Kolejny mecz, kolejny karny, tym razem niewykorzystany, kolejne czerwo. Jak się w...ę to zaraz dam dw 0-0Mecz nie jest tak zacięty jak mój stream z livetv . sx..... polecicie jakiś link?
Brawo kolego! Tamta kolejka to błędy bramkarzy, ta to karne i czerwa!Witam panowie. Kilka słów ode mnie. Śledzę Wasze forum od dawna i widzę, ze często gracie korki i kartki co zrozumiałe gdyż w Australii jest tego sporo. Ja natomiast zauważyłem, ze tak samo często dyktowane są rzuty karne. Ja właściwie bawię się amatorsko i gram prawie zawsze stawka £10 wiec stawiam na kolejnego karnego w WH kurs 4. Wczoraj się udało a dziś........powodzenia.
https://www.a-league.com.au/video/penalty-awarded-and-cornthwaite-sent-after-var-reviewKurde, karny był? Atak z żółtą kartką wdziałem, ale za co drugie żółtko dla tego Cornwa.... to nie miałem szans przez ten stream
Witam nie no bez jaj ,każdy ma jakąś tam gorszą passę ale to minie ,a o emeryturze to zapomnij ,do 65 roku trzeba pracować ,będzie lepiej myśl pozytywnie. Pzdr.Na 5 meczy w kolejce, w 4 były czerwone kartki, w 2 rzuty karne. Na 4 moje kierunki, 4 wtopy. Finansowo zabolało dopiero dzisiaj, bo w ten mecz poszedł miedziak i dodatkowo wczoraj moneta. 2 typy z serca: wtopa, 2 typy z rozumu: wtopa. Podsumowując: pierwsza od momentu tutaj mojego się udzielania kolejka z zerową skutecznością (to co odrabiałem wczoraj na live nie liczę, bo bramki padały kiedy pisałem). Mówiąc krótko z mojej strony duże przepraszam. Czegoś takiego tutaj nigdy nie miałem. Dobrze, że pojawiają się tutaj nowe osoby z ciekawymi pomysłami, ja powoli przechodzę na emeryturę, bo co tu robić po takiej chłoście. Dodatkowym ciężarem jest to, że dużo osób na podstawie moich wypocin, coś tam inwestuje. Tym bardziej jest mi przykro. Gdyby ktoś mnie poprosił, abym jeszcze raz przemyślał podane typy uwierzcie - podałbym takie same. Na szczęście stawki nie były zabójcze ( z resztą, w tym sezonie dla przykładu, ani razu nie postawiłem choćby dukata, moneta pojawia się sporadycznie) no i to nie powoduje depresji hazardowej ???? kiedy typy nie weszły.
Hej. Życzę powodzenia choć ja bym tego nie grał. Trzy zdarzenia wiec ryzyko się zwiększa no i według mnie kurs absolutnie nie powala.W 9 kolejce "widzi mi się" 3 x klasyczny over w meczach WSW, Phoenix i CCM:
02.12. 07:35 WS Wanderers - Brisbane Roar @1,73
03.12. 04:30 Wellington Phoenix - Melbourne Victory @1,58
03.12. 07:00 Central Coast Mariners - Perth Glory @1,55
Strzelam trebla "w ciemno" za miedziaka (~ @4 ,47 np. w b.a.h.u), ostatnio wszelkie info/rozkminy i tak nie miały żadnego znaczenia jeśli chodzi o wyniki końcowe więc ... ???? Dodatkowo, niestety nie będę miał chyba czasu na "rozpiski" i pogaduszki w tygodniu, dlatego już dziś "załatwiam temat". Jak to się skończy? Nie mam pojęcia ???? GL!
PS Gole w 8 kolejce:
https://www.a-league.com.au/video/every-goal-round-8-hyundai-a-league