Nie...Ważna jeszcze jest ta promocja?? :-?
To trzeba było wcześniej sie zastanawiać, a nie jak już zleciłeś wypłate - co bedzie to bedzie. :jezora:Panowie wyplacilem 40 funtow na konto bankowe i boje sie czy czegos z tym kontemmi nie zrobia? Ma tam troche kasy i martwie sie czy np nie wyplaca mia calego many...
:wowsdf: ????Panowie wyplacilem 40 funtow na konto bankowe i boje sie czy czegos z tym kontemmi nie zrobia? Ma tam troche kasy i martwie sie czy np nie wyplaca mia calego many...
No podal numer konta bankowego, przeciez teraz juz nie ma zmiluj. Calą kase zgarną z konta. ????ale co mają niby zrobic?
Powiedz mi jakim sposobem wymysliles te bzdure ? ???? Dlugo, oj dlugo musiles nad tym myslec .sam juz nie wiem ale na swoim koncie mamnaprawde full many... apropos 33 funty dzisiaj znowu zdobylem zaklad systemowy na groclin cracovie, remis arki i korone kilce ;d a ty saddam nie badz taki kozak bo to nie towja kas ;]
pzdr
Na google.pl po wpisaniu sort code pierwszy link to strona Mbanku mowiaca o tym, leniu. ????a co to jest to sort code? a moze ktos odrazu zna do mBanku???
Pewnie ze mozesz.Sorry, we have been unable to process your withdrawal request, as the requirements relating to your account bonus have not yet been met.
Please click here for our bonus Terms and Conditions.
takie cos mi wyskoczylo ale jak 5 GPB zostawilem to juz bylo OK ???? wiec chyba poszło 20 funcikow na konto
sa wyplacalni ? dostal juz ktos kase?
dzieki za promo jak kasa dojdzie to wypas
oby wiecej takicH!!
aha i jeszcze pytanko: jak te 5mi zostalo to moge zaś grac sobie? i jak ugram to znowu przelew?