Czas zapyla i już od piątku kolejka nr 14
18.01. 09:50
WS Wanderers vs Adelaide United - myślę o bramkach, WSW po 4 porażkach (gdzie 3 były co najmniej nieszczęśliwe) zdesperowane, bramkę powinni ustrzelić. Redsi na wyjeździe potrafią się odgryzać (choć z Victory im się nie udało, ale poza tym "kłuli"
, wychodzi mi "na sucho" bts.
Edit
FT 1-2 zaliczony
19.01. 07:35
Sydney FC vs Newcastle Jets - Gospodarze na Jubilee Stadium
, ale czy Jetsi się postawią? Myślę, że to może być mecz walki ze wskazaniem na Blues Sky. 1-ka po @ 1,91 do rozważenia.
Edit
Mecz był zacięty, samobój, czerwo ft 1-0. Kierunek na , na live drobne dałem na x ht i do 44 min. było ok a po chwili bum i
19.01. 09:50
Melbourne City vs Perth Glory - to co Glory wyprawia to głowa mała. Czyżby kolejny thiller się szykuje? Na
live mecz raczej ????
edit
No szału nie było, Glory miało 100-ki, City poprzeczkę, ale ogólnie słabo. Pod koniec troszkę się obudzili. Dałem na live dnb Glory i zwrot.
20.01. 07:00
Melbourne Victory vs Wellington Phoenix - Powiedziałbym, że Big V, mimo, że kursy rosną to po 1,70 to dla mnie za mało. Tym bardziej, że jak gram przeciw Nix to słabo to wychodzi.
edit
Super meczyk, over na live połapany ft 3-3, Grendel boss... ????
20.01. 09:00
Central Coast Mariners vs Brisbane Roar - mecz pod tytułem "tu wszystko się może zdarzyć"
, poza tym to konkursowe spotkanie więc nie będę Wam nic sugerował...
edit
Chciałem iść w over, czając się na live, a w sumie dałem x na live, "pacząc" co kopacze wyprawiają. FT 1-1.
PS Trzeba ofc przejrzeć składy, pogodę, sędziów (Ams!) itd, itp.
..