>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
rafalec 105

rafalec

Użytkownik
trzeba było napisać że nie realizujecie teraz bonosów to bym sobie poszedł na inną stronke :/ a wy cichaczem ani słowa, refa złapaili i teraz nawet się nikt tutaj nei odezwie... do huja wacława, czekam już chyba z ponad miesiąc.... i coś mnie strzela ze dałem sie wam naciągąć jak patrze jak na innych stronach ludzi dostają kase na następny dzień po zdaniu quizu... nie bierzcie sie za coś czemu nie jesteście w stanie podołać

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Napisał rpg
Siema,

Kiedy moge sie spodziewac tych 55$ ??

Wyslalem pierwszy raz skan we wtorek 11.12 a potem po raz drugi 14.12

Mój login SuperGame: *****
Móg loing PartyPoker: *****

Wszytsko ma trwac 7 dni roboczych a od pierwszego meila wlasnie tyle juz minelo.

A jezeli nie jestem mi wstanie teraz tego powiedziec to napisz mi czy przeszedlem ta weryfikacje i mam sie wogóle kasy spodziewac. Z mojej strony wszystko bylo OK.

Pozdro,

rpg

Odpowiedz bazika:
siema,
weryfikacje przeszedles pomyslnie. Niestety wciaz mamy problem z PP, nie ksieguja nam kasy, wiec nie wiem kiedy otrzymasz bonus.
Ale otrzymasz :smile:

Tyle wiem :kwasny4565:

S 0

spowen

Użytkownik
Jedynie co mnie pociesza w tym to to ze gwarantuja nam ze dostaniemy kase ???? tylko jestem ciekawy czy w roku 2008 czy w 2009? ????

B 0

bazik

Użytkownik
rcsade: wyslij maila na [email protected] z maila, z ktorego sie rejestrowales i napisz jak wyglada sytuacja.

Wczesniej wejdz na partypoker, kliknij w see all bonus offers -&gt; zakladke bonus details i tam jest &quot;Bonus expiry date&quot;.

rafalec: No moge kolejny raz pisac, jak wyglada sytuacja. Nie chce sie tlumaczyc i rozumiem wszystkich zdenerwowanie. Ale sprawa nie wyglada tak jak piszesz:

wczesniej przelewy dochodzily, raz trwalo to 3 dni, a raz tydzien, ale dochodzily. Kiedy wyslalismy przelew 28.11 liczylismy na to, ze po kilku dniach bedzie na PP i kazdy dostanie kase zgodnie z tym co piszemy (7 dni roboczych). Kiedy po 6 dniach roboczych nie bylo bonusu rozpoczelismy zapytania do PP. Kiedy 12 grudnia okazalo sie, ze dalej nie ma przelewu, to puscilismy drugi przelew / tak na wszelki wypadek. On niestety tez nie doszedl. Dzis idzie kolejny przelew, licze na to, ze za kilka dni zostanie pomyslnie zaksiegowany.

R 18

rcsade

Użytkownik
Bazik, napiszę to tak, otrzymałem odpowiedź od party poker. Nie jestem z niej zadowolony, dlaczego? Napiszę poniżej.
Rejestrując się na party poker via supergame.pl skorzystałem z kodu bonusowego SUPERGAME1 czyli taki jaki był podany na stronie. Jak się dowiedziałem,że przeszedłem pełną weryfikację, podczas oczekiwania na depozyt bonusu postanowiłem dokonać własnego depozytu (aby skorzystać z dodatkowego bonusu) i tutaj jak się okazało pojawia się problem. Nigdzie na stronie supergame.pl nie jest napisane że trzeba dokonać pierwszego depozytu w kwocie 50$ by otrzymać bonus za wyrobienie 100pkt. Ja wpłaciłem mniej i jak się teraz okazało nie przysługuje mi już ten bonus. To jest nie fair z Waszej strony, jeśli tak jest to powinna być o tym informacja, gdyż wiedząc to wcześniej nie dokonywałbym depozytu bądź poczekałbym z nim do późniejszego czasu. Wprowadzająć człowieka w błąd podważacie swoją wiarygodność. Poniżej wklejam mail jaki otrzymałem od Party Poker. Proszę również jeśli Bazik reprezentujesz na tym forum Supergame.pl abyś się do tego ustosunkował.
Pozdrawiam.
Dear Rafal
Thank you for contacting Customer Service.
I have reviewed your account details and see that you entered the
sign-up affiliate bonus code SUPERGAME1 when you created your account.
However, the initial requirements for this bonus were to make a first
deposit of a minimum of $50 into your account. Your first deposit into
your account was $39.49. Unfortunately our system will not allow us to
re-issue a signup bonus if the initial deposit requirements are not met.

B 0

bazik

Użytkownik
Przyznam, że jestem zaskoczony mailem, jednak wszystko się zgadza, co piszesz. Nie wiedziałem, że bonus 25$ jest bonusem od depozytu. Sądziłem, że każdy kto ugra 100PP i jest spod szyldu SuperGame - otrzyma dodatkowe 25$.
Okazuje się, że musi wpłacić minimum 50$. Jako, że my wysyłamy po 55$, to tego problemu nigdy nie było - zawsze to my wysyłaliśmy kasę jako pierwsi i bonus się uruchamiał.

