No i wyłapali, że potrafisz ogrywać buka, grasz niszówki więc papa, praktyka każdego ruskiego buka u nich tylko topowe zdarzenia z dala od jakich tenisow stolowych i innych tym podobnym.W 1xbet zanim zlimitowali mnie do zera to z rok czasu grałem niszówki
O stare dzieje już te remisy. Za dużo roboty z excelami. Z progresji się wyleczyłem. Ale egzotyki lubię, to fakt. Salwadory, Bahrajny, Indie czy inne Libany. Tylko skoro nie można tego grać to po co mają to w ofercie.Chłopie nigdy nic nie pisze na tym forum tylko przeglądam ale był ten temat wałkowany milion razy, że u ruska czytaj Starz 22bet paripesa 1xbet sapphirebet itd itd NIE GRA SIE NISZOWEK. A widzac twoj projekt progresji na remisy z lig uganda egipt gambia nie dziw sie ze jest spalony u nich, to jest swietny buk do grania popularnych zdarzen nba premier league itd itd. Niszowki nie u ruska AMEN.
a miałeś wcześniej konto w 1xbet i limity tzn. 20% kursy obcięte czy 22bet to Twój pierwszy Rusek?O stare dzieje już te remisy. Za dużo roboty z excelami. Z progresji się wyleczyłem. Ale egzotyki lubię, to fakt. Salwadory, Bahrajny, Indie czy inne Libany. Tylko skoro nie można tego grać to po co mają to w ofercie.
No to prawda jestem pod wrażeniem, że w 2022 roku ktokolwiek nadal wierzy, że progresja jest dobrym systemem. No i przez te egzotyki masz bana u ruska. Polacy sa traktowani w tej grupie z dystansem bo wiedza ze kombinujemy i potrafimy to robic dlatego zamiast tracic, banuja.O stare dzieje już te remisy. Za dużo roboty z excelami. Z progresji się wyleczyłem. Ale egzotyki lubię, to fakt. Salwadory, Bahrajny, Indie czy inne Libany. Tylko skoro nie można tego grać to po co mają to w ofercie.
Zdecydowanie pierwszy.a miałeś wcześniej konto w 1xbet i limity tzn. 20% kursy obcięte czy 22bet to Twój pierwszy Rusek?
Juz pozabijales spinbetter i paripesa? Wyplacili bez problemu? Co do pytania to kilka jeszcze by sie znalazlo ale niestety nie przyjmuja juz rejestracji z PL.