Wielkimi krokami zbliża się kolejka numer 3. Stan konta jest mało optymistyczne (-1,2j) ale, że to kolejna kolejka... to tradycyjnie podnosimy stawkę.
City - Sydney (0:3)
bts - @1,65 - 0,3j
1 - @2,5 - 0,2j
City początek ma dobry. Wygrana w derbach i trochę pechowy remis z CCM... no to są wyniki, które plasują zespół w czołówce ligowej. Sydney po porażce w finale pucharu ma teraz do udowodnienia, że to tylko tymczasowy spadek formy - zwłaszcza, że wcześniej w lidze wypunktowali WSW. Piłkarsko Sydney w meczu z WSW nie ustrzegło się kilku błędów i miało także trochę szczęścia. Teraz przeciwnik trudniejszy i większe oczekiwania. Myślę City wygra, ale jako, że pucharu dla gości poszły źle, to pozostaje w lidze powalczyć.
Phoenix - WSW (0:3)
x2 - @1,45 - 0,5j
Nie przekonują mnie Nixi. Wyniki mają dobre, ale to dopiero 2 mecze i przypuszczam, że kiedyś fart się skończy. A WSW jest zespołem, które z Sydney zawiodło... ale szanse były i zabrakło trochę szczęścia. Skład jest ok, tylko tej kropki nad 'i' brakuje - pora na pierwszą wygraną w lidze dla zespołu gości.
Jets - Victory (0:1)
2 - @2,4 - 0,2j
ov2,5 - @1,65 - 0,3j
Ze stawką bardzo ostrożnie - ale celuję tutaj w przełamanie V. W poprzednich kolejkach Victory brakowało trochę w obronie i jeżeli ten aspekt zostanie poprawiony to ofensywa kierowana przez Hondę, powinna sobie spokojnie poradzić w Newcastle i ustrzelić kilka bramek.
Perth - Roar
no bet
2 mecze - dwie zupełnie inne postawy Roar..., faworytem jest Pert, ov też pewnie będzie, ale ja odpuszczam.
CCM - Adelaide (0:3)
1 - @3,25 - 0,3j
Adelaide swoje już w tym sezonie ugrała. Wiadomo, sezon się dopiero zaczął, ale nie zdziwię się jak sobie lekko w meczu z CCM pofolgują. CCM są dla mnie tutaj faworytami, a jak widzę taki kurs - to ryzykuję. Oba zespoły w lidze bez wygranej - może tym razem będzie rozstrzygnięcie, i ja liczę, że na korzyść gospodarzy.