Zaraz dam informację na stronie, żeby nie wpłacać depozytu &lt;50$ przed wysłaniem przez nas bonusa.

Przepraszam za tą sytuację - nie chcieliśmy nikogo wprowadzać w błąd.

S 11

support75

Użytkownik
bazik widze, że dużo rzeczy nie wiecie jeszcze o PartyPoker, ale na pewno wiecej tez coś czego i ja nie wiem. Moglibyśmy sie wzajemnie uzupełniać. Ale do rzeczy...
Po rozegraniu 100 PP kazdy otrzymuje 25$. Promocja jest ustawiona ze albo depozyt 50$, albo sponsor (niby Wy) je wysylacie na konta. To było oczywiste. Nie wiem na jakiej zasadzie działacie z PartyPoker, ale czytajac tutaj wypowiedzi uzytkowników dziwie się ze jeszcze z Wami współpracuja. Zwalacie sprawe przelewu na PartyPoker, a moze wina lezy po Waszej stronie? Nie tłumacz się... Wszystkie pytania były retoryczne.
Zycze powodzenia bo one Wam się na pewno przyda.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
nie potrzebnie dałem się wciągnąć :/ myślałem że skożystam z oferty kogoś z forum to bezie fajnie...mogłem odrazu iśc na inną znaną i RZETELNĄ firme i załatwili by to w niecały tydzień....

gdn 0

gdn

Użytkownik
Jakbym przewidział czekanie już prawie miesiąca na bonus, to oczywiste - pogardził bym ofertą i wyśmiał to we wszystkie możliwe strony, ale mimo wszystko chciałbym pograć na PP to czekam z klinem w d*pie :/

S 0

spowen

Użytkownik
No czekamy dosyc dlugo ale mam nadzieje ze ten 3 przelwe co poszedl 2 dni temu dojdzie do pp i zaksieguja to .... jesli do najblizszego pon. nie dostaniemy bonusa to mysle ze nie zobaczymy go ???? no ale trzmam kciuki :spokodfhgfh:

S 11

support75

Użytkownik
panowie sprawe idzie rozwiazac w inny sposob.
napiszcie do bazik&#39;a, ze nie chcecie juz bonusu od niego.
załozcie nowe konta, z nowym kodem promocyjnym u innej firmy.
jesli bazik nie wplaci pieniedzy na te konta co mu podaliscie, ani Wy sami nie wplacaliscie to nie bedzie zadnych problemow gdyz PartyPoker traktuje takie konta jako PlayMoney.
Dane oczywiscie podajecie znow te same - prawdziwe, musicie zmienic tylko adres e-mail gdyz nie moze byc taki sam.

B 0

bazik

Użytkownik
support75:

zdaje sobie sprawe, ze pytania sa retoryczne. Jednak wole na nie odpowiadac, zeby nie bylo tak, ze cos nie gra i juz mnie nie ma na forum. Wole wejsc codziennie, wysluchac slusznych slow krytyki w stosunku do mnie i napisac jak sie sprawa ma.

Co do znajomosci PP - mysle, ze kilku rzeczy jeszcze nie wiemy jako SuperGame.pl. Kazdy sie uczy na bledach. Sprawa z przelewem nie jest nasza wina - ale o tym przekonywac nie bede. Sprawa z 25$ bonusem idzie na nasze konto. W rozmowach z PP widac byl popelniony blad, ale latwo sie do tego przyznac juz po fakcie. Mam nadzieje, ze wiecej dodaktowych niespodzianek nie bedzie.

Pod propozycja support75 sie nie podpisze, bo nie wiem jakimi dokladnie kryteriami sie kieruje PP w przypadku weryfikacji - nie chce, aby pozniej bylo na mnie, ze ktos nie przeszedl weryfikacji w innej firmie. Jednak jesli ktos chce tak zrobic na wlasna odpowiedzialnosc (czy odpowiedzialnosc support75) to oczywiscie, nie bede stwarzal problemu.

Ze swojej strony gwarantuje, ze kasa bedzie.

S 0

spowen

Użytkownik
O najbardziej podoba mi sie to zdanie &quot; Ze swojej strony gwarantuje, ze kasa bedzie. &quot; ???? )) wiec poczekamy na ten 3 przelew podobno idzie on od 3 do 7 dni a kase wyslaliscie w pon... wiec niedlugo powinna byc,,,

S 11

support75

Użytkownik
reke sobie dam uciac, ze gdy pieniadze nie wplyna na konto. to wtedy partypoker traktuje takiego gracza jako PlayMoney, mimo to ze wpisalismy swoje dane w cashier. Gdyby sie okazala ze pieniadze trafia, albo sami wplaciliscie to wtedy moze byc problem.
wiec gdy nie bylo kasy nigdy na koncie, nie jestesmy wstanie zagrac zadnego freerollu = konto playmoney.

S 117

stanleey

Użytkownik
jak macie takie problemy z przelewami to moze warto by bylo dac jakies info na supergame na przyklad ze na kase czeka sie 70 dni a nie 7 , tak wogole to jakas kulawa ta wasza wspolpraca z PP widac ze nie traktuja was powaznie robicie przelew jeden, drugi a teraz trzeci i zaden nie zostaje zaksiegowany a wy nawet nie wiecie z jakiego powodu, parodia...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom