Mówisz i maszZupełnie niepotrzebnie się cykałem ???? Zaraz 3-3 będzie ????
Hehe 3-3 Keogh!!! ???? ofcZupełnie niepotrzebnie się cykałem ???? Zaraz 3-3 będzie ????
Ja po kilkunastu minutach od rozpoczęcia zagrałem over 1,5 Sydney. Wszystkie overy wpadły ????Zupełnie niepotrzebnie się cykałem ???? Zaraz 3-3 będzie ????
zalatwil. 4:3 karny z dupy ????Kolega Ams załatwi wszystko
4-3 no ja nie mogę ???? Szaleństwo, Ams nie zawodzi dziś ???? Nikt tak nie przekręca jak ten kutafix ????Hehe 3-3 Keogh!!! ???? ofc
4:3, i 6 bramek w pół godziny, ale nam zafundowali meczycho :sun:Po prostu dla większej adrenaliny przy oglądaniu, chociaż jestem świadom, że mogą dowieźć do końca te 1:0 ...
przed bramką na 2-3 było 30Jakie kursy były na wygraną Perth ?
Meczu nie widziałem, bo jestem w pracy, ale jak przyszło powiadomienie na flashscore, że 1:3 to pomyślałem, dobrze, że chociaż na zero wyszedłem, a tu taki bonus. Musiało się tam dziać w końcówce. Cała AustraliaPo dzisiejszym pierwszym meczu w głowie zaświtały mi na jutro łamaki, ale sprawdzając H2H nic specjalnego nie znalazłem, a z racji, że z rana będę w pracy i raczej nie będize mnie na porannej sesji live zagrałem czysto sportowo bez kombinacji w obu meczach czysty win gospodarzy, zobaczymy czy to dobry kierunek...
Sydney FC - Adelaide United, Sydney FC @2,00 Unibet 2:1
Perth Glory - WS Wanderers, Perth Glory @1,60 Unibet 4:3
Jak dla mnie:Dobra panowie. Tak na chłodno?
Co sądzicie o meczach wczoraj i dzis? Myślicie ze to wałki jakies?
Oczywiście super bo sporo wpadło, ale nie była to jak dla mnie czysta gra...
Dokładnie. Trzeba pamiętać, że to liga zawodowa, nie ma spadków, a czasami od wygranej ważniejsza jest promocja, bo konkurencja ze strony baseballa, rugby, footballu australijskiego czy krykieta są naprawdę duże.