ja nie wiem ile razy trzeba obrocic ale wygralem na ruletce 20 funtow potem postawilem zaklady na puchar polski i lacznie mialem 70 funtow. wczoraj wyplacilem na konto bankowe 36 i czekam az dojda, a na koncie u tego buka z tym drugim bonusem mam 38 funtow i obstawiam na uefa jak wejdzie to gram tez na weekedn jak nie to jutro zleca wyplate 30 ;]
grzybas nie wiem czy sa wyplacalni ale czekam na kase powinna byc w przyszlym tygodniu ;P mowie to juz 100 raz ale musze sie pochwalic ;] wyplacilem 36.04 Ł i w ten weekend mam szanse na zdobycie dodatkowych 100 Ł czyli lacznie 136.04 funty <jupi>
Ja mam do was jeszcze jedno pytanie.
Chciałbym wysłać kaske poprzez Western Union bo mam kilka oddziałów u mnie w miescinie ????
I tam jest cos takiego:
Document ID
co mam wpisac jak jeszcze mi dowodu nie wyrobili?? nr legitymacji czy paszportu??
jak chce zlecic wypłate w okienku:Account number or IBAN brakuje 4miejsc na wpisanie nr konta, chce wpisac: PL34 1140 2004 0000 3102 4189 7720,
a tam jest PL34 1140 2004 0000 3102 4189
chyba juz po promocji z kody horses
ciagle wyskakuje blad
Sorry, the bonus code you have entered is not currently valid, please check your source for the correct code.
Ja mam do was jeszcze jedno pytanie.
Chciałbym wysłać kaske poprzez Western Union bo mam kilka oddziałów u mnie w miescinie ????
I tam jest cos takiego:
Document ID
co mam wpisac jak jeszcze mi dowodu nie wyrobili?? nr legitymacji czy paszportu??
ja czekam az dojdzie na konto wyslalem kase w srode o 15 i mysle ze jutro moge sie jej spodziewac ale nie wiem ;] mam jeszcze pewna wygrana 70 funtow i wyplace je przez western union ;]