>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Po przeczytaniu waszych postów doszedłem do wniosku ,że skoro Jets są tak osłabieni a jak pisze kolega kuba72 powinni strzelić tą jedną bramkę ,a MV ma rozpocząć marsz w górę tabeli to ja zagram tak.
Melbourne Victory i over 2,5@4 w całorocznym ,stawka nie za wysoka.⛔
Nie oglądałem więc nie będę się tu produkował, dobrze ,że stawka wysoka nie była, głowy do góry jutro będzie lepiej. ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Do: grendel ????
Żeby jeszcze nasze &quot;wypociny&quot; miały jakąś moc sprawczą ???? , &quot;tu&quot; każdy typ może &quot;wejść&quot; ???? , w naszej kochanej A-league jest trochę jak w naszej Ekstraklapie - każdy może wygrać z każdym. W poprzednim sezonie Blue Sky (i w mniejszym stopniu Big V) zdominowały ligę, w tym (do tej pory) tak już nie jest.
Żeby nie było, że tylko &quot;gadki - szmatki&quot; to poniżej zestawienie outs/ins w tej rundzie. Przypominam, że trzeba brać poprawkę na te info pomimo tego, że jest ze strony oficjalnej A-league.
Wg. powyższego zestawienia potwierdzają się absencje w Newcastle i pełny (oprócz Austina) skład Melbourne.
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-a-league-ins-and-outs-round-8-1
update
Wg. twittera Big V w najmocniejszym zestawieniu, oby się to przełożyło na ich dobrą grę.
update 2
I mamy potwierdzone wyjściowe składy:

https://www.a-league.com.au/match/newcastle-jets-v-melbourne-victory-a-league-23-11-2017/927977#!/lineups
PS Kursy na Victory poleciałyyy... i mamy klasyczne ich odwrócenie. Zobaczymy jak się to skończy?

edit po meczu
FT 4-1
Info +, argumenty +, początek meczu +, życie -
Opis meczu poniżej (#324) ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jets vs Big V
live

Piękna bramka Kosty i 0-1.
Ładny strzał Jets, a gdzie była obrona V? 1-1
Jakby przed chwilą bramkarz nie obronił strzału Vujicy to by było 2-1
Victory znowu proszą się o karę!
Thomas znowu ratuje d..ę Victory.
Milligan z czerwoną, no ch... z wypocinami przed meczem ????
Nie ma o czy gadać 2-1, zaraz Muscata w...ą na trybuny, tylko cud może V uratować.
Dobra 3-1 pozamiatane... ????
I jeszcze poprzeczka ratuje Victory w 77 min, które ma już dosyć dzisiejszego meczu.
Egzekucja 4-1. Ja wiem, że V w 10, ale noty za styl &quot;0&quot;.
FT 4-1 mecz fajny, ale dla gospodarzy ???? choć początek nie zapowiadał tragedii dla V. No ale cytując (mimo wszystko) klasyka, (...) ważne jest jak się kończy ... Czerwona odmieniła bieg tego spotkania, ale halo! 10 na 11, to jeszcze nie koniec świata. Trzeba było murować i liczyć na kontrę. Tak przecież zaczęli mecz i było 0-1. Jedyne pocieszenie, że stawką była garść centów ⛔Przynajmniej overowcy/bts-owcy zarobieni dzisiaj ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
no to kuba72 - szybka kasa - gratuluję
swoją drogą skład V mega ofensywny.. przyjechali po 3 pkt.
no to V se pograło.. :/
32&#39;.. live un3,5 - @2,3 - 1j ⛔

HT - 2:1, V w 10-ktę... czyli pogoń za czołówką chyba jeszcze nie teraz...
75&#39; 3:1 gra V w obronie to jakaś masakra - jak w podstawówce - wszyscy na hura do ataku i nie cofamy się... kolejka z ligą australijską na -1,33j
86&#39; 4:1 Jest już sobie gra jak na treningu, V asystuje starając się za bardzo nie przeszkadzać.

Jeżeli gdzieś się nie walnąłem to stan konta -3,63j

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Hmm... Nie spodziewałem się, że po ostatnich akcjach &quot;coś&quot; postawię w ciemno, a rzeczony mecz chciałem sobie w ogóle odpuścić. Wobec tego co mnie podkusiło?
No właśnie ????
Przed meczem dam &quot;bezpiecznie&quot; w stronę Big V dnb @1,95, ale tylko za garść centów
Całe szczęście.
Jestem ostatnio przeczulony (patrz m. in. afera składowa) na punkcie grania pt. &quot;mam argumenty, ale nie mam wewnętrznego przekonania&quot; i dlatego ze stawkami nie będę przesadzał.
Argumenty były (info się potwierdziły, tylko co z tego?), pierwsza myśl (odpuść) &quot;zgaszona&quot; &quot;rozumem&quot;. A już początek meczu to w ogóle bajka. No ale ważne jest jak się kończy, a nie jak się zaczyna (cyt. mimo wszystko klasyka). Opis live spotkania w poście 324. A bramki poniżej:
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-newcastle-jets-v-melbourne-victory

