>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5GBp do buka za free

W 0

wrobell

Użytkownik
Mam pytanie - przetranferowalem do kasyna 7 funtow i wpisalem tego bosusa. Po jakim czasie jest on przyznawany bo mam ze jest &quot;PENDING&quot; - w trakcie realizowania.

D 0

dymek256

Użytkownik
Ej loguje wam się urzytkownik ja wpisuje hasło itp i wyskakuje mi takie coś :

Sorry, your Username and/or Password have not been recognised. :/

P 0

padilo

Użytkownik
Ja nie moge śie zalogować ..... dzis rano logowałem sie spokojnie i wszystko ok ... hasło mama zapisane w operze ..a teraz przychodze i dupa! Sorry ble ble ble ... ?? Co jest grane ??

phenomen 0

phenomen

Użytkownik
Obróciłem raz w ten sposób jeden kupon z 2$ niesiadł i drugi za 2$ siadł wygrana 4,2$ + 1$ =5,2$ czy moge już wypłacić ? i czy moge przelać te pieniądze bezpośrednio na betathome?

K 0

kolbek

Użytkownik
Obróciłem raz w ten sposób jeden kupon z 2$ niesiadł i drugi za 2$ siadł wygrana 4,2$ + 1$ =5,2$ czy moge już wypłacić ? i czy moge przelać te pieniądze bezpośrednio na Bet-at-home?
tylko konto bankowe czek i Western Union.
te 3 formy wypłaty masz a i minimum to 5 funtów ????
Za czek pobierają opłate 3 funtów.

M 0

many

Użytkownik
To wie ktos co wpisac w:

-Account number or IBAN
-Sort Code
-Swift Code

I czy trzeba skan dowodu??
-Account number or IBAN - Numer twojego konta albo numer konta poprzedzony PL
-Sord Code - Kod twojego banku (3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 cyfra twojego numeru konta)
-Switf Code - To jest jakis specjalny numer banku kazdy bank ma inny, wiec musisz powiedziec w jakim banku masz konto
POZDRO ;]

A jezeli chodzi o mnie to wyplata zlecona ;] Narazie nie chcieli zadnego skanu dowodu.
P.S. Wyplacilem 36.04 funciakow ;P jeszcze dzisiaj moge wygrac 40 funtow jak wejdzie groclin i cracovia ????

M 0

many

Użytkownik
Account number or IBAN: PL55102029640000600200540039
Sort Code: 10202964
Swift Code: Co do tego to nie wiem jaki kod ma PKO, ale tu gdzies na forum powinno byc napisane

pozdro

Do góry Bottom