po pierwsze to nie mów na rivala że to nie uczciwa sieć, po drugie te kilka dni w dacie mogło być dość poważne, a to dlatego że każdy powinien to robić powoli i się nie mylić, a po trzecie twoje konto istnieje tylko jest zbanowane, ale pogadasz i będzie dobrze, odblokują je, wiem co mówię, tylko musisz trochę znać angielski, tyle odemnie :-Dchodziło o kilka dni w dacie urodzenia ;/ pomyliłem się i tyle, myślałem że to nic takiego ale jednak
Przy promocji pisze ile mozna wyplacic maksymalnie z promocji wiec powinno byc wiadome, zeby nie mozna robic wyplac z bonusu na kilka razy... lolOj jak ja sie głupio teraz czuje ... Tak chwalilem i sie zapieralem ...
Chociaż nigdzie nie pisze ze nie mozna wyplacac 2x razy promocji bez depozytu to zablokowali mi wyplate, tlumaczac sie ze to decyzja wladz.
Strasznie duzo stracili w moich oczach. Nigdzie nie dotyczatalem sie ze nie mozna dwa razy wyplacac. Smieszne troche bo rozmawialem z chatem kilka razy i zapawniali ze wypalta niedlugo dojdzie i ze wszystko jest w porzadku.
65 dolarów a robią straszny klopot. W tej chwili skierowali moja sprawe gdzies dalej. Zobaczymy ale i tak juz za takie kombinowanie maja u mnie spora skaze na wizerunku
wątpię w to ???? rozmawiam z supportem, proszę i chyba nici z tego... ale będe próbowała po trzecie twoje konto istnieje tylko jest zbanowane, ale pogadasz i będzie dobrze, odblokują je, wiem co mówię, tylko musisz trochę znać angielski, tyle odemnie :-D
to strasznie szybko doszła Ci ta wypłata. Czekałeś niecały dzień ...Wypłacili mi właśnie 95$ ???? Promocja na plus ????
wystarczy że poprosisz o zamknięcie konta, to wystarczy, a może kiedyś będzie jakieś promo, bo często są to sobie otworzysz :spokodfhgfh:Dziś, prosiłem ich o usunięcie mojego konta i napisali że to niemożliwe :zoltakartka: dlaczego? w innych kasynach z tej sieci jest taka opcja ????
potwierdzam u mnie to samo:spokodfhgfh:dzis mi na meila przyszlo od nich temat: Hit the Jaques Pot this Fat Tuesday!
7 $ dostalem po claim promotions