>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
slawiola 5

slawiola

Użytkownik
siemka, wiem ze temat stary, ale czy ktos wie czy ta promocja nadal obowiązuje ? chętnie bym z niej skorzystał?
Można jakies info ?

B 0

bazik

Użytkownik
popek jaki jest Twoj login supergame? wydaje mi sie, ze gadzety do Ciebie poszly!

Promo jest aktualne, chociaz sa problemy (wciaz) z przelewem. Wiec opoznienia sa spore.

jj: 2 przelewy poszly

M 0

malexon

Użytkownik
Witam, zarejestrowalem sie na to promo dokladnie 11.01.2008. Czy moglibyscie powiedziec mi mniej wiecej kiedy moge spodziewac sie bonusu?
Pozdrawiam

M 0

malexon

Użytkownik
Witam, zarejestrowalem sie na to promo dokladnie 11.01.2008. Czy moglibyscie powiedziec mi mniej wiecej kiedy moge spodziewac sie bonusu?

Pozdrawiam
Bazik widze, ze Ty jestes tutaj organizatorem, czy moglbys odpowiedziec na moje pytanie? Nie chce mi sie codziennie sprawdzac czy dostalem juz maila w zwiazku z promocja czy tez nie.

B 0

bazik

Użytkownik
malexon: jak otrzymasz bonus, to mail do Ciebie sam przyjdzie.

No i niestety kolejny raz musze napisac, ze nie - nie wiem kiedy mozesz spodziewac sie bonusu. O problemie z przelew pisalem juz kilka razy, niestety problem nie zostal rozwiazany...

B 0

bazik

Użytkownik
Zgadza się, dziś doszedł przelew. Kolejnych kilkadziesiat osob dostalo dzis bonus. Jednak ja sie ciesze z innej rzeczy. Przelew doszedl, wic puszczamy wieksza dawke, i mam nadzieje, ze nasze problemy z ksiegowaniem dobiegly konca!

M 0

malexon

Użytkownik
Zgadza się, dziś doszedł przelew. Kolejnych kilkadziesiat osob dostalo dzis bonus. Jednak ja sie ciesze z innej rzeczy. Przelew doszedl, wic puszczamy wieksza dawke, i mam nadzieje, ze nasze problemy z ksiegowaniem dobiegly konca!
To spoko, mam nadzieje ze pusciliscie rowniez dla mnie ;P

B 0

bazik

Użytkownik
nie, na Ciebie malexon jeszcze przyjdzie pora, ale niestety nie dzisiaj. Zreszta nie narzekaj, niektorzy czekali ponad 1.5 miesiaca. A Ty &quot;juz&quot; po 3 dniach roboczych krzyczysz o kase ;p

Dzis zostanie puszczony kolejny przelew, mamy nadzieje, ze juz problemow z nim nie bedzie i bonusy beda przyznawane na biezaco.

A swoją drogą, może ktoś by był zainteresowany? Razem ze SportKlubem organizujemy konkurs na komentatora pokera. Więcej info na stronie SuperGame.pl MAm nadzieje, ze informacja nie jest niezgodna z regulaminem, jesli tak, to ją usunę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom