Nie znajdziesz lepszych kursów niż na Betfair. Czasem surebeta da radę zrobić w minutę w zależności co dzieje się na boisku. Ale ogolnie różnica kursów to około 2 grosze max 5 a u Ciebie na tym przykładzie różnica to 35 groszy - kosmos. Nic powyżej 30 nie jest kompletnie akceptowalne i dajesz się kroićDzięki... Spora różnica.. można było brać u 2 buków przeciwne typy.. win-win
Może być i tak ale znając SZP. to walnął w stół i powiedział " Dość Panowie ,jesteśmy 6 pkt do tyłu ,bierzemy to i sam postawił bańkę na swoich fixiarzy.Tylko, ja mam teorię, że WSW oddaje miejsce w top 6 na rzecz obywateli.
Oj będą - over 5,5 @ 4.90Tu będą wałki jak nic... GL!
trafna teoria Bossodważnie... bardzo odważnie... zwłaszcza jak patrzę na tabelę i te potknięcia WSW z SFC. Pewnie bym brał win gości, bo jak napisałeś snajp - kurs fajny, męczarnie City w ostatnim meczy z Nixami... Tylko, ja mam teorię, że WSW oddaje miejsce w top 6 na rzecz obywateli... Dlatego tylko będę się przyglądał... GL
Baqu Tu nie było na co czekać . Dla mnie to tu jeszcze padnie 7 ,a może i 8.trafna teoria Boss
ja czekam do okolo 75' i gram over - w meczu City od 5 spotkań nie padła bramka w końcówce meczu co jest jak na Australię bardzo rzadko spotykane ( chyba ze w 74' padnie bramka to będę musiał przemyśleć typ )
46' trener gości już widzi ze mecz przegrany i zrobił 5 zmian w przerwie.
73' i 5:0, kursy na over nadal niskie circa 1.6 -> czekam...
78' i 6:0 ale ich grzmocą -> kurs odpowiedni ale już odpuszczam :/
Może i coś w tym jest, jakby nie patrzeć po tym meczu Melbourne wychodzi z ujemnego bilansu bramek, a przy równej ilości punktów, może mieć znaczenie.. )Panowie, ja Was pogodzę, obaj się mylicie I to wcale nie WSW (jak "już") odda miejsce dla City w Top6... Choć miasto się zgadza, bo będzie to inny zespół z Sydney... No chyba, że finalnie Pan Li odjeb.... numer życia ale na razie ciiiii.....
No chyba właśnie na naszych oczach Pan Li odpier... numer życia.Panowie, ja Was pogodzę, obaj się mylicie I to wcale nie WSW (jak "już") odda miejsce dla City w Top6... Choć miasto się zgadza, bo będzie to inny zespół z Sydney... No chyba, że finalnie Pan Li odjeb.... numer życia ale na razie ciiiii.....