>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
B 0

bazik

Użytkownik
depozyty powinny dojsc na mikolaja.

...sorry, mialo byc gadzety, a nie depozyty.

Nie moge wyslac pieniedzy przez M_B, bo ja ich nie mam... bonusy przyznajmy na zasadzie transfery pomiedzy kontami PartyPoker

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ile trwa weryfikacja skanu dowodu??

Bo wyslalem 11.12 i dalej nic sie nie dzieje. A chcialem miec kase na weekend.

B 0

bazik

Użytkownik
mamy problemy z kasa - poszlo sporo zielonych do PP, a od 19 dni nam tego nie ksieguja...

z gadzetami jest problem ksiegowosciowy, na razie wole wiecej nie pisac.

Oczywiscie Was to nie powinno obchodzic, bo mialo byc 7 dni na weryfikacje, a mija juz ok 14 (roboczych) - jedyne co moge zrobic to przeprosic za te problemy ????

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
mamy problemy z kasa - poszlo sporo zielonych do PP, a od 19 dni nam tego nie ksieguja...

z gadzetami jest problem ksiegowosciowy, na razie wole wiecej nie pisac.

Oczywiscie Was to nie powinno obchodzic, bo mialo byc 7 dni na weryfikacje, a mija juz ok 14 (roboczych) - jedyne co moge zrobic to przeprosic za te problemy ????
ja zakładalem konto kchyba we wtorek. na święta mógłbym się spodziewać kasy czy nie bardzo ???? ?

B 0

bazik

Użytkownik
sprawa wyglada tak, ze kazdego dnia czekam na informacje / telefon od PP ze w koncu kasa doszla - wtedy od razu wysylam kase...

S 0

spowen

Użytkownik
no ja juz tez czekam dosyc dlugo i nie ma zadnej odpowiedzi ze otrzymali ode mnie skan dowodu.... i co najgorsze ze pp ma takie problemy z ksiegowaniem rozumiem kilka dni ale az 3 tyg.. no ale mamy nadzieje ze to jakos naprawia :-| .. i pozostalo nam czekac ...

B 0

bazik

Użytkownik
jesli Twoj nick na SuperGame jest mocno podobny, to dowod otrzymalismy i weryfikacja poszla pomyslnie.

Generalnie jest tak, ze jesli PP daje mi znac, ze komus nie moge dac bonusa, to mu to pisze od razu.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja tez bym prosil o info.

Login PP: lukasz7777

Wyslalem meila ze skanem we wtorek i drugiego w piatek. Obydwa minionego tygodnia. Napisz na PW lub tutaj.

S 0

spowen

Użytkownik
Moze pp sie postaraja i sprawia nam prezencik na swieta w postaci bonusiku ???? ... supergame musicie ich wiecej meczyc ehehe moze cos to da ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom