qowalsky6
Znawca A-League
qowalsky6 - ja czytam... a o co chodzi?
No to Macarthur zajmuje 6 pozycję.... Pytanie z kim chce grać Roar i CCM? Z Adelaidą czy z Macarthur... komu, kto lepiej leży?
qowalsky6 - ja czytam... a o co chodzi?
No to Macarthur zajmuje 6 pozycję.... Pytanie z kim chce grać Roar i CCM? Z Adelaidą czy z Macarthur... komu, kto lepiej leży?
No powinno teoretycznie, ale to też doskonały przykład, że w bukmacherce nie zawsze jest tak, że jak drużyna gra o coś, a druga nie, to napewno ta pierwsza drużyna wygra. I nie chodzi mi nawet o ten mecz konkretny, ale często się tak zdarza właśnie. Z bukmacherskiego punktu widzenia to słabe, ale ze sportowego jak najbardziej fajne, bo o to powinno chodzić - każdy gra na maxa cały sezon, niezależnie od sytuacji w tabeli, bo takie coś potem powoduje, że terminarz wypacza rywalizację.thx, poczulem samotność dlugodystansowca. Bullsom "powinno" zależeć, 3 i 4 poz. daje prawo gry u siebie w cwiercfinale. No ale oni jak widać chyba wolą wyjazdy
![]()
Zapewne zerują, ale to nie moja bajka więc na 100 nie jestem pewien.Ewentualne kartki liczą się w play off czy zeruja po sezonie?
Nieudanym to mało powiedziane choć każdy na swoim indywidualnym biegunie. Nic wiecej nie dodam, nie kopie się leżącego...Jets - Perth
Po prostu mam nadzieję, że będzie dobre pożegnanie z sezonem. Nieudanym sezonem obu drużyn.
Przede wszystkim mecz o nic, może jedynie goście grają o uniknięcie ostatniego miejsca na koniec. Melbourne pewnie będzie w rezerwowym składzie, nie musi się przemęczać. Inna sprawa, to jeszcze często dziwne wyniki takich meczów i to we wszystkich ligach, kiedy lider gra z ostatnią drużyną.Siema jutro mecz Melbourne /Newcastle , pierwszy z ostatnim i kurs na 1 1.8? Co tu jest panowie grane?
Jak jutro Jetsi wyciągną choćby remis, to tytuł frajerów A-league i niechlubne trofeum w postaci wooden spoon przypadnie lokalnym rywalom czyli Victory. Pytanie, czy City zechce pośrednio dalej upokarzać kolegów zza miedzy? Czy zagra fair play i nawet bez swojego trzonu zespołu (socceroos) rozjedzie outsiderów? Takie sprawy to załatwia się w Szanghaju z Panem Li, a nie na forumkuPrzede wszystkim mecz o nic, może jedynie goście grają o uniknięcie ostatniego miejsca na koniec. Melbourne pewnie będzie w rezerwowym składzie, nie musi się przemęczać. Inna sprawa, to jeszcze często dziwne wyniki takich meczów i to we wszystkich ligach, kiedy lider gra z ostatnią drużyną.
Dlatego też kurs pre wcale nie jest aż tak atrakcyjny. Jak coś atakować, to myślę liveJak jutro Jetsi wyciągną choćby remis, to tytuł frajerów A-league i niechlubne trofeum w postaci wooden spoon przypadnie lokalnym rywalom czyli Victory. Pytanie, czy City zechce pośrednio dalej upokarzać kolegów zza miedzy? Czy zagra fair play i nawet bez swojego trzonu zespołu (socceroos) rozjedzie outsiderów? Takie sprawy to załatwia się w Szanghaju z Panem Li, a nie na forumku![]()
Kilku ludzi jest na kadrze Australii, więc kurs poniekąd z tego powodu też taki.Siema jutro mecz Melbourne /Newcastle , pierwszy z ostatnim i kurs na 1 1.8? Co tu jest panowie grane?