ziomeczek9393
Użytkownik
gra McCormack chyba można w City inwestować, Cahill na ławie
Potwierdzam skład. Ostrożnie stwierdzę, że zobaczymy jak będzie ???? Kursy pospadały na łeb, na szyję (podobnie jak wczoraj).gra McCormack chyba można w City inwestować, Cahill na ławie
zdaje się, że bet365żaden bukmacher nie pozwoli ci zrobić takiej kombinacji. Więc nie mogłeś zagrac takiego AKO
Jak będą tak słabo grać, to i o to będzie trudno.zdaje się, że bet365
A jednak było grać bts.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/a-league-2017-2018.148628/page-15#post-6555052żaden bukmacher nie pozwoli ci zrobić takiej kombinacji. Więc nie mogłeś zagrac takiego AKO
karny ewidentny... wyprostowaną nogą w polu karnym.. - swoją drogą Malik pewnie nie widział, że tam ktoś stoipo VAR - dla mnie kontrowersyjny, sędzia bez doświadczenia i ...
Na powtórce w przerwie zobaczyłem, że faktycznie go pojechał, czy specjalnie? Teraz to już nie ma znaczenia.karny ewidentny... wyprostowaną nogą w polu karnym.. - swoją drogą Malik pewnie nie widział, że tam ktoś stoi
ale dla City też karny powinien być.. - i tutaj pan z gwizdkiem się nie popisał
No i gitara jutro gram twoje typy, się zazieleni ,że chocho.czarna seria trwa w najlepsze i zbiera żniwo... po meczy City - Perth mam na koncie -5,96j
teraz po tym meczy nie mam serca do jakiegoś motywowania typów... dlatego na szybko na jutro:
-
Phoenix - CCM
1 - @1,9 - 1j
-
Sydney - Roar
bts - @1,8 - 0,5j
dla chcących grać moje typy (ku przestrodze) - 'nie pamiętam kiedy miałem coś na zielono'
czarna seria trwa w najlepsze i zbiera żniwo... po meczy City - Perth mam na koncie -5,96j
teraz po tym meczy nie mam serca do jakiegoś motywowania typów... dlatego na szybko na jutro:
-
Phoenix - CCM
1 - @1,9 - 1j
-
Sydney - Roar
bts - @1,8 - 0,5j
dla chcących grać moje typy (ku przestrodze) - 'nie pamiętam kiedy miałem coś na zielono'
Taki Black Friday.... ????czarna seria trwa w najlepsze i zbiera żniwo...
He he u mnie "winter is already" a za muze szacun, Ja do młodości zawsze wracam takTaki Black Friday.... ????
PS Nowy termin w bukmacherce ????
a
Poniżej bramki z dzisiejszego spotkania:
https://www.a-league.com.au/news/city-ship-three-more-glory-grab-points
PS A że dzisiaj "black" oraz powoli "winter is coming", to od razu młodość się przypomniała ???? Dla odreagowania odrobina "klasyki" ????