P
24,1K
pescarabajo
Użytkownik
Zostaję tylko Sydney do kibicowaniaKoniec psot, Perth wraca tam gdzie ich miejsce w tym sezonie (mimo ostatnich wyników) czyli do czarnej d... y.
Kara! A oliwa sprawiedliwa, za caly sezon po prostu nie byli godni co im przepowiedziałem "x" kolejek temu: "dla mnie nie mają szans na play - offy" I zdania nie zmieniłem pomimo ich remontady...
Niech czytają FB, Sydney czytało dokupili z powrotem Bobo i Le Fondre i... Proszę, 2 miejsce. Panie Corica - nie ma za co. Panie Garcia,.. No Pan wie...
Post automatycznie złączony:
"12 maja napisałem, że jak Glory będą w play - off to zrzekam się rangi "Znawca", a Pana honor gdzie?" to do mnie te pytanie?Koniec psot, Perth wraca tam gdzie ich miejsce w tym sezonie (mimo ostatnich wyników) czyli do czarnej d... y.
Kara! A oliwa sprawiedliwa, za caly sezon po prostu nie byli godni co im przepowiedziałem "x" kolejek temu: "dla mnie nie mają szans na play - offy" I zdania nie zmieniłem pomimo ich remontady...
Niech czytają FB, Sydney czytało dokupili z powrotem Bobo i Le Fondre i... Proszę, 2 miejsce. Panie Corica - nie ma za co. Panie Garcia,.. No Pan wie...
12 maja napisałem, że jak Glory będą w play - off to zrzekam się rangi "Znawca", a Pana honor gdzie?
Ostatnia edycja: