tyksiol
Użytkownik
Przed chwilką włączyłem i ... tytuł frajera miesiąca odbiera zespół z Brisbane ???? 1-2 ???? No ale mają jeszcze chwilkę na rehabilitacje przed swoimi fanami.
A ja wrecz przeciwnie , gram Sydney win
Przed chwilką włączyłem i ... tytuł frajera miesiąca odbiera zespół z Brisbane ???? 1-2 ???? No ale mają jeszcze chwilkę na rehabilitacje przed swoimi fanami.
A ja wrecz przeciwnie , gram Sydney win
widać wszyscy zaczęli grać Twoje typy i co najważniejsze - zarabiać na nich ????Wczoraj i dziś WH nie wystawił kursów na kartki, różne i karne!!!!!!!!!!!!!
Ja dam x po @ 2,0 za drobne oprócz kierunku na Victory wcześniej.gramy live - 1 - @4 - 0,25j - kurs warty ryzyka
Widzę, że prezentów nie było ????Jeśli ten mecz będzie czysty ???? to gospodarze niewiele mają do powiedzenia. Pytanie, czy dostaną prezent od Blue Sky? Dla mnie mecz na live. Przed spotkaniem nie dam nic.
Zostało ostatnie 15 min. Besart liczę na Ciebie ????McCormack to może być kontuzjowany, dodatkowo z czerwem wyleciał Muscat. Ja poszedłbym w x lub dnb/2 jeśli Victory wyjdą na pełnej q... Do tego Berisha strzeli. To dobry typ moim zdaniem na ten mecz.
Adelaida - CCM
1 - @1,9 - 0,5j
Klapa......W związku z tym, ze WH nie wystawił moich ulubionych zakładów, zdecydowałem się na takie coś......
Melbourne City-Melbourne Victory
1) BTS w pierwszej połowie
WH kurs 5,5
2) BTS i over 2,5 gola
WH kurs 2
3) Absolutnie for fun BTS w obu połowach
WH kurs 15
W zasadzie nic nowego nie wymyślę, kursy na 1 spadały, teraz rosną, sportowo podtrzymuję pomysł na 1, statystycznie kiedyś remis też powinien paść. Byle nie wygrali goście i będę zadowolony. Ale to tylko piłka i to w dodatku australijska + Boxing Day więc zobaczymy jak będzie. GL!Mi też pasuje kierunek na gospodarzy. The Reds 1/dnb wydaje się dobrym kursem. Boję się x bo od 7 lat w spotkaniu tych drużyn taki wynik nie padł. A termin 26.12. do ostrej walki nie zachęca ????
Właściwie to powinno już być spokojnie 1-1Live
Marynarze zaczęli z animuszem, ale 2 ładne akcje Redsów i jedna z nich zakończyła się bramką Kitto 1-0 ????
Po jednej szansie dla obu stron wynik bez zmian 1-0, a teraz farta miała Adelaida bo mogło być 1-1
I znowu akcja, wybicie z pustej bramki Marynarzy.
Fajny otwarty mecz, kilka goli powinniśmy obejrzeć już w pierwszych 45 min. Jeśli nic się nie zmieni to można spokojnie zaatakować over 2,5. Jak złapię kurs ok. 2,25 na taki scenariusz to położę miedziaka. A kto wie, czy nie będziemy świadkami innego rozwiązania. Remis też nie byłby jakimś niesprawiedliwym rozwiązaniem po 1 poł.Właściwie to powinno już być spokojnie 1-1