uzytkownik-162435
Użytkownik
Spotkanie: Adelaide United - Newcastle Jets
Godzina: 10:50
Typ: Adelaide over 1.5 goli
Kurs: 1.79
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Elo wszystkim.
Kilka słów.
2 kolejka, zbyt mało informacji jeszcze o formach drużyn dlatego również spokojnie ze stawkami ( przeznaczyłem 150j w sumie).
Nie wiem czy dobrze czy źle, ale ja mam pograny over 1.5 Adelaide jako główny bet za 100j. Do tego dołożyłem ich 2 karne (strzelą/nie strzelą) po 25j stawki na każdego. W sumie mam 3 zakłady w dwóch bukach za 150j. Oczywiście liczę przede wszystkim na główny typ, który w razie niepowodzen reszty zwróci nam sumę zagranych stawek plus da zarobić na browara. Przy odrobinie szczęścia uda się zarobić na kilka browarów więcej.
Oczywiście jest ryzyko, ale kiedy tego ryzyka nie ma?
...
?
Wtedy kiedy nie gramy :cwl:
Taki suchar z rana.
Teraz kilka faktów.
H2H
W sumie:
36 spotkań (15 wins Adelaide, 11 wins Jets, 10 draws)
W tym:
51 goli Adelaide
37 goli Newcastle Jets
Ostatnie 5 spotkań:
Adelaide United 5 - 2 Newcastle Jets (2018)
Newcastle Jets 2 - 1 Adelaide United (2017)
Adelaide United 1 - 2 Newcastle Jets (2017)
Adelaide United 1 - 0 Newcastle Jets (2017)
Jak widzimy dzisiejsi goście w ostatnich meczach potrafili strzelać drużynie Adelaide, liczę że dziś będzie podobnie i zobaczymy gole po obu stronach. Both team to score po ~1.65 jednak mało przekonywujaco mówi dlatego nie bawię się w żadne akumulatory z tym a spróbuję trafić singlami - szanse zawsze są. Zagrałbym jednego karnego w sumie w meczu ale nie mam nigdzie takiej opcji dlatego tak. Jak wiemy VAR działa bardzo dobrze (czasem za dobrze... Ostatnio cieszyłem się z przyznanego karnego a po chwili zmiana planów i pozycja spalona...uwaga...zawodnika który podawał). Także z VAR em nie ma dyskusji a póki sędzia wydaje końcową opinie to i tak będą pojawiać się kontrowersje.
Adelaide United strzeli z karnego/@7.00
Adelaide nie strzeli karnego/@21.00.
Poniżej zapowiedź do meczu z przed kilku dni:
https://www.a-league.com.au/news/match-preview-adelaide-united-v-newcastle-jets
Wyjściowe 11ki kolega podał wyżej.
Skład sędziów:
Referee: Shaun Evans
Assistant Referee 1: Matthew Cream
Assistant Referee 2: James Tesoriero
Fourth Official: Daniel Elder
VAR: Kris Griffiths-Jones
Shaun Evans w obecnym sezonie sędziował w dwóch spotkań i w obu wksazywach po jednym razie na wapno także liczę że potrzyma passę i przyzna w dzisiejszym meczu poraz kolejny rzut karny oczywiście dla gospodarzy. W 17/18r sędziował w 19 spotkaniach, w czym siedmiokrotnie wskazywał na 11st metr.
Ps. Myślałem nad golem Ben'a Kantarovskiego w drużynie gości @11.00 ale siedzi na ławie więc odpuściłem. Środkowy pomocnik który strzelił 3 z 4 ostatnich goli dla Newcastle w spotkaniach z Adelaide, być może zrobi to z ławki? Zobaczymy
Powodzenia
edit.
1:1 i brak karnego - najgorsza opcja z mozliwych. Obydwie strzelą odrzuciłem wyżej, bo za mały kurs - to mam swój wiekszy. Trzeba pomyśleć teraz gdzie tu odzyskac źle zainwestowany hajs.
