no nie wiem ja bym dodał dla pewności ????bufu już sie dowiedziałem na chacie nie ma róznicy jaki jest meil tak mi powiedzieli.
napewno im wystarczy, to teraz pewnie kwestia czasu i sianko znajdzie Ci sie na mb za pare dni ????Ja dla pewności wysłałem skany dowodu, prawa jazdy, karty debetowej, ostatniego rachunku za telefon i screen z przelewem z MB do nich - mam nadzieje że im wystarczy ????
zgadza sie ???? ten gość to ja i w moim przypadku było ogólnie 975$ najpierw wypłaciłem 125( 100+ mój depozyt 25$)no i to miała być max. wypłata, a potem sie okazało że nie odjęli mi tego z konta i 850 wypłaciłem bez problemu na MB ???? także wyszło ponad 3300zł ????no wiesz, teoretycznie się nie da, powinna zostać automatycznie odjęta, lecz to co zobaczyliśmy ostatnio w innym kasynie tej sieci to już nie wiem co mam myśleć, bo gość wypłacił max ile było można z podobnego promo, a potem resztę ze stanu konta które miał, łącznie sssporo kaski, pewnie widziałeś ten temat, więc pogadaj z nim, jak on to zrobił, pokazywał screeny, a w twoim wypadku takie coś by ci się przydało, bo masz ładne sianko do wyciągnięcia :spokodfhgfh:
ale to musi być skan z papieru, a nie screen, i musi być na nim pieczęć banku !Mam takie pytanie czy może być skan z Mbanku Potwierdzenie otwarcia rachunku??
no jasne, mi chodzi że jedynie nie może to być screen rachunku internetowego, tylko musi być to skan, lub zdjęcie z papierowego wyciągu, zawsze w formacie jpg :spokodfhgfh:Pisałem z chatem to powiedział mi mi ze mogę zrobić telefonem zdjęcie tylko żeby było widać i w formacie JPEG.
możesz spróbować im wysłać, co Ci szkodzi. Podasz swój login tylko , żeby wiedzieli , że to od Ciebie i powinno być wszystko ok.A można te skany wczesniej wysłac czy dopiero kiedy beda chcieli??
13 lutego koło 21.00 - ciągle czekam ????Aha to dobrze bo ja też z tej walentynkowej promocji skorzystałem i 95$ wypłacilem crs84 kiedy zrobiłes wypłate?