>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
Też myślałem o jakimś ov plus bts.. ale boję się. Sydney cienko gra w obronie, Perth overowe... to prawda. Ale z moim fartem jak postawię na bramki to akurat obrona SFC weźmie sie do roboty ???? . Pomysł dobry z bramkami i logiczny. Tylko mi brak odwagi.
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +5
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Podano składy:
https://www.a-league.com.au/match/sydney-fc-v-perth-glory-a-league-27-10-2017/927957#!/lineups
Mierzej na ławce. A kursy na 1 spadły do absurdalnych &quot;rozmiarów&quot;. No nic. Go Blue Sky!
live
No i ile &quot;powinno&quot; już być do &quot;0&quot; po 25 min. tego meczu? 3:0 ?
Człowiek 1 i handi poda i qwa jak na złość ????
40 min. 4, 5 :0 ? VAR i drugi karny !!! W końcu 1-0, a powinno być już z 5-0 f...n, no może 5-1 ????
75 min. Motywem dzisiejszego meczu jest zagadnienie pt. &quot;jak wk....ć qowalskyego6 od rana?&quot;
I zadanie z tekstem: Ile Sydney może spierd...ć dziś akcji ? :
a) &gt; 8
b) &gt; 9
c) &gt; 10
d) &gt; 11
????
85 min. Podano tabelę strzałów (odpowiednio) 23:6 !
FT 2-0 Mierzejewski gooool! w 94 min. K...a co się namęczyłem !!! Ze 25 strzałów, 3 rzuty karne !!! Uff &quot;wszystko&quot; weszło ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
27.10. 10:50 Sydney FC vs Perth Glory - chyba już czas na 3 punkty u siebie, 1 - ka po 1,53 za monetę ✅ i handi 0:1 po 2,19 za miedziaka ✅. Oby nam się Mierzejewski w końcu obudził w krainie kangurów ????
Oj obudził się w 94 min. przy karnym ????
Poniżej brameczki:

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Od tygodnia myślałem nad tym by jutro zagrać na Adelajdę którą w tym sezonie cenię bardzo wysoko. Niestety kadrowo wygląda to dość słabo bo z powodu kontuzji najprawdopodobniej wypadnie trójka podstawowych zawodników: Gulum, Lia i Absalonsen. O ile Guluma pozycję pewnie pójdzie zapewnić, Lię zastąpić może być ciężko, to Absalonsena brak będzie mega widoczny. Niestety
Fajnie, że w końcu zagrają u Siebie na Coopers Stadium, kurs 2,60 byłby idealny do gry, tym bardziej, że City prezentuje się bardzo przeciętnie.
No ale te kontuzje :/

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Od tygodnia myślałem nad tym by jutro zagrać na Adelajdę którą w tym sezonie cenię bardzo wysoko. Niestety kadrowo wygląda to dość słabo bo z powodu kontuzji najprawdopodobniej wypadnie trójka podstawowych zawodników: Gulum, Lia i Absalonsen. O ile Guluma pozycję pewnie pójdzie zapewnić, Lię zastąpić może być ciężko, to Absalonsena brak będzie mega widoczny. Niestety
Fajnie, że w końcu zagrają u Siebie na Coopers Stadium, kurs 2,60 byłby idealny do gry, tym bardziej, że City prezentuje się bardzo przeciętnie.
No ale te kontuzje :/
Czołem prezezo ????
Napisałem: &quot;28.10. 10:50 Adelaide United vs Melbourne City - Redsi powinni się postawić, jakby nie grali pucharu we wtorek to dałbym na nich dnb/1x, a może i czystą jedynkę?&quot;

Lia i Absalonsen to w tym sezonie siła napędowa the Reds, do tego puchar w tygodniu, a sił tam zostawili sporo. Dlatego jutro myślę, że chociaż osłabieni to mimo wszystko powalczą z City, ale miedziaków nie położę na kole fortuny w tym spotkaniu.
Jutro w ogóle nie gram, bo te mecze są dla mnie bardziej do oglądania niż obstawiania. A i z tym oglądaniem to różnie będzie, na dzisiaj to &quot;widzę&quot;, że się nie wyrobię. Na niedzielę (tak jak pisałem już wcześniej) dałem win Victory. Grającym tradycyjnie GL!
PS
Po sąsiedzku zapraszam do Irlandii i Irlandii Północnej ???? Keep the Faith!

majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
a ja na jutro sobie lekko pobieram:
-

Adelayde - City (0:2)

2 - @2,4 - 0,5j ✅
Zysk: 0,7j... łącznie liga +1,69j

Już w zeszłym tygodniu wpadł mi do głowy pomysł, żeby zagrać tutaj bts. Oba zespoły dużo strzelają, Ale.. z uwagi na braki kadrowe gospodarzy - Gulum, Lia, Absalonsen - tam zostaje tylko Adlung. A to co Adelayde pokazała w pucharze... no to boję się czy cokolwiek strzelą. A ta obawa podsunęła mi inny pomysł. Skoro nie strzelą, to dużo większe szanse, że City coś strzeli - a to już połowa sukcesu to mojego typu - wygranej gości. Warto zaznaczyć, że w zespole City dostępni do gry są i McCormack , Cahill, Kamau czy Carrusca.
Myślę kurs sprzyja temu, żeby delikatnie spróbować wygraną gości.