Godzina: 10:50
Typ: Adelaide over 1.5 goli
Kurs: 1.79
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Elo wszystkim.
Kilka słów.
2 kolejka, zbyt mało informacji jeszcze o formach drużyn dlatego również spokojnie ze stawkami ( przeznaczyłem 150j w sumie).
Nie wiem czy dobrze czy źle, ale ja mam pograny over 1.5 Adelaide jako główny bet za 100j. Do tego dołożyłem ich 2 karne (strzelą/nie strzelą) po 25j stawki na każdego. W sumie mam 3 zakłady w dwóch bukach za 150j. Oczywiście liczę przede wszystkim na główny typ, który w razie niepowodzen reszty zwróci nam sumę zagranych stawek plus da zarobić na browara. Przy odrobinie szczęścia uda się zarobić na kilka browarów więcej.
Oczywiście jest ryzyko, ale kiedy tego ryzyka nie ma?
...
?
Wtedy kiedy nie gramy :cwl:
Taki suchar z rana.
Teraz kilka faktów.
H2H
W sumie:
36 spotkań (15 wins Adelaide, 11 wins Jets, 10 draws)
W tym:
51 goli Adelaide
37 goli Newcastle Jets
Ostatnie 5 spotkań:
Adelaide United 5 - 2 Newcastle Jets (2018)
Adelaide United 1 - 2 Newcastle Jets (2017)
Adelaide United 1 - 0 Newcastle Jets (2017)
Jak widzimy dzisiejsi goście w ostatnich meczach potrafili strzelać drużynie Adelaide, liczę że dziś będzie podobnie i zobaczymy gole po obu stronach. Both team to score po ~1.65 jednak mało przekonywujaco mówi dlatego nie bawię się w żadne akumulatory z tym a spróbuję trafić singlami - szanse zawsze są. Zagrałbym jednego karnego w sumie w meczu ale nie mam nigdzie takiej opcji dlatego tak. Jak wiemy VAR działa bardzo dobrze (czasem za dobrze... Ostatnio cieszyłem się z przyznanego karnego a po chwili zmiana planów i pozycja spalona...uwaga...zawodnika który podawał). Także z VAR em nie ma dyskusji a póki sędzia wydaje końcową opinie to i tak będą pojawiać się kontrowersje.
Adelaide United strzeli z karnego/@7.00
Adelaide nie strzeli karnego/@21.00.
Poniżej zapowiedź do meczu z przed kilku dni:
https://www.a-league.com.au/news/match-preview-adelaide-united-v-newcastle-jets
Wyjściowe 11ki kolega podał wyżej.
Skład sędziów:
Referee: Shaun Evans
Assistant Referee 1: Matthew Cream
Assistant Referee 2: James Tesoriero
Fourth Official: Daniel Elder
VAR: Kris Griffiths-Jones
Shaun Evans w obecnym sezonie sędziował w dwóch spotkań i w obu wksazywach po jednym razie na wapno także liczę że potrzyma passę i przyzna w dzisiejszym meczu poraz kolejny rzut karny oczywiście dla gospodarzy. W 17/18r sędziował w 19 spotkaniach, w czym siedmiokrotnie wskazywał na 11st metr.
Ps. Myślałem nad golem Ben'a Kantarovskiego w drużynie gości @11.00 ale siedzi na ławie więc odpuściłem. Środkowy pomocnik który strzelił 3 z 4 ostatnich goli dla Newcastle w spotkaniach z Adelaide, być może zrobi to z ławki? Zobaczymy
Powodzenia
edit.
1:1 i brak karnego - najgorsza opcja z mozliwych. Obydwie strzelą odrzuciłem wyżej, bo za mały kurs - to mam swój wiekszy. Trzeba pomyśleć teraz gdzie tu odzyskac źle zainwestowany hajs.