dindek
Użytkownik
ja tez czekalem dlugo ale ok wszystko ????a mi nadal gadzety nie doszly ???? czekam ponad miesiac
ja tez czekalem dlugo ale ok wszystko ????a mi nadal gadzety nie doszly ???? czekam ponad miesiac
chyba wciaz aktualne ????siemka, wiem ze temat stary, ale czy ktos wie czy ta promocja nadal obowiązuje ? chętnie bym z niej skorzystał?
Można jakies info ?
bogdand ...popek jaki jest Twoj login supergame? wydaje mi sie, ze gadzety do Ciebie poszly!
ja tam się czepiać nei chce ale co oznaczają te cyferki w twoim niku ???? ?bogdand ...
Wiek ... Moge rowniez pisać że jestem ze stycznia yhhhja tam się czepiać nei chce ale co oznaczają te cyferki w twoim niku ???? ?
a tata chociaż wie ???? ? nie no żarcik, już się nei czepiam bo wyjde na kutweWiek ... Moge rowniez pisać że jestem ze stycznia yhhh
Konta robie na mojego kochanego tatusia :jezora:
Bazik widze, ze Ty jestes tutaj organizatorem, czy moglbys odpowiedziec na moje pytanie? Nie chce mi sie codziennie sprawdzac czy dostalem juz maila w zwiazku z promocja czy tez nie.Witam, zarejestrowalem sie na to promo dokladnie 11.01.2008. Czy moglibyscie powiedziec mi mniej wiecej kiedy moge spodziewac sie bonusu?
Pozdrawiam
To spoko, mam nadzieje ze pusciliscie rowniez dla mnie ;PZgadza się, dziś doszedł przelew. Kolejnych kilkadziesiat osob dostalo dzis bonus. Jednak ja sie ciesze z innej rzeczy. Przelew doszedl, wic puszczamy wieksza dawke, i mam nadzieje, ze nasze problemy z ksiegowaniem dobiegly konca!