R 367

romeo12345

Użytkownik
Zagralem dzis Victory i oczywiscie dupa. Gram wszystkie mecze od poczatku sezonu i wniosek jest jeden. To jest tak samo nie przewidywalna liga jak kobiecy tenis. Tyle, ze tenis jest poprostu sprzedany (czytalem o tym wiele artykulów i wywiadów samych zawodnikow) a A league mysle, ze chyba nie jest. Ale tu tak jak i w tenisie kazdy moze wygrac z kazdym. I nie maja znaczenia jakies kontuzje, absencje itp. Gralem kiedys w pilke iu nas bylo podobnie. Ja wszystkim sie chcialo grac, nkt nie byl na kacu itp. to potrafilismy wygrac z każdym. I w Australi jest tak samo. Nie ma sensu pisac wywodów, sprawdzac kto gra, kto jest konruzjowany itp bo to nie ma znaczenia. Najprosciej jest rzucic moneta i obstawic.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Do: grendel ????
Żeby jeszcze nasze &quot;wypociny&quot; miały jakąś moc sprawczą ???? , &quot;tu&quot; każdy typ może &quot;wejść&quot; ???? , w naszej kochanej A-league jest trochę jak w naszej Ekstraklapie - każdy może wygrać z każdym. W poprzednim sezonie Blue Sky (i w mniejszym stopniu Big V) zdominowały ligę, w tym (do tej pory) tak już nie jest.
Pisałem o specyfice tej ligii choćby dziś (o 7.19 ???? , a właściwie od kiedy udzielam się w tym dziale, wystarczy czytać uważnie ???? ) więc zaskoczony nie jestem, tym bardziej, że oglądałem mecz i widziałem co się święci. Pisałem też ofc w trakcie jak &quot;to&quot; wygląda.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tyle, ze tenis jest poprostu sprzedany (czytalem o tym wiele artykulów i wywiadów samych zawodnikow) a A league mysle, ze chyba nie jest.
Przyznam się, że raz miałem wątpliwości. Było to w meczu:
08.10.16 WS Wanderers vs Sydney FC (ft 0:4) - jakiś kolega napisał, że Blue Sky łatwo wygrają ten mecz (fix) i ... oglądając to spotkanie (skróty bo nie mogłem być live) miałem wrażenie, że faktycznie WSW grało tak (od 2 poł.), jakby chciało dostać baty. Nawet &quot;głupio&quot; &quot;załatwili&quot; sobie czerwo wtedy.
No ale to raz. Jak dla mnie ofc ????

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Zwróćcie uwagę, że można było dzisiaj pocisnąć kartki. Licząc 1 czerwoną jako dwie żółte, to łącznie było ich 7.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
W sumie teraz głupia kartka.. jak by była pełna 11 może by coś pomoc V grała.. a tak to poruszali się jak we mgle.. Wcześniejsza kolejka - rotacja w składach przed samymi meczami... liga jest w miarę przewidywalna, ale ma &#39;uroki&#39; lig zawodowych - podobnie jak USA - żeby było ciekawiej od czasu do czasu zdarzają się kolejki &#39;cuda&#39; - to ja tak sobie to tłumaczę.
A V w tym sezonie - jest zwyczajnie słabe i widać, że skład już jest lekko wypalony plus jakieś zgrzyty.
Najważniejsze - wyciągnąć wnioski i bawić się dalej.

