>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

888starz

jolly_roger 8,3K

jolly_roger

Użytkownik
Chłopie nigdy nic nie pisze na tym forum tylko przeglądam ale był ten temat wałkowany milion razy, że u ruska czytaj Starz 22bet paripesa 1xbet sapphirebet itd itd NIE GRA SIE NISZOWEK. A widzac twoj projekt progresji na remisy z lig uganda egipt gambia nie dziw sie ze jest spalony u nich, to jest swietny buk do grania popularnych zdarzen nba premier league itd itd. Niszowki nie u ruska AMEN.
O stare dzieje już te remisy. Za dużo roboty z excelami. Z progresji się wyleczyłem. Ale egzotyki lubię, to fakt. Salwadory, Bahrajny, Indie czy inne Libany. Tylko skoro nie można tego grać to po co mają to w ofercie.

N 0

NoMErcyPL

Użytkownik
O stare dzieje już te remisy. Za dużo roboty z excelami. Z progresji się wyleczyłem. Ale egzotyki lubię, to fakt. Salwadory, Bahrajny, Indie czy inne Libany. Tylko skoro nie można tego grać to po co mają to w ofercie.
No to prawda jestem pod wrażeniem, że w 2022 roku ktokolwiek nadal wierzy, że progresja jest dobrym systemem. No i przez te egzotyki masz bana u ruska. Polacy sa traktowani w tej grupie z dystansem bo wiedza ze kombinujemy i potrafimy to robic dlatego zamiast tracic, banuja.

P 2,8K

pioteer

Użytkownik
Jeżeli za granie AKO z trzech zdarzeń w Pucharze Króla plus dubel na over w meczu PSG i ligi holenderskiej banują w 888starz to jednak trzeba wracać do Unibetu :)

Dziwią mnie też te historie o problemach z weryfikacją bo skan dowodu + screeny z konta skrill/neteller i konto miałem zweryfikowane w max. kilka godzin. Kilka dni bujałem się tylko z supportem ws. wypłaty ze względu na to, że wpłacałem przez Revolut i nie mogłem tam wypłacić, a wypłaty na Neteller nie przechodziły rzekomo z powodu "problemów technicznych", aż w końcu wczoraj odkurzyłem konto w Skrill, zleciłem wypłatę, napisałem do supportu i kasa za 5 minut była na koncie.

M 1,4K

majer04

Użytkownik
wyglada na to ze mozna bo jest zakladka rapid transfers ale wyskakuje komunikat ze musisz zrobic co najmniej jedna platnosc ta metodą. nie wiem ile moze to trwac

U 0

Usunięty użytkownik 173737

Gość
Zna ktoś jeszcze jakieś klony z tym softem? Do tej pory udało mi się dotrzeć do: 1xbet, 22bet, sapphirebet, helabet, paripesa, 888starz i megapari, a wydaje mi się, że coś jeszcze było.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
jeszcze był astecbet i melbet, ale niedostępne już dla Polaków, przynajmniej lokalizacja niedostępna i betwinner (nawet chyba ich przedstawiciel był na tym forum), linebet, doublebet, betandyou - niedostępne dla Polaków jeśli chodzi o lokalizacje nie wiem jak z rejestracją i 1xbit, który nie wypłacał ludziom pieniędzy...

RBR1one 583,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Zna ktoś jeszcze jakieś klony z tym softem? Do tej pory udało mi się dotrzeć do: 1xbet, 22bet, sapphirebet, helabet, paripesa, 888starz i megapari, a wydaje mi się, że coś jeszcze było.
Juz pozabijales spinbetter i paripesa? Wyplacili bez problemu? Co do pytania to kilka jeszcze by sie znalazlo ale niestety nie przyjmuja juz rejestracji z PL.

U 0

Usunięty użytkownik 173737

Gość
Tak, wszystkie wymienione już zlimitowane oprócz megapari. Spinbetter wypłata bez problemu, na paripesa zarejestrowałem się kilka miesięcy temu, więc nie wiem co i jak. Aktualnie czekam od 2 dni na zatwierdzenie dokumentów od helabet i jak wypłacą to wezmę się za megapari.

Do góry Bottom