Wpłaciłem pierwszy depozyt. Szybko przegrałem i depo i bonus. Po dwóch, trzech dniach otrzymałem wiadomość push o 50 darmowych obrotach do
kasyna. Ugrałem z tego kilka stów. Myślę sobie spoko z ich strony, ale odpalam gry po kolei żeby wykonać obrót na prawie 10 000 (x35), który i tak jest mało prawdopodobny. No ale na żadnej nie widać bonusu.
Piszę na
live chat, a tam typ pisze mi że muszę wpłacić swoje pieniądze i grać za gotówkę żeby zrobić obrót. Wtf? Czyli dla 250zl bonusu mam wpłacić kilka tysięcy gotówki żeby zrobić domniemany obrót za swoje na prawie 10 k i ewentualnie zyskać 250 zł? Czy ja czegoś nie kumam?
Jeśli teraz tak wyglądają bonusy w kasynach, to bardzo współczuję tym co się w to bawią.
Wszystko dobrze rozumiesz, tak wyglądają promocje z darmowymi spinami w
888starz i tyle, dlatego ja nawet ich nie uruchamiam, bo po co? Skoro i tak nie będę obracał za własną kasę, nawet jakbym wygrał 2000zł. W gwoli ścisłości jednak niekoniecznie musisz wpłacać kilka tysięcy, bo może się okazać, że wpłacisz 100zł i za ich pomocą uda się zrobić obrót i uwolnić 250zł bonusu
Generalnie jednak przy takich promocjach jasno o tym informują, więc nie można im nic zarzucić, takie mają zasady i tyle (tak, jak STS np. do obrotu liczy tylko wygrane zakłady):
Warto od razu przy okazji wspomnieć, że podobnie dziwne są ich bonusy 25%, 50%, czy 100% od depozytu za pomocną
skrilla albo
netellera. To są cykliczne akcje, że 100% bonusu jest w każdy czwartek, 50% we wtorek, a resztę dni 25%. Obrót 5x na kuponach z 3 zdarzeniami, gdzie minimalny kurs jednego to bodajże 1,4 czy 1,5. Brzmi wszystko na trudne, acz wykonalne. Kruczek jednak tkwi w szczególe - maksymalnie można z tego uzyskać wartość bonusu. Mi kiedyś udało się obrót wykonać. Miałem 100zł bonusu, w momencie, gdy wykonałem obrót na koncie bonusowym było 400zł, ale to się straciło i przelało mi na saldo główne owe 100zł
Aaa i jeszcze jedno - wtedy zagrałem AKO z tego bonusu na 3 mecze tenisowe, w tym mecz Verdasco, gdzie był wysoki kurs na jego porażkę (koło 3). Inne typy mi nie siadały, a cały czas miałem czutkę, że Verdasco przegra i stwierdziłem, że zagram po kursie już 2,3 na jego porażkę z salda głównego, ale pokazywał się błąd, że na ten mecz został postawiony zakład z konta bonusowego i nie można zagrać z głównego na ten mecz
Także generalnie bukmacher spoko, mi pasuje, ale jeśli chodzi o bonusy, to szkoda czasu i tyle