pierwsza kolejka, składy zupełnie pozmieniane... no to ja bym się wstrzymał z jakimś większym graniem. Australia ma to do siebie, że co sezon to może być obrót tabeli o 180 stopni.Wrocilem do Australii i na dzuen dobry pierwsze dwa mecze w plecy. Ehhh, popsulem sobie niepotrzebnie niedziele.
Potwierdzam ????pierwsza kolejka, składy zupełnie pozmieniane... no to ja bym się wstrzymał z jakimś większym graniem. Australia ma to do siebie, że co sezon to może być obrót tabeli o 180 stopni.
Lepiej poczekać ze 2-3 kolejki aż będzie wiadomo kto co reprezentuje i jak gra.
Co grałeś?Wrocilem do Australii i na dzuen dobry pierwsze dwa mecze w plecy. Ehhh, popsulem sobie niepotrzebnie niedziele.
Jednak słabo na razie...Tak jak pisałem Dobrem,u ja pograłem over 2,5 w Phoenix z Jets ( cud) i teraz czekam na over 10,5 rr w meczu Glory...ale przedmeczowo kusi mnie zagranie over 1,5 w 1 poł, co Wy na to?Jakoś nie pasuje mi tu na na wzajemne badanie się przez 45 min ????
Bts tak, over niestety nie, trochę po pierwszej kolejce człowiek mądrzejszy. Z tego co widziałem to rysuje się taki mniej więcej obraz na przyszły tydzień: pójdę w stronę zespołów z Melbourne, do tego Sydney i Redsi u siebie, Do zobaczenia... mam nadzieję...21.10. 10:00 Perth Glory - WS Wanderers - w ciemno, bo w ciemno, ale over/bts by nie zawadził ???? w tej konfiguracji.
Masz rację. Ja dziś wtopiłem sporo pieniędzy. Rożne nie weszły ????pierwsza kolejka, składy zupełnie pozmieniane... no to ja bym się wstrzymał z jakimś większym graniem. Australia ma to do siebie, że co sezon to może być obrót tabeli o 180 stopni.
Lepiej poczekać ze 2-3 kolejki aż będzie wiadomo kto co reprezentuje i jak gra.
Jetsow i RoarPotwierdzam ????
Co grałeś?
Pierwszy i ostatni raz zagrałem, że ktoś nie przegra (X2). Dzisiaj weszłyby w każdym meczy kartki, bts-y i gole w obu połowach. Do taśmy równiez overy 1.5. I tylko tego będę się trzymał.
No to trochę miałeś pecha, bo szansę miały oba teamy, jak poczytasz "live" z dzisiaj...Jetsow i Roar
dzięki.. ja pobieram do tego jeszcze 1 FT (@1,95) . stawka? odważniejsza niż ostatnio, ale nadal ostrożna.... 0,2jDzis mamy jeden meczyk ok 11 Adelaide-Newcastle Jets
Podaje typ na Adelaide win 1 ht @ 2.5 bet365.