sory wielkie dzieki ???? ))))))Dandi puknij sie w glowe to moze samo sie zmieni.
Czytaj temat to sie dowiesz!
(Zmien z UK na EU, pod napisem CORAL)
sam byłeś ostatnio przeciw krętactwu i wyłudzaniu, ciężko tu więc mówić że kto pierwszy ten lepszy i nie ma co mieć do nikogo pretensji, bo takie rejestrowanie to krętactwo w czystej postaci.Ja tak nie robilem akurat. ale w regulaminie nic nie wsponinają ze nie mozna z jedego IP kilka osób z rodziny...więc nie ma co narzekac, kto był szybszy ten wykorzystał moment....
no tak, a dlaczego sie wyczerpala? bo powstalo XXX kont. I jesli sa to falszywe konta to z wyplata kasy tez bedzie lipa - i jak sie to skonczy? kasa wroci po prostu do buka, a tak wiecej osob moglo by skorzystaćmieli przyznają pewną pule na bonusy i z pewnością się już wyczerpała i wcale nie chodzi o jakieś blokowania bonusa..tylko o to że przeznaczona na ten cel kasa sie wyczerpała i po temacie. ;-)
mysle że nie ma co bronić ludzi ktorzy masowo rejestrują konta na takich promocjach
A co robisz?? Wybacz, ale... do szału doprowadzają mnie tacy goście...Nie chce sie chwalic ale jezeli teraz wygra korona to na koncie bede mial 36.04 funta + 6 funtow w zakladzie ;P
po pierwsze po to jest forum żeby ocokolwiek pyytaćA co robisz?? Wybacz, ale... do szału doprowadzają mnie tacy goście...Nie chce sie chwalic ale jezeli teraz wygra korona to na koncie bede mial 36.04 funta + 6 funtow w zakladzie ;P
P.S.1 Niestety też... grubiej... postawiłem na Koronę ???? Buuu...
P.S.2 A Tlen... ma sporo tracji... Szczególnie jeśli chodzi o te... dziecinne pytania... które zaśmiecają temat... (myślę, że co najmniej połowa postów jest... do wykasowania... - w tym i mój... oczywiście ???? )
bez komentarza ????Szarapowa wygrała pierwszego seta i w drugim prowadziła już 5:3. Nie potrafiła jednak wygrać decydujących gemów - przegrała osiem kolejnych i musiała uznać wyższość rodaczki. Popełniła aż 47 niewymuszonych błędów, w tym 13 podwójnych błędów serwisowych.
http://coral.co.uk/sb.go?page=customerservice&stage=2Ja takze ponawiam pytanie o minimalna wypłate ??
Co Ty myslisz mlodziencze ,że jestes u siebie na Osiedlu??/Admin dla tego goscia należy się "czysty" BAN.''ku*** to Many, zobacz jak załatwił gline... Nooo...'' ????
Fala zbrodni
Walczylem az bylo... Mi sie caly czas pojawial ten blad a potem raptem kasa byla wiec probujWrobell co zrobiles ze kase dali kliknoles potem na cos bo juz chyba z 15 razy probowalem i taki sam text mi sie pojawia
Moder nie jest dzieckiem jak Ty i z pewnościa jest w pracy lub na wykładach,ja z kimś tak wulganym jak Ty nie mam ochoty dyskutowac i ode mnie masz IGNORA, a moder za Twoje przeklenstawa i pisanie nie na temat w każdym poście powinien Cie usunąc i nie jestem pierwszą osoba z , która sie tu kłocisz-nic nowego nie wnosisz na Forum tylko "zamieszanie" robisz, a Twoje posty są w wiekszości nie na temat i z przekleństwami nie stosujesz się do regulaminu, naprawdę to nie Twoje Osiedle , ani" czateria".I myśle ,że odpowiednia osoba jak poczyta Twoje posty to się zajmie całokształetm :zoltakartka:Proponowałbym młodzieńcze, abyś zgłosił moderatorowi, iż mój tekst jest nie na miejscu i kuje cię w oczy.
Po drugie nie pisz ''Ty'' z dużej litery, jest to oznaka szacunku, ale niestety w dalszej części twojej treści widać słowo ''gościa'' a ja nie jestem żadnym twoim gościem.
Po trzecie, daruj sobie takie uwagi. Moderator na pewno czuwa i stoi na pewno po stronie Prawa i Sprawiedliwości i podejmie odpowiednie działania.
Złóż może podanie do administratora forum o mianowanie cię młodszym moderatorem, będziesz wyłapywac takich ludzi jak ja. Kto wie, może w przyszłości jakiś awans ?