Otrzymane punkty reputacji: +7
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Jutro MC-Perth. Nie bardzo wiem jak to ukąsić. Wyniku 1X2 nie typuję. BTS-y i overy w tym sezonie w kratkę. Kartki w kratkę, aczkolwiek w minionym sezonie w meczach między tymi ekipami bywało bardzo kolorowo. W ostatniej kolejce w meczach z udziałem MC i Perth nabito sporo rzutów rożnych, ale czy da się z tego wyprowadzić jakąś prawidłowość? No raczej nie. Kursów Unibet na kartki i rożne jeszcze nie przedstawił. Co panowie zaproponujecie?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Co panowie zaproponujecie?
Pozwolę sobie odp. jak typowy Janusz Nowak (bez obrazy oczywiście ???? ) z tego forum. Wszelkie podobieństwo do analiz i typerów oraz osób na tym forum jest oczywiście przypadkowa ????
Ence pence, uno, duo, rike, fake... Bum. Dzisiaj analiza z Austrii. Eee... nie z Australii ???? No to jedziemy kochani.
Jutro rano, a dokładnie o 9.50 czasu polskiego, ( w Australii będzie to wieczorem ), w Melbourne na stadionie AAMI Park o pojemności 30050 miejsc (podaję adres i telefon: Edwin Flack Field, Olympic Boulevard, Melbourne +61 (3) 9286 1600) dojdzie do bardzo arcyciekawego spotkania pomiędzy Melbourne City (dawniej Hearts), a gośćmi, którzy do stolicy stanu Victoria przylecą z dalekiego Perth, które jest stolicą Australii Zachodniej. Zespół Glory możemy oglądać na stadionie nib Stadium (pojemność 20500 miejsc) pod adresem: 310 Pier Street, East Perth WA 6000 Perth. Zapowiadana temperatura w jutrzejszym meczu to ~ 29 stopni C, poza tym zachmurzenie z możliwymi opadami. Gospodarze mogą wystąpić w koszulkach biało, czerwono, niebieskich, a goście w barwach fioletowo – pomarańczowych bądź pomarańczowo – fioletowych. City są na trzecim miejscu w tabeli, a Perth jest aż na siódmym. Myślę, że gospodarze będą chcieli wygrać to spotkanie na swoim bardzo ładnym stadionie gdzie latają mewy. Goście też będą chcieli wygrać ale pewnie przegrają, bo przecież grają na wyjeździe. Wobec tego w tym ciekawym meczu obstawię, że gospodarze wygrają po kursie 1,50. Handi po 2,15 dla odważnych. Czas już na zwycięstwo zespołu City, a dla gości to nie jest jeszcze pora na taki wynik. Można spokojnie ładować &quot;all inn&quot;. Sprzedawajcie domy, zastawiajcie samochody, oddawajcie w leasing żony/kochanki/narzeczone/dziewczyny. Jeśli przeczytałeś moją analizę zostaw „like” i błagam daj reputę, bo jak nie dostanę do jutra 50, to zobaczycie, nie będę Wam już dawał swoich zajeb…ch typów i co beze mnie zrobicie? Chcecie typki, no to reputkujcie ???? Nara!
&quot;januszowe&quot; edit.: &quot;...Ch.., q...a,sprzedali/kupili, zdych...e na sraczkę, życzę Wam (tu wstawia się choroby/dekapitacje/defenestracje/obrażenia ciała,różne formy sexu, w różnych kombinacjach...&quot; itp. etc. etc. Potem &quot;argumentuje&quot; się przyczynę porażki: &quot;... wiedziałem, że te ch...e kostiumy wszystko spier..y. Miały być fioletowo - pomarańczowe, a były fioletowo - białe z małą pomarańczową wstawką...&quot; Tak to zazwyczaj wygląda. Aha na koniec &quot;..piep...e się Wszyscy...&quot; Po czym po godzinie: &quot;...mam super/hiper/ekstra typki, jak dojdzioe reputa do 15 000 000 to Wam zapodam...&quot; Takie tam forumowe historie ????
PS A na poważnie, to myślę, że City nie przegra jutrzejszego meczu, (czyli analiza prawie się pokrywa ???? ), ale na razie nie chce mi się pracować. Łatwiej &quot;wytworzyć&quot; coś takiego jak powyżej ???? Do zobaczenia ????
edit. Niestety City przegrało. Podobnie jak wczoraj: kursy pospadały, Tak jak Jetsi wczoraj (O&#39;Donovan), tak i Perth dzisiaj osłabione, na dodatek w trakcie zszedł Keogh (Taggarta co było wiadomo przed meczem nie było). Mc Cormack wyrównał i jeb - VAR i czerwo + karny. Doliczony, Lowry faul, czekamy na gwizdek i karnego dla gospodarzy... i nic. W drugiej City walczy i bum 1-3. Pozamiatane...
PS Pół żartem, pół serio, trochę nawet się cieszę, że po takiej &quot;analizie&quot; kierunek, że City nie przegra &quot;nie wszedł&quot;, bo jeszcze bym &quot;musiał&quot; takie gó...a klecić ???? codziennie ????

