>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

75$ bez depozytu do Party Poker

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Witam dzis z okazji dnia kobiet dostalem okazje do bonusu 50$, tylko pisze ze Release conditions ( to chyba wymagany obrot?) wynosi az Wager $2,000.00 .
Czy ktos mi wytlumaczy na czym to polega? Bo niewiem czy brac go bo sie boje ze nie obrce go tyle razy.
pozdro
Dostałeś to na pokera?
Jeśli tak, to według mnie, stawka ,która musisz wnieść na stołach wynosi 2k$
Czyli obrot 40x

ted 12,8K

ted

Forum VIP
No dobra ale jesli temu nie sprostam i przegram te 50$ to powiedzmy ze te 40$ co do tej pory mialem bede mogl normalnie wyplacic, czy dopoki nie obroce 2000$?

iron77 2

iron77

Użytkownik
No dobra ale jesli temu nie sprostam i przegram te 50$ to powiedzmy ze te 40$ co do tej pory mialem bede mogl normalnie wyplacic, czy dopoki nie obroce 2000$?
można pograć troche tym bonusem i to co się ugra ponad 50$ jest do wypłaty, wtedy nie trzeba obracać całych 2000 $

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ja gralem taka proagresja np na czerwone ze stawiam 2$ jak wchodzi to znowu 2.
Jesli nie wejdzie to podwajam az wejdzie, a potem znow 2$.
I takim sposobem jestem dzieki temu bonusowi ✅ 60$

PS. I sory za rozmycie tematu :jupi:

R 0

renton

Użytkownik
Dokladnie, pytanko jeszcze jak gracie progresja na ruletce? Po tym jak wejdzie kolor zawsze przeskakujecie na przeciwny? Czy mieszacie?
ja grałem raz na czarne raz na czerwone, i obrucilem bonus w 3 godz. bardzo czesto w tej ruletce wypada po 2 lub wiecej ten sam kolor. a jak mialem 140$ i jeszcze 1200$ do obrócenia, to zeby szybko obrócic grałem 17 czarne, 17 czerwone i jeden na 0. po 35 zakreceniach obrot zrobionyz sumą 105 $ do przodu

S 55

stacho27

Użytkownik
Sorry, może to pytanie już padło ale nie chce mi się przeglądać ponad 20 stron wątku. Jak usunąć konto w Party Pokerze?

arahja88 0

arahja88

Użytkownik
ja mamj eszcze jedno takie pytanie, oplaca sie badziej przelac kase z partypoker na moneybookers i dopiero wyslac sobie na konto, czy lepiej odrazu bezposrednio do banku ??

K 76

karlos83

Użytkownik
Z Moneybookers do banku kosztuje 7 zl a z Partypoker do banku chyba 10$ (nie jestem pewny). Wiec chyba lepiej na MB najpierw

pretorians 0

pretorians

Użytkownik
No brawo dla nich za te 50 $ obróciłem i wpłaciłem do zakładów sportowych i tam też trochę ugrałem. Teraz mam pytanie chcę wpłacic do nich te 10$ z moneybookers, ale czy jak wpłace z konta gdzie są inne dane niż w partypoker i z innego emaila to przyjmą, czy zablokują konto czy coś innego?

iron77 2

iron77

Użytkownik
Najprawdopodobniej nie przyjmą pieniędzy a w konsekwencji tego zablokują konto.
zamrożą ale nie zablokują. zadzwonia, powiesz im jak bylo, co najwyzej confna deposit ale konto odblokuja. jak bedziesz miec szczescie to przymkna na to oko (zdarza sie tak)

O 0

orez18

Użytkownik
dostałem kase 50$,pisze ze mam do rozegrania 500 partii:/Moge rozegarc np. 100 i zaczac grac na zakladach sportowych nie czekajac na kase z bonusa i nie rozgrywajac tych 500 partii?Bede mógł później wypłacic te 50$ + to co zarobie na zakładach???

O 0

orez18

Użytkownik
dostałem kase 50$,pisze ze mam do rozegrania 500 partii:/Moge rozegarc np. 100 i zaczac grac na zakladach sportowych nie czekajac na kase z bonusa i nie rozgrywajac tych 500 partii?Bede mógł później wypłacic te 50$ + to co zarobie na zakładach???
prosze o odp

iron77 2

iron77

Użytkownik
prosze o odp
będziesz mógł... ale rozegraj przynjamniej 125 raked hands ok?
Mimo wszystko polecam rozegrac to w ten sposb zebys gral raz na jakis czas w tego pokerka i powoli zbieral raked handy zeby dojsc wkoncu do tych 500 - dostajesz wtedy ten dodatkowy bonus $25 do wyplaty + $25 na casyno więc warto (najlepiej wyrabiać na stołach Beginners 0.10/0.25 jak dla mnie NL ale jesli jestes poczatkujacy to pograj na Limicie)
pozdr

Do góry Bottom