Pozwolę sobie odp. jak typowy Janusz Nowak (bez obrazy oczywiście ???? ) z tego forum. Wszelkie podobieństwo do analiz i typerów oraz osób na tym forum jest oczywiście przypadkowa ????
Ence pence, uno, duo, rike, fake... Bum. Dzisiaj analiza z Austrii. Eee... nie z Australii ???? No to jedziemy kochani.
Jutro rano, a dokładnie o 9.50 czasu polskiego, ( w Australii będzie to wieczorem ), w Melbourne na stadionie AAMI Park o pojemności 30050 miejsc (podaję adres i telefon: Edwin Flack Field, Olympic Boulevard, Melbourne +61 (3) 9286 1600) dojdzie do bardzo arcyciekawego spotkania pomiędzy Melbourne City (dawniej Hearts), a gośćmi, którzy do stolicy stanu Victoria przylecą z dalekiego Perth, które jest stolicą Australii Zachodniej. Zespół Glory możemy oglądać na stadionie nib Stadium (pojemność 20500 miejsc) pod adresem: 310 Pier Street, East Perth WA 6000 Perth. Zapowiadana temperatura w jutrzejszym meczu to ~ 29 stopni C, poza tym zachmurzenie z możliwymi opadami. Gospodarze mogą wystąpić w koszulkach biało, czerwono, niebieskich, a goście w barwach fioletowo – pomarańczowych bądź pomarańczowo – fioletowych. City są na trzecim miejscu w tabeli, a Perth jest aż na siódmym. Myślę, że gospodarze będą chcieli wygrać to spotkanie na swoim bardzo ładnym stadionie gdzie latają mewy. Goście też będą chcieli wygrać ale pewnie przegrają, bo przecież grają na wyjeździe. Wobec tego w tym ciekawym meczu obstawię, że gospodarze wygrają po kursie 1,50. Handi po 2,15 dla odważnych. Czas już na zwycięstwo zespołu City, a dla gości to nie jest jeszcze pora na taki wynik. Można spokojnie ładować "all inn". Sprzedawajcie domy, zastawiajcie samochody, oddawajcie w leasing żony/kochanki/narzeczone/dziewczyny. Jeśli przeczytałeś moją analizę zostaw „like” i błagam daj reputę, bo jak nie dostanę do jutra 50, to zobaczycie, nie będę Wam już dawał swoich zajeb…ch typów i co beze mnie zrobicie? Chcecie typki, no to reputkujcie ???? Nara!
PS A na poważnie, to myślę, że City nie przegra jutrzejszego meczu, (czyli analiza prawie się pokrywa ???? ), ale na razie nie chce mi się pracować. Łatwiej "wytworzyć" coś takiego jak powyżej ???? Do zobaczenia ????