>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
J 11

jjfox

Użytkownik
czemu zmieniło mi się konto na PLAY MONEY ???
Dziwne, a ja teraz wchodzę na swoje konto na party poker, a tutaj mi wyświetla gdy chcę sprawdzić czy mam też kasę na koncie, że moje konto jest tylko PLAY MONEY i muszę dokonać depozytu żeby było REAL MONEY ???? oczywiście wcześniej było wszystko ok ????
może ktoś wie co jest grane ???
Z góry dziękuję za pomoc

B 0

bazik

Użytkownik
Bonus zostal wyslany kilkudziesieciu osobom. Pierwsi bonus otrzymali ci, ktorzy oczywiscie najdluzej czekaja. Wiem, ze jeszcze wiele osob czeka. Mam nadzieje, ze juz niedlugo ten stan rzeczy sie zmieni.

Pozdrawiam

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
hmm to ja jeszcze nie dostałem chyba. A przychodzi jakieś potwierdzenie na maila że się coś dostało ??;&gt;

tak mi przyszlo potwierdzenia na email ze dostalem 55,01 $!
ja czekale na ta kase prawie miesiac a stacilem ja w 30 minut
hehe ????

B 0

bazik

Użytkownik
jjfox: nie otrzymales jeszcze bonusu. Kazdy ktory go nie ma, ma konto PLay Money. Po wyslaniu przez nas bonusa, konto zmieni sie na Real Money.

anapolon: Twoje rozumowanie jest bledne

rpg: otrzymasz bonus przy nastepnej puli.

M 0

mcgolonek

Użytkownik
Witam , mam pytanie, super jest kasa ale nie mam nic w bonus details czyli ze 100 punktow musze ugrac i bonus pending to 25$, niestety nic takiego nie ma ,, czy cos jest nie tak?? pozdrawiam

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Witam , mam pytanie, super jest kasa ale nie mam nic w bonus details czyli ze 100 punktow musze ugrac i bonus pending to 25$, niestety nic takiego nie ma ,, czy cos jest nie tak?? pozdrawiam

jesli dosatles bonus(55$) od supergame.pl to po ugraniu 100 punktow napewno dostaniesz te 25$

M 0

mcgolonek

Użytkownik
Panowie dziekuje za odpowiedz ???? mam kolejne pytanie , wlasnie wygralem 50 dolcow i mam teraz 105 na koncie, czy moge wyplacic teraz to co wygralem czyli 50 $ (bo boje sie ze przegram) czy po prostu musze ugrac te 100 pkt i dopiero wtedy??

B 0

bazik

Użytkownik
Wszyscy dobrze mowia ????

25 idzie bezposrednio na konto, jesli wczesniej nie bylo wplacanego depozytu &lt;50$. 25$ bonus jest bowiem bonusem depozytowym, w momencie, kiedy my przesylamy bonus na konto (55$) to jest to traktowane jako depozyt.

Trzeba ugrac 100PP, zeby moc wyplacic kasiorke.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom