pasiak_forever
Użytkownik
400$? na czym tyle zarobiłeś?
na pokerze turnieje 1vs 1 sit and go a na texas holdem wyrobilem RH400$? na czym tyle zarobiłeś?
no to poczekasz ze 2 dni na status completed - ja tyle czekalem, a potem kolejne 2-3 dni;s03/21/2007 18:39 USD 400.00 Wire *************** Approved to
be processed Your Cash out request is in process. U mnie w histori narazie jest taka informacja niema jeszcze compled
Czyli ciesz sie, kasa juz blisko ???? Wysokich wygranych zycze, to najlepsze miejsce do rozpoczęcia przygody z pokerem.03/21/2007 18:39 USD 400.00 Wire *************** Approved to
be processed Your Cash out request is in process. U mnie w histori narazie jest taka informacja niema jeszcze compled
osobiscie bym nie ryzykowal ... kuzyn mi wyslal raz kase w kopercie mala kwota ... to dlateg ow kopercie ;] jakos niedoszlo a pozniej w TV byl reportaz jak kolesie co rozwaza paczki przegladaja sobie poczte i biara co wartosciowe ;] pozatym pewnie z takim czekiem byly by problemy zeby zrealizowac .. tak myslenie slyszalem nic aby komus czek zginalA jaki sposob wyplaty polecicie? probowal ktos czekiem przez poczte? da rade czy kochana poczta polska podpi...oli?
Popatrz na pierwszą strone kolego. Temat jest nie od dzis, dzieki temu ze Iron zrobil instrukcje po polsku to duzo wiecej osob moglo dostac kase. Takze wiekszosc o tym wie. Ameryki nie odkryles.A Iron sie cieszy bo jak sie logujecie z jego refka to on dostaje 10$ co na forum jest zabronione!! ????
ale chyba czek jest wystawiony na osobe wiec by go nie zrealizowali, no i mozliwe ze nawet nie rozpoznali by ze to cos cennego tak czy inaczej duzo wygodniej jest wyplacic sobie na MB lub NT po uprzednim depozycie $10osobiscie bym nie ryzykowal ... kuzyn mi wyslal raz kase w kopercie mala kwota ... to dlateg ow kopercie ;] jakos niedoszlo a pozniej w TV byl reportaz jak kolesie co rozwaza paczki przegladaja sobie poczte i biara co wartosciowe ;] pozatym pewnie z takim czekiem byly by problemy zeby zrealizowac .. tak mysle
a tobie o co chodzi? ????a probowaliscie ten sposob? http://www.pizzerie.rzeszow.biz.pl/?action=dopisz&plik=plik22.xh