>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nie ma co wydziwiać - gram bts @ 1,65. Po pierwsze rozgrywany jest tylko jeden mecz, więc w razie straty gola nie będzie już można myśleć o rewanżu. A po drugie H2H i przede wszystkim dokonania z bieżącego sezonu - obie ekipy 3 mecze i 3 bts-y - skłaniają mnie do zagrania bts-a. I raczej za trochę większą stawkę.
WSW - Adelaida półfinał pucharu FFA
Ja w pucharach nigdy nie szleję ze stawką. Takie rozgrywki (podobnie jak derby) rządzą się swoimi prawami. Na zwycięzcę jutrzejszego półfinału czeka już finalista: Sydney FC. Czy ta świadomość nie sparaliżuję trochę uczestników tych zmagań? To tylko jeden mecz. Jeden krok. Strata (lub strzelenie) bramki potrafi wszystko zmienić. Nie ma &quot;poprawki&quot;. Dlatego scenariusze są 2:
a) piłkarskie szachy, które mogą się zakończyć remisem, a potem ew. dogrywka/karne,
b) nie będzie kalkulacji tylko szarże obydwu zespołów i otwarte widowisko.
Wstępnie myślę o remisie ⛔ ( za garść centów dla lepszego oglądania ), czyli po trosze &quot;wybieram&quot; scenariusz &quot;a&quot; . Ale czy słusznie? Zobaczymy jutro. GL!
FT 1-2, centy wysypały się z sakiewki, ale remis był w zasięgu Wędrowców

Otrzymane punkty reputacji: +5
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Jeden mecz... oba zespoły nie z tych co to w bramce stawiają autobus... z 50/50 liczę na gola do 60 min... a to otworzy spotkanie i ten bts całkiem możliwy. Też go pobieram. O strachu przed Sydney nie ma co mówić... WSW pokazało jak grać z SFC. Adelaydea też dobre ma wyniki.. bo jak nazwać remis z big V, wygraną z Roar czy remis w Nowej Zelandii.
Ja tu liczę, że oba zespoły będą promować football i zobaczymy kilka bramek

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
O strachu przed Sydney nie ma co mówić...
W tym przypadku nie chodziło mi o strach przed czekającym w finale mistrzem, bo obydwa zespoły właśnie na takie święto oczekują. Kibice, telewizja, prestiż. Żeby do niego &quot;dotrzeć&quot; nie wolno dzisiaj popełnić błędu - i to (być może, bo nie jestem wróżką ???? ) jest powód, aby obie ekipy zagrały ostrożnie. Równie dobrze mogą naparzać się od początku. Tak, czy siak jak będzie remis to będę zadowolony ????

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Za drobną kasę dałem jeszcze takiego &quot;fun-double&quot;:
Makassar-Balikpapan ov 2.5 @ 1,45 3:1
WSW-Adelaide ov 2.5 @ 1,57 1:2
AKO: 2,28 ✅
W Indonezji bramkostrzelny, walczący o mistrzostwo faworyt podejmie już prawie zdegradowaną ekipę, która dużo strzela i jeszcze więcej traci. A co do pucharu, to tak jak powiedzieli przedmówcy - albo szachy i under, albo bramka dla kogokolwiek i wtedy żywioł. Nawiasem mówiąc kurs na bts spadł już do 1,48, z tego wniosek że większość grających wierzy bardziej w tę drugą opcję. Pożywiom uwidim ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
ja tam dam za drobne jeszcze Adelayde win... ???? Kurs sprzyja... nie wiem czemu WSW jest tak przez buków faworyzowane. No i taki trochę typ &#39;na przekór&#39; - jakoś bardziej logicznie pasuje mi tu remis (za Qowalskym).. ale to w końcu Australia i czasami to co na papierze nie ma odzwierciedlenia na boisku.
czyli mam 2 kupony:
Adelayde - @2,95 ✅
bts - @1,66 ✅
trochę szczęśliwie.. ale plus.
Mecz ogólnie w spokojnej, niemalże sennej atmosferze. Z jednej strony WSW lepiej grało w pomocy, stwarzało więcej szans... ale nie potrafili ich wykorzystać. Zupełnie inna para kaloszy, że powinni kończyć w 9... ale to moje zdanie i może nie być obiektywne.
Ważne, że typy trafione - jak ktoś skorzystał to fajnie.

K 181

karolw555

Użytkownik
Panowie, skorzystałem z typu majekx, tylko nieco bezpieczniej go zagrałem, Adelayde z podórką. Mam pytanko, jakiś stream do tego meczu gdzieś będzie ?

majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Halo, halo do oglądających. Jakie perspektywy na wyrównanie?
ja tam widzę perspektywy... mecz trochę senny, ale miejscami zrywy były. Jak tylko oba zespoły by się trochę przyłożyły i zaczęły grać dokładniej to i bramki by się pojawiły. I trochę więcej odwagi.. bo do tej pory w WSW to wszystkie kluczowe momenty wyglądały wg jednego schematu - przyjęcie, wystawienie piłki, strzał... a w między czasie obrona gościu już zdążyła blokować.

