Nie no niemożliwe raczej,żeby trzeba było 3 razy po 8 euro.Raczej za ile się chcę tylko,żeby 3 razy obrócić 8 euro.Może coś źle zrozumiałeś.
Wie ktoś może jak rozliczają krecz w tenisie?Pytałem rano,ale nie bardzo się dogadałem ???? Nie no niemożliwe raczej,żeby trzeba było 3 razy po 8 euro.Raczej za ile się chcę tylko,żeby 3 razy obrócić 8 euro.Może coś źle zrozumiałeś.
Wie ktoś może jak rozliczają krecz w tenisie?Pytałem rano,ale nie bardzo się dogadałem ???? [/QUOTE
mi rozliczyli jako kurs 1,00
wypłacili wygraną z łącznego kursu odbytych meczy
dane na dowodzie muszą się zgadzać z danymi podanymi podczas rejestracji kontaWitam , mam pytanko , jeżeli ktoś na dowodzie nie ma stałego miejsca zameldowania . A wpisał teraźniejsze mniejsze zamieszkania to będą jakieś problemy ? Wczoraj wieczorem (22:00) założyłem konto , wysłałem skan dowodu i zrobiłem wszystko na tym FB. Co o tym myślicie ? Za ile powinny być pieniądze ? ; )
zakładka FREE BET po prawej stronieDziwne dostałem właśnie drugie 8 Euro ... pierwsze przegrałem dzisiaj rano a teraz wchodzi i drugie. Miał ktoś tak ?
Napisali na tablicy, by nie dodawać swoich ID, nicków..Wiszu94, jak wpiszesz na facebooku na tablicy "userame: twójligin" to czekasz 1-4h, zresztą tam widać na bierzmując jak dodają, bo każdemu któremu dają bonus piszą komentarz "Done"
tak wypłacałem na mbwypłacał ktoś już z tego? ja pomału robię obrót, żeby nie stracić. Na razie 8 euro zainwestowałem i ciekaw jestem czy wliczyli to do obrutu, bo dawałem double kurs kazdego zdarzenia +1.4 i po 1 albo 2 euro