Otrzymane punkty reputacji: +10
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
W pierwszym meczu gram bramki i to asekuracyjnie, a w drugim mam nadzieję, że gospodarze przynajmniej 1 bramkę strzelą.
Phoenix-Roar ov 2.0 @ 1,27 3:3
Adelaide-MC bts TAK @ 1,50 0:2
AKO: 1,91 - 1j ⛔
Miałem nadzieję, że właśnie grając w przewadze coś ustrzelą.

majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
Roar zmiecione w pierwszych 20 min. Oj będzie czerwona latarnia ligi.
A jednak.. Roar gra do końca, to wiemy z poprzednich sezonów. Dziś znowu zrobili come back.

Co do drugiego meczu.. gospodarze atakują, ale nic z tego nie wychodzi. City w osłabieniu stwarza groźniejsze sytuacje.. ale strzelają na wiwat, zamiast na bramkę
Co ciekawe, Kamau rozgrywa świetne zawody, ale zupełnie nie umie współpracować z Cahillem

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
28.10. 08:35 Wellington Phoenix vs Brisbane Roar - nie wiem czy z mojej strony to nie jest &quot;pocałunek śmierci&quot;, ale myślę (mam nadzieję), że Nix tego meczu nie przegrają.
No i nie przegrali ft 3:3, ale co tam się musiało dziać ???? przy stanie 3:0 ???? Ktoś zda relację z dzisiejszych meczów?

majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
mogę napisać o 2 połowie Adelayde - City...
ogólnie mecz walki, z kilkoma złośliwościami z obu stron. Adelayde atakowała, na początku próbowali skrzydłami, potem strzały z daleka... ale zabrakło ostatniego podania i strzału. Za to City przyjęło rywala na własnej połowie i starało się wychodzić z niezbyt szybkimi kontrami... (na pewno raz by się nacięli na kontrę gospodarzy). No i gościom ataki wychodziły lepiej, i grając w 10, prowadząc 2:0 byli jendak groźniejsi. Zabrakło kilka razy zimnej krwi, gdy piłka minimalnie mijała bramkę.. i raz szczęścia (słupek).
Ogólnie Kamau wykonywał dobrą robotę i w obroni i w ataku... Za to jak wszedł Cahill, jakoś ta współpraca Kamau - napastnik trochę siadła.
Jednym zdaniem, Adelayde nie miała pomysłu na wykończenie akcji, City grało swoje z głową i od czasu do czasu grożąc bramce Izzo.
aha... i kilka razy bałem się, że na jednej czerwonej kartce się nie skończy - zdecydowanie jej byli grace City.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
I już wiecie kochani dlaczego nie gram za/przeciw Brisbane ????
https://www.a-league.com.au/news/six-goal-thriller-brisbane-roars-gutsy-comeback-wellington
A propos jutrzejszego meczu Mariners, jak oni mają wygrać w tych pedalskich strojach (podobne miało Palermo i gdzie są dzisiaj ???? ).
https://www.ccmariners.com.au/news/paolo-picks-provisional-pink-round-squad
No Panowie szanujmy się i to do tego w Australii, swego czasu krainy twardzieli ????
PS Wszystkich ewentualnych miłośników LGBT i ch... wie jeszcze czego, z góry przepraszam ????
Jeśli chodzi o składy, są na ten moment optymalne, niech wygrają lepsi ????
edit
Kicha, w ostatniej chwili zobaczyłem, że zabrakło w składzie Besarta i d....a ????

majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
Pierwsza myśl na jutro:
-

Jets - WSW (1:1)
bts - @1,49 - 1j ✅ +0,49j
ov2,5 - @1,57 - 1j ⛔ -1j
podsumowanie sezonu +1,18j

To chyba naturalne typy na to spotkanie. W Jets O&#39;Donovan szaleje aż miło...3 mecze - 5 goli. Cały zespół po 3 kolejkach ma bilans bramkowy 9-4.Z kolei WSW ma bilans 6-5. Potrafili strzelić 2 gole SFC - co jest nie lada wyczynem. W meczu pucharowym co prawda przegrali z Adelaide&#39;ą, ale prezentowali się lepiej. Skoro odpadli z pucharów, to naturalną koleją rzeczy jest skupienie się na lidze.
Tutaj liczę na overowe, otwarte spotkanie z dużą ilością bramek
Co do drugiego spotkania.. myślałem, kombinowałem.... i nie wymyśliłem. Chciałem początkowo zagrać na V, ale jak by nie było z jednej strony CCM w tym sezonie jakoś tam gra. Z drugiej strony Victory nie prezentuje się tak jak w zeszłym sezonie. Może tutaj być niespodzianka... a kurs ~1,9 nie zachęca do grania czystej 2. Daruje sobie to spotkanie.