Otrzymane punkty reputacji: +23
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Pozwolę sobie odp. jak typowy Janusz Nowak (bez obrazy oczywiście ???? ) z tego forum. Wszelkie podobieństwo do analiz i typerów oraz osób na tym forum jest oczywiście przypadkowa ????
Ence pence, uno, duo, rike, fake... Bum. Dzisiaj analiza z Austrii. Eee... nie z Australii ???? No to jedziemy kochani.
Jutro rano, a dokładnie o 9.50 czasu polskiego, ( w Australii będzie to wieczorem ), w Melbourne na stadionie AAMI Park o pojemności 30050 miejsc (podaję adres i telefon: Edwin Flack Field, Olympic Boulevard, Melbourne +61 (3) 9286 1600) dojdzie do bardzo arcyciekawego spotkania pomiędzy Melbourne City (dawniej Hearts), a gośćmi, którzy do stolicy stanu Victoria przylecą z dalekiego Perth, które jest stolicą Australii Zachodniej. Zespół Glory możemy oglądać na stadionie nib Stadium (pojemność 20500 miejsc) pod adresem: 310 Pier Street, East Perth WA 6000 Perth. Zapowiadana temperatura w jutrzejszym meczu to ~ 29 stopni C, poza tym zachmurzenie z możliwymi opadami. Gospodarze mogą wystąpić w koszulkach biało, czerwono, niebieskich, a goście w barwach fioletowo – pomarańczowych bądź pomarańczowo – fioletowych. City są na trzecim miejscu w tabeli, a Perth jest aż na siódmym. Myślę, że gospodarze będą chcieli wygrać to spotkanie na swoim bardzo ładnym stadionie gdzie latają mewy. Goście też będą chcieli wygrać ale pewnie przegrają, bo przecież grają na wyjeździe. Wobec tego w tym ciekawym meczu obstawię, że gospodarze wygrają po kursie 1,50. Handi po 2,15 dla odważnych. Czas już na zwycięstwo zespołu City, a dla gości to nie jest jeszcze pora na taki wynik. Można spokojnie ładować &quot;all inn&quot;. Sprzedawajcie domy, zastawiajcie samochody, oddawajcie w leasing żony/kochanki/narzeczone/dziewczyny. Jeśli przeczytałeś moją analizę zostaw „like” i błagam daj reputę, bo jak nie dostanę do jutra 50, to zobaczycie, nie będę Wam już dawał swoich zajeb…ch typów i co beze mnie zrobicie? Chcecie typki, no to reputkujcie ???? Nara!
PS A na poważnie, to myślę, że City nie przegra jutrzejszego meczu, (czyli analiza prawie się pokrywa ???? ), ale na razie nie chce mi się pracować. Łatwiej &quot;wytworzyć&quot; coś takiego jak powyżej ???? Do zobaczenia ????
Wszystko tak jak być powinno, a nawet lepiej niż w oryginale ????

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Kolega qowalsky6 pół żartem, pół serio w swoim nieco przydługim wywodzie (&quot;pozdro dla qmatych&quot; ???? ) poszedł w kierunku czystej 1, a nawet odważnym zaproponował handi. I w zasadzie czemu nie? Aż tak odważny jednak nie jestem i wchodzę w handi z azjatycką podpórką:
MC-Pert -1 @ 1,79 - 0,5j ⛔ 1:3 -0,5j
Po wystawieniu kursów wchodzę jeszcze w kartki. Wprawdzie kurs nie za wysoki, ale i linia wydaje się prawdopodobna do osiągnięcia:
MC-Perth ov 4.5 ::zoltakartka: @ 1,67 - 0,5j ⛔ 4 -0,5j

Nie weszło nic. Gdyby nie bramka na 3:1 to byłaby szansa na kartki, a tak zeszło powietrze. Inna sprawa, że w Australii nigdy nie typowałem zwycięstwa kogokolwiek tylko grałem na bramki. Licho mnie dziś podkusiło ????
strata: -7,58j

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Fajnie, że się standardowa &quot;analiza&quot; spodobała, ale jutrzejszy mecz (podobnie jak dzisiejszy) nie należy jednak do kategorii &quot;spotkanie moich marzeń&quot;. Argumenty są, ale dziś też były, a jak się skończyło w Newcastle, wszyscy wiemy. Nie mam &quot;serca&quot; do tego typu tylko &quot;rozum&quot; więc ze stawką bym nie szalał. Najlepiej po prostu zobaczyć na live jak się sprawy mają. Garść centów w stronę gospodarzy wtedy można ewentualnie rzucić na koło fortuny ????

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Ja tam daję czystą 1 za podwójną stawkę (2j - @1,5 ⛔). Skład City wygląda ok a i Budziński się fajnie wkomponował w zespół (gra ostra i twarda).. Jeżeli Cahill i McCormack będą od 1 minuty (zwłaszcza ten drugi) to powinien atak City poradzić sobie z nie najmocniejszą obroną Glory..
Dodatkowo za 0,33j daję un2,5 i no bts (@2,85 ⛔) bo Perth zapewne postawi na głęboką defensywę

\\edit
12&#39; i chyba mój zakład diabli wzięli 0:1
31&#39; McCormack - 1:1
43&#39; - Malik z czerwieniem, Torres z golem - 1:2 - bieda ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom