mateuszcwks
Użytkownik
ja nie mam nic szkoda ! mam tylko jakie 15 % od depo ! nie mam zadnej darmowej kaski szkoda! ale pare dni temu zablokowali promocje dla polakow ale widocznie ja wznowili skoro dostajecie sianko ????
w cashier wchodzisz i tam powinno byc claim 7 $Gdzie trzeba wejść żeby te 7 $ było ?
do cashiera, promo dla wybranych !Gdzie trzeba wejść żeby te 7 $ było ?
gościu skąd ty jesteś, ciągle wygrywasz sarkę, oczywiście gratki, a na jakiej grze tak ładnie to ugrałeś, bo znam wszystkie gry RIVALA po nazwach ??? :-Dhmmm wlasnie te 3$ zamienilem w 318euro i co dalej z tym ??jak zrobie obrot 150euro czyli 50x3 to ile moge max wyplacic ??musze cos wplacac ??
Pozdro
gościu skąd ty jesteś, ciągle wygrywasz sarkę, oczywiście gratki, a na jakiej grze tak ładnie to ugrałeś, bo znam wszystkie gry RIVALA po nazwach ??? :-D
W regulaminie promocji, przy akceptowaniu tych 3$ miałeś wyraźnie napisane, że max cashout is 7x
raczej nic nie pokminisz, bo i tak wszystko ci odejmą po zleceniu wypłaty, takie niestety mają warunki, chodź przyznam że mogli by się postarać o większy cash out przy takim skromnym bonusie !no to niezly zal bo juz ponad 500euro ????
ale pokminie zaraz cos ????
Raul18 mógłbyś zerknąć na jakiej grze tyle wygrałeś? Jestem bardzo ciekawy co to za slot tyle kasy daje. pozdro