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
W pełni popieram typy majekx-a. Ubiorę je jednak w duble z drugą parą. A oto moje słowo na niedzielę:
Jets-WSW bts @ 1,45 1:1
CCM-MV bts @ 1,50 1:1
AKO: 2,17 - 0,3j ✅
Jets-WSW ov 2.5 @ 1,58 1:1
CCM-MV ov 2.5 @ 1,57 1:1
AKO: 2,48 - 0,2j ⛔
i singiel: O&#39;Donovan strzeli @ 2,10 - 0,2j ⛔
Amen ????

Przynajmniej 1 wszedł. Lepszy rydz niż nic.

Otrzymane punkty reputacji: +10
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Hej, ja spróbuję trochę z dupy strony podejść do jutrzejszych spotkań. Over 2,5 i btts można pobierać niemalże w każdym meczu a-league, dlatego postanowiłem poszukać czegoś innego. Puszczę zakład na CCM draw no bet po 2.62 w bet 365 . Typ podyktowany słabym wejściem w sezon Melbourne, PRAWIE mistrza. Dobrze wiemy jakie problemy w tamtym sezonie miał ówczesny mistrz, Adelajda. Według mnie przełamanie i odrabianie punktów do czołówki nastąpi nieco później i po okazałym kursie, po prostu spróbuję w to wejść. Brak mi dobrych argumentów sportowych za tym typem. W pierwszej kolejności chciałem grać na Melbourne Victory, ale przypomniałem sobie jaka ta nasza liga Australijska jest piękna, dużo ludzi pewnie obstawia przełamanie Vicotry, a jak to w bukmacherce bywa, takie zakłady lubią po prostu, klasycznie nie siąść... no to zrodził się taki ciekawy typ.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No to fajnie nam się w dziale porobiło, każdy ma swoje pomysły i o to w tym wszystkim chodzi. Wczoraj jeszcze raz przeanalizowałem mecz Big V i podtrzymuję swoją opinię. Czas (oby ofc) na zwycięstwo ???? Victory!
A jak będzie? Już kilka dni temu rzuciłem na stół miedziaka po kursie 2,0. Po niższym bym nie grał. GL!!
edit ft 1-1
Minus niestety.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Upsss w składzie Melbourne nie ma Besarta, no trudno, teraz się trochę boję o miedziaka. Zaskoczony jestem tą informacją. Trudno. Keep the Faith!
edit
FT 1-1 Szanse były, dramaturgia też (np. słupek ratował &quot;różowych marynarzyków&quot;). Big V ma problem z wykończeniem akcji, brak Besarta był bardzo widoczny. CCM bez szaleństw, punkt urwali wicemistrzowi, który słabo zaczął sezon. Miedziak na ⛔ ale na szczęście kolejka w sumie na plus. Do zobaczenia.

majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
zastanawiam się kto w V ma strzelić gola.. na środku ataku L George.. facet, który przez 2 lata w Turcji w 49 meczach strzelił 8 bramek.... z czym do ludzi ja się pytam...
1:1... jednak George - nie przewidziałem,stałych fragmentów. Podania i dośrodkowania ma dobre. Wykończenie - cienkie

Oba mecze na 1:1... jak na Australię to słabo. Jets - WSW jeszcze nie widziałem - więc nie wypowiem się.
CCM - V - mecz zespołów bez napastników. George z V drybluje, podaje, dośrodkowuje.. ale nie strzela - bez Besrta ten zespół nie wie jak grać w ataku (ktoś wie czemu nie zagrał?). CCM lepiej gra niż w zeszłym sezonie, ma szansę powalczyć o środek tabeli. V - wyjątkowo słabo rozpoczęło rozgrywki, i jak na razie nie widzę dla nich perspektyw - jak nie zmienią nic w swojej grze to nie poradzą sobie z takimi zespołami jak Perth czy Jets.
Pozytywny moment tej kolejki - to przełamanie Roar i powrót z zaświatów i remis w Nowej Zelandii.
Czołówka ligowa to City i SFC - potem długo długo nic... później Adelayde, WSW, Jets, Perth, Roar, CCM i V...i na końcu Phoenix. I tego myślę będę się trzymał w następnej kolejce (oczywiście z małym marginesem na ewentualne braki kadrowe)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom