qowalsky6
Znawca A-League
Krisu nie wciskaj mi kituJa pobrałem gola do HT @2.25, drobno
Krisu nie wciskaj mi kituJa pobrałem gola do HT @2.25, drobno
Długo po przerwie nie czekałemW ostatnich 10-15 min zaczęło się dziać i to sporo. Ale jeśli np ostatnia akcja przed gwiazdkiem Perth wychodzi sam na sam i ma problem nawet z oddaniem strzału to musiało się skończyc 0:0 do ht
W drugiej części jednak przewiduje gol dla CCM po @1.60 w uni
No co zrobiszJa zagrałem w przerwie over 1,5 więc jeszcze czekam
edit
70' wieje nudą przeokropnie w tym meczu, więc oby wciśli jeszcze tę jedną brameczkę, bardziej Marynarze niż przyjezdni
Też odlądam i korci mnie o2,5 i BTS bo kurs już fajny, ale jeszcze się wstrzymam.No co zrobiszza to w Brisbane (podpatruje drugim okiem) Roar sobie dobrze radzą i na tablicy 1-0. Tylko, że tam dla odmiany pada deszcz...
Przez moment lało, ludzie uciekali z trybun. Taka specyfika pogodowa w Qeensland.Też odlądam i korci mnie o2,5 i BTS bo kurs już fajny, ale jeszcze się wstrzymam.
Ps. a ten deszcz do chyba bardziej taka mżawka niż jakieś rzęsiste opady z tej transmiji na Uni
A jaki masz pomysł? tylko pls, przed 9:55 daj infoMelbourne - Adelaide
Jak zaopatrujecie się na ten mecz? Overowo czy na spokojnie?
Var na świecie pojawił się po testach... W AustraliiTen Var działa mi na nerwy już od paru ładnych tygodni, nie ma meczu, żeby sędziowie po każdym nawet ewidentnym golu (tu akurat mógł być spalony) analizowali Bóg wie co jeszcze, zero odpowiedzialności sędziowskiej, niech ich w końcu zlikwidują bo robią tam za chorągiewki z tego wynika, i niech to zautomatyzują i roboty tam postawią, jak już to tak ma wyglądać dalej, może tych przerw nie będzie tyle bo tego powoli nie da się już oglądać. Pada bramka, wszyscy się cieszą, a za chwilę już się nie cieszą, po czym znowu się cieszą, albo drużyna przeciwna się cieszy i ich kibice się cieszą, żenada jakaś się robi. Sorry za tak długi wywód.
Ps. Już 1:1
No to całe szczęście, że się udało... Grunt to odpowiedni timing, a już po to wręcz legendarny.KATASTROFA.
(...)
Dobrze ze dołożyłem na over 2.5 więc +
Noooooo i super... ale ale....Dobrze ze dołożyłem na over 2.5 więc +
Ciekawe co dalej... Pójdą na 2:2 dw?
Pytanie czy remis ich zadowoli ?
Over czy Melbourne do gry
Pobiorę over 3.5 po @1.66 w Uni co by może pograli na 2:2