uzytkownik-15140
Użytkownik
ważny tylko dzisiaj
Ja mam do was jeszcze jedno pytanie.
Chciałbym wysłać kaske poprzez Western Union bo mam kilka oddziałów u mnie w miescinie ????
I tam jest cos takiego:
Document ID
co mam wpisac jak jeszcze mi dowodu nie wyrobili?? nr legitymacji czy paszportu??
Ale to nie wpisywałem dla bukmachera tylko do weryfikacji przy odbieraniu pieniedzy w oddziale western union ????Ja mam do was jeszcze jedno pytanie.
Chciałbym wysłać kaske poprzez Western Union bo mam kilka oddziałów u mnie w miescinie ????
I tam jest cos takiego:
Document ID
co mam wpisac jak jeszcze mi dowodu nie wyrobili?? nr legitymacji czy paszportu??
Ma byc wpisane nr dowodu jak masz 18 lat ewentualnie nr paszportu jak taki dokument bedziesz im wysyłał podczas weryfikacji jak zarządają
9 funtow prowizji ;/ to duzoJa dzis zlecilem wypłate na western union jutro ide co oddziału sie zapytać czy mają kase dla mnie ???? ???? :d ????
A i na western union minimum jest 50 funtów i 9 prozwizji biora ????
Jak ten numer przelewu masz czyli "MTCN", to kaska będzie na pewno ????duzo jak duzo jak wypłaca mi to 50 to moge nawet im 50% dawac prowizji ????
Trzymajcie kciuki jutro o 12 ide do oddziału zobaczyc czy mam kaske numerek MTCN se zapisalem ???? ????