ale Jetsi walczą. Drobne na x ht nie zamykałem ...
Edit
Tak się zastanawiałem przez chwilę dla kogo ja to piszę ???? I po co? ????
nie zadawaj głupich pytan. Ja Cię chętnie „czytam”Tak się zastanawiałem przez chwilę dla kogo ja to piszę ???? I po co? ????
Od dawna go nie ma i już nie będzie. Prawdopodobnie odejdzie w oknie transferowym. Trener zarzucał mu brak zaangażowania, on południowiec więc wiadomo co mu powiedział/pokazał ???? Podobno Blues Sky go chce. I o to też poszło.Co jest z Fornarolim? Już go nawet w outsach nie dają? O czymś nie wiem ?
Nie wszyscy ???? Na live skusiłem się na x ht więc minus, ale to za drobne. Nawet nie zamykałem...No i cóż. Typy na forum rzędem nie powchodziły, każdy myślał, że "australijska liga" (jedyny argument), więc bttsy i overy powchodzą same
Myślę, że to może być mecz walki ze wskazaniem na Blues Sky. 1-ka po @ 1,91 do rozważenia.
Zobaczę jak się Vargas z O'Donovanem rozegra i czy Blues Sky ich wyłącza z gry. Jeśli tak, to może się skuszę na jakiś bet w stronę gospodarzy.
Trochę pogwiazdorzyłem W Melbourne na razie widać under. Może ruszą jednak? Poczekam jeszcze...To był mecz walki, tak jak pisałem wcześniej, ze wskazaniem na Sydney ft 1-0