I to wszystko dla 8(!!!) euro u jakiegoś cygańskiego buka?????też mi sie to nie podoba. pisze do nich z prośbą o przyznanie bonusu każdego dnia i do tej pory (czekam 10dni) praktycznie codziennie zapewniaja mnie że bonus zostanie dopisany a to w ciągu jednego dnia a to kilku godzin. dziwnie to wygląda .
poważnie. sam sie sobie dziwie . kto skorzystał niech ma . dla mnie ten cały ich livechat to jakas kpina, z takim podejściem do klienta sie jeszcze nie spotkałem . miłej zabawy na vivarobet dla mnie to jedna wielka strata czasu i nerwów .I to wszystko dla 8(!!!) euro u jakiegoś cygańskiego buka?????
Może po prostu źle podszedłeś do tematu. Zobacz moją rozmowę i to przebiegło ekspresowo. Zdziwiłem się że dopisali mi bonus od ręki, nie musiałem praktycznie czekać. Zależy to może też od tego na kogo trafisz. Tak jak kolega wyżej napisał, buk jest wypłacalny, mają też swoje punkty naziemne, a widzę niektórzy już mają podejrzenia. Fakt faktem zdarzają się podejrzane firmy, ale tutaj wszystko jest ok. Kursy, live, chat, bonus ok czego chcieć więcej. Jeśli ktoś nie chce tam grać to niech po prostu obróci kasę i wypłaci a potem zamknie, zablokuje, czy cokolwiek zrobi z kontem. Niby 8 euro, ale jak ktoś umiejętnie tym rozdysponuje to wyciągnie niezłą kwotę. Temat faktycznie można zamknąć bo robi się burdel.poważnie. sam sie sobie dziwie . kto skorzystał niech ma . dla mnie ten cały ich livechat to jakas kpina, z takim podejściem do klienta sie jeszcze nie spotkałem . miłej zabawy na vivarobet dla mnie to jedna wielka strata czasu i nerwów .
tak jak u każdego bukmacheraJeszcze mam jedno pytanko ; )
Czy chce wypłacić kasę na MB to MB musi być na daną osobę co ma konto na buku ?
Czy może być na inna , chodzi mi o to czy muszą się dane zgadzać z MB i z buka .
Zastanów się, musiałby zrobić te 10 lewych skanów dowodów, a i tak chyba nie problem założyć MB na jakieś tam lewe dane wpłacić wypłacić i przesłać na swój prawdziwy rachunek MB, rzeczywiście problem.tak jak u każdego bukmachera
muszą być te same dane!!!
zero kombinacji
a co założyłeś konto na siebie przegrałeś
przy 10 koncie coś ugrałeś ale nie wiesz teraz jak wypłacić????