\\edit.. nie rozumiem... zamiast kopnąć z pierwszej.. to przyjmują, mierzą... celują.. i nic z tego nie wychodzi
\\edit - karny a&#39;la Panenka i 1:2. bts siedzi, wygrana z czystej 2 przesunęła się ciut bliżej krawędzi stołu.... za to Twoje (Qowalsky) drobne nieśmiało wracają na stół ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Halo, halo do oglądających. Jakie perspektywy na wyrównanie?
Gdyby nie bramka ???? to rzekłbym, że mecz na 0-0 po 45 min.
live
Ja już widziałem bramę na 1-1, ale nic z tego. Piłka przeszła obok słupka.
Co to było o tych niewykorzystanych sytuacjach...? Piękny strzał i 2-0 dla Redsów.
Majekx liczy już dukaty ???? moje centy znikają powoli ze stołu ????
Fajnie wykonany karny i 1-2.
Mellingowi chyba się nie podobała zmiana ???? tak w...ł z kopa w rzeczy przy lini, że się manele rozsypały, a Foxe pełny spokój ????
Wędrowcom puszczają nerwy... Rozpaczliwe te ich ataki, chyba po centach moich ????
Szkoda typersko i sportowo. WSW zasługiwali na ten remis. Gratulacje dla Adelaidy, Majekxa, kuby72 i overowców/bts - owców ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
4 kolejka A - league
Już dziś coś &quot;zagaję&quot;, bo może na weekend nie będę mógł się udzielać.
27.10. 10:50 Sydney FC vs Perth Glory - chyba już czas na 3 punkty u siebie, 1 - ka po 1,53 ✅za monetę i handi 0:1 po 2,19 ✅ za miedziaka. Oby nam się Mierzejewski w końcu obudził w krainie kangurów ???? edit Obudził się w samą porę ????
28.10. 08:35 Wellington Phoenix vs Brisbane Roar - nie wiem czy z mojej strony to nie jest &quot;pocałunek śmierci&quot;, ale myślę (mam nadzieję), że Nix tego meczu nie przegrają.
28.10. 10:50 Adelaide United vs Melbourne City - Redsi powinni się postawić, jakby nie grali pucharu we wtorek to dałbym na nich dnb/1x, a może i czystą jedynkę?
29.10. 07:00 Newcastle Jets vs WS Wanderers - &quot;on the paper&quot; over/bts jak malowany. Martwi nieobecność u Jetsów Vargasa, WSW podobnie jak inne zespoły z A-league nie przepadają za graniem co 3/4 dni - dlatego &quot;na papierze&quot;.
29.10. 09:00 Central Coast Mariners vs Melbourne Victory - kurs 2,0 na zwycięstwo ???? Big V. za miedziaka pobieram. Lepszej okazji jak mniemam na przełamanie dotychczasowej bessy nie będzie. edit Kicha, nie było Besarta i :mad: miedziak w piach.
GL!

majekx 934K

majekx

Znawca A-League
to starujemy:
-

Sydney - Perth (2:0)

1 - @1,5 - 2j✅
Zysk 1j, suma w lidze 0,99j
Ameryki nie odkrywam i pobieram typ od kolegi Qowalskyego. Wraca Mierzejewski, Sydney ma do udowodnienia, że remis z WSW to tylko wypadek przy pracy... no i do pokazania, że obrona robi jakieś postępy. Dodatkowo nadarza się okazja do objęcia prowadzenia w lidze - Zarówno City jak i Jets czekają ciężkie mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +12
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Od 3 dni notuję same klęski, pora więc na przełamanie. Obydwie ekipy - szczególnie Perth - overowe i bts-owe. Dlatego dzisiaj idę zdecydowanie w tym kierunku. Gram 2 single: pierwszy bts @ 1,56 1j ⛔, drugi azjatycki over 3.0 @ 1,76 0,5j ⛔

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Obydwie ekipy - szczególnie Perth - overowe i bts-owe.
No nie wiem, w poprzednim sezonie Blue Sky straciło w meczach u siebie może ze 4 bramki. Jednak obecnie sami widzimy jak prezentuje się obrona mistrza kraju. Glory faktycznie overowo/bts - owa ekipa, można powiedzieć od zawsze. Szanse na over/bts są, chyba, że Sydney w końcu w defensywie wezmą się w garść i przystąpią mega skoncentrowani do dzisiejszego spotkania. No ale to gdybanie, a jak będzie to &quot;zaraz&quot; mam nadzieję zobaczymy.
edit
FT 2-0 taka to A-league jest.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom