>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5GBp do buka za free

M 0

many

Użytkownik
heheh a ja mam 10 funciakow i 10 w zakladach ;] juz mi wszedl remis arki w pucharze polski jak wejdzie korona to na koncie mam 36 + 6 w zakladach ;p pozdro

cerber 2

cerber

Użytkownik
Wrobell co zrobiles ze kase dali kliknoles potem na cos bo juz chyba z 15 razy probowalem i taki sam text mi sie pojawia

K 12

karauak

Użytkownik
nie rozdaja kasy bo jak znam naszych rodakow to polowa pozakladala na cale rodziny psa a nawet martwe babcie i dziadkow !

iron77 2

iron77

Użytkownik
nie rozdaja kasy bo jak znam naszych rodakow to polowa pozakladala na cale rodziny psa a nawet martwe babcie i dziadkow !
wielki ⛔ dla tych ktorzy tak zrobili...
imho ta strona powinna jakos kontrolowac ip albo cos w tym stylu

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
heh tacy nasi rodzacy wydrzeć ile sie da ,ale nie martw sie ugraja troche i im potem poblokuja konta i bedą mieli ...heh

S 0

sodzaw

Użytkownik
A ja własnie napisałem do ich supportu z prośbą aby przyznali mi bonus. Zobaczymy czy odpiszą a jesli tak to czy pozytywnie czy negatywnie ;-)

bodi 70

bodi

Użytkownik
Ja tak nie robilem akurat. ale w regulaminie nic nie wsponinają ze nie mozna z jedego IP kilka osób z rodziny...więc nie ma co narzekac, kto był szybszy ten wykorzystał moment....mieli przyznają pewną pule na bonusy i z pewnością się już wyczerpała i wcale nie chodzi o jakieś blokowania bonusa..tylko o to że przeznaczona na ten cel kasa sie wyczerpała i po temacie. ;-)

iron77 2

iron77

Użytkownik
Ja tak nie robilem akurat. ale w regulaminie nic nie wsponinają ze nie mozna z jedego IP kilka osób z rodziny...więc nie ma co narzekac, kto był szybszy ten wykorzystał moment....
sam byłeś ostatnio przeciw krętactwu i wyłudzaniu, ciężko tu więc mówić że kto pierwszy ten lepszy i nie ma co mieć do nikogo pretensji, bo takie rejestrowanie to krętactwo w czystej postaci.

mieli przyznają pewną pule na bonusy i z pewnością się już wyczerpała i wcale nie chodzi o jakieś blokowania bonusa..tylko o to że przeznaczona na ten cel kasa sie wyczerpała i po temacie. ;-)
no tak, a dlaczego sie wyczerpala? bo powstalo XXX kont. I jesli sa to falszywe konta to z wyplata kasy tez bedzie lipa - i jak sie to skonczy? kasa wroci po prostu do buka, a tak wiecej osob moglo by skorzystać

mysle że nie ma co bronić ludzi ktorzy masowo rejestrują konta na takich promocjach

Do góry Bottom