>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9$ w Absolute Slots!!! NO DEPOSIT

Status
Zamknięty.
mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
ja nie mam nic szkoda ! mam tylko jakie 15 % od depo ! nie mam zadnej darmowej kaski szkoda! ale pare dni temu zablokowali promocje dla polakow ale widocznie ja wznowili skoro dostajecie sianko ????

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
It&#39;s the 3rd day of the 3rd month, we&#39;ve just had 3 Slot Tourney&#39;s come to a dramatic end, and we&#39;ve got $3 FREE for you because we love the magic of numbers at Absolute Slots!

R 17

raul18

Użytkownik
hmmm wlasnie te 3$ zamienilem w 318euro i co dalej z tym ??jak zrobie obrot 150euro czyli 50x3 to ile moge max wyplacic ??musze cos wplacac ??

Pozdro

endriu 361

endriu

Forum VIP
hmmm wlasnie te 3$ zamienilem w 318euro i co dalej z tym ??jak zrobie obrot 150euro czyli 50x3 to ile moge max wyplacic ??musze cos wplacac ??

Pozdro
gościu skąd ty jesteś, ciągle wygrywasz sarkę, oczywiście gratki, a na jakiej grze tak ładnie to ugrałeś, bo znam wszystkie gry RIVALA po nazwach ??? :-D

R 17

raul18

Użytkownik
gościu skąd ty jesteś, ciągle wygrywasz sarkę, oczywiście gratki, a na jakiej grze tak ładnie to ugrałeś, bo znam wszystkie gry RIVALA po nazwach ??? :-D

zakrecilem w jakis spinach i mi trzy panineki sie pojawily i niby raz 50 i raz cos tam jeszce i pojawilo sie 318euro w saldzie ale jak tylko 21 z tego moge wypacic to niezly zal..

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
W regulaminie promocji, przy akceptowaniu tych 3$ miałeś wyraźnie napisane, że max cashout is 7x

endriu 361

endriu

Forum VIP
no to niezly zal bo juz ponad 500euro ????

ale pokminie zaraz cos ????
raczej nic nie pokminisz, bo i tak wszystko ci odejmą po zleceniu wypłaty, takie niestety mają warunki, chodź przyznam że mogli by się postarać o większy cash out przy takim skromnym bonusie !

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Raul18 mógłbyś zerknąć na jakiej grze tyle wygrałeś? Jestem bardzo ciekawy co to za slot tyle kasy daje. pozdro

R 17

raul18

Użytkownik
&quot;Napisał endriu
no wiesz, teoretycznie się nie da, powinna zostać automatycznie odjęta, lecz to co zobaczyliśmy ostatnio w innym kasynie tej sieci to już nie wiem co mam myśleć, bo gość wypłacił max ile było można z podobnego promo, a potem resztę ze stanu konta które miał, łącznie sssporo kaski, pewnie widziałeś ten temat, więc pogadaj z nim, jak on to zrobił, pokazywał screeny, a w twoim wypadku takie coś by ci się przydało, bo masz ładne sianko do wyciągnięcia :spokodfhgfh:
zgadza sie :grin: ten gość to ja i w moim przypadku było ogólnie 975$ najpierw wypłaciłem 125( 100+ mój depozyt 25$)no i to miała być max. wypłata, a potem sie okazało że nie odjęli mi tego z konta i 850 wypłaciłem bez problemu na MB:smile: także wyszło ponad 3300zł :smile:
P.S. Screeny są w temacie &quot;7$ free&quot; na drugiej stronie działu Promocje w Kasynie&quot;

Wiec sprobujemy najpierw wyplacic te 21euro i jak nie anlujuja reszty to pojdzie calosc !!

A co do slotu w ktorym wygralem to nie pamietam ale widze ze tu pare osob wklejalo screeny z podobnym slotem wiec wlasnie cos takiego mialem ze (x5x10) i nagle duza kwota na koncie ????

Pozdro

R 17

raul18

Użytkownik
Raul18 mógłbyś zerknąć na jakiej grze tyle wygrałeś? Jestem bardzo ciekawy co to za slot tyle kasy daje. pozdro

W histori znalazlem:

&quot; Reel of Fortune &quot;

&quot; Dog pound &quot;

na tych dwoch grach dwa razy po 300 skrobnalem

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
gdybym ja wygrał większą sumę np 500 euro to spróbowałbym zrobić tak:
-wpłaciłbym minimalny depozyt biorąc przy okazji promocję 15% od depozytu
-wykonałbym obrót 10x depozyt plus bonus
-zleciłbym wszystko co zostało
Nie wiem czy by się udało ale śmiało zaryzykowałbym te 25 $ .
pozdrawiam

R 17

raul18

Użytkownik
jednak sie przeliczylem bo wyplacilem po wplacie 25euro, 46 i reszte zabrali ????

No ale nic, scany wyslalem mam nadzieje ze szybko wyplaca ta kaske to zawsze 21euro na plus ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom