Nie znajdziesz lepszych kursów niż na Betfair. Czasem surebeta da radę zrobić w minutę w zależności co dzieje się na boisku. Ale ogolnie różnica kursów to około 2 grosze max 5 a u Ciebie na tym przykładzie różnica to 35 groszy - kosmos. Nic powyżej 30 nie jest kompletnie akceptowalne i dajesz się kroićDzięki... Spora różnica.. można było brać u 2 buków przeciwne typy.. win-win![]()
Może być i tak ale znając SZP. to walnął w stół i powiedział " Dość Panowie ,jesteśmy 6 pkt do tyłu ,bierzemy to i sam postawił bańkę na swoich fixiarzy.Tylko, ja mam teorię, że WSW oddaje miejsce w top 6 na rzecz obywateli.
Oj będą - over 5,5 @ 4.90Tu będą wałki jak nic... GL!
trafna teoria Bossodważnie... bardzo odważnie... zwłaszcza jak patrzę na tabelę i te potknięcia WSW z SFC. Pewnie bym brał win gości, bo jak napisałeśsnajp - kurs fajny, męczarnie City w ostatnim meczy z Nixami... Tylko, ja mam teorię, że WSW oddaje miejsce w top 6 na rzecz obywateli... Dlatego tylko będę się przyglądał... GL
Baqu Tu nie było na co czekać . Dla mnie to tu jeszcze padnie 7 ,a może i 8.trafna teoria Boss
ja czekam do okolo 75' i gram over - w meczu City od 5 spotkań nie padła bramka w końcówce meczu co jest jak na Australię bardzo rzadko spotykane ( chyba ze w 74' padnie bramka to będę musiał przemyśleć typ )
46' trener gości już widzi ze mecz przegrany i zrobił 5 zmian w przerwie.
73' i 5:0, kursy na over nadal niskie circa 1.6 -> czekam...
78' i 6:0 ale ich grzmocą -> kurs odpowiedni ale już odpuszczam :/
Może i coś w tym jest, jakby nie patrzeć po tym meczu Melbourne wychodzi z ujemnego bilansu bramek, a przy równej ilości punktów, może mieć znaczenie..Panowie, ja Was pogodzę, obaj się mylicieI to wcale nie WSW (jak "już") odda miejsce dla City w Top6... Choć miasto się zgadza, bo będzie to inny zespół z Sydney... No chyba, że finalnie Pan Li odjeb.... numer życia
ale na razie ciiiii.....
No chyba właśnie na naszych oczach Pan Li odpier... numer życia.Panowie, ja Was pogodzę, obaj się mylicieI to wcale nie WSW (jak "już") odda miejsce dla City w Top6... Choć miasto się zgadza, bo będzie to inny zespół z Sydney... No chyba, że finalnie Pan Li odjeb.... numer życia
ale na razie ciiiii.....