chodzi o to żeby pula rozdania miał con. 1$, wtedy lizcy się 1 raked handczy do obrotu moge grac za stawki poczatkowe 0,10C czy musza byc wyzsze??
a czy zrobiła według instrukcji? samo zalogowanie nie wystarczy.. promo aktualneMoja znajoma zalogowała się 12 marca na liquid i do tej pory nie otrzymała bonusu 50$
Czy promocja nadal aktualna?
Pisza ze dostales te 50$ przez Inter-Account Transfer. Mysle ze chciales wyplacic bez ugrania raked hands. Zresztą na pewno tak bylo ???? tylko w takich przypadkach wysylaja tą wiadomosc.wypłaciłem pieniądze z party poker po czy otrzymałem następujący email :
While approving a cashout request of yours we see that you are cashing out an amount transferred to you by another player on our website via the Inter-Account Transfer feature.
Please note that the Inter-Account Transfer feature is a privilege for all Real Money Account Holders who wish to help their friends on the site who go broke, or want to convert Play Money Players to play for Real Money.
Using this feature for any purpose other than those mentioned above is not encouraged, so please write back to us with a clarification about the same for us to verify the cashout.
We thank you in advance for your cooperation and patience.
anandgupta
Investigations Team for Poker
[email protected]
https://secure.partyaccount.com
NOTE: Please do not disclose your password to any individual/organization claiming to represent or representing "PartyAccount.com".If you receive any email or phone call from anyone requesting you to provide your password please report it to us immediately. Our Customer Care Department is available 24/7 to assist you via email.
Co mam teraz zrobić
jesli masz kase na koncir i wchodzisz na party poker na doile masz ikonke piłke klikasz i masz :]Jak sie gra na Parttbets?? Jaki jest do tego link??
Jak coś będziesz wiedział więcej to daj znać na forum. Postaraj się na dniach ????widzę że faktycznie zmienili Bonus Code jednak zawsze przy takich zmianach był jakiś okres przejsciowy kiedy stary kod tez uprawniał do otrzymania bonusu. Wydaje mi sie że kase powinni dać, dowiem się jeszcze wszystkiego dokladnie.
oba kody (LP75 i LIQUIDPOKER) są tak samo ważne - nie będzie żadnych problemów. Teraz podstawowym kodem jest LIQUIDPOKER ale jesli ktos założył z LP75 to nic się nie stanieJak coś będziesz wiedział więcej to daj znać na forum. Postaraj się na dniach ????widzę że faktycznie zmienili Bonus Code jednak zawsze przy takich zmianach był jakiś okres przejsciowy kiedy stary kod tez uprawniał do otrzymania bonusu. Wydaje mi sie że kase powinni dać, dowiem się jeszcze wszystkiego dokladnie.