Oj obudził się w 94 min. przy karnym ????27.10. 10:50 Sydney FC vs Perth Glory - chyba już czas na 3 punkty u siebie, 1 - ka po 1,53 za monetę i handi 0:1 po 2,19 za miedziaka . Oby nam się Mierzejewski w końcu obudził w krainie kangurów ????
Czołem prezezo ????Od tygodnia myślałem nad tym by jutro zagrać na Adelajdę którą w tym sezonie cenię bardzo wysoko. Niestety kadrowo wygląda to dość słabo bo z powodu kontuzji najprawdopodobniej wypadnie trójka podstawowych zawodników: Gulum, Lia i Absalonsen. O ile Guluma pozycję pewnie pójdzie zapewnić, Lię zastąpić może być ciężko, to Absalonsena brak będzie mega widoczny. Niestety
Fajnie, że w końcu zagrają u Siebie na Coopers Stadium, kurs 2,60 byłby idealny do gry, tym bardziej, że City prezentuje się bardzo przeciętnie.
No ale te kontuzje :/
No i nie przegrali ft 3:3, ale co tam się musiało dziać ???? przy stanie 3:0 ???? Ktoś zda relację z dzisiejszych meczów?28.10. 08:35 Wellington Phoenix vs Brisbane Roar - nie wiem czy z mojej strony to nie jest "pocałunek śmierci", ale myślę (mam nadzieję), że Nix tego meczu nie przegrają.