>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
lolmax 0

lolmax

Użytkownik
witam wszystkich!
po jakim czasie wplynął wam chajsik na party poker po wyslaniu meila z dowodem? Mi napisano ze do 7 dni roboczych trzeba czekać... faktycznie tyle schodzi czy może prędzej będzie?

R 0

renton

Użytkownik
witam wszystkich!
po jakim czasie wplynął wam chajsik na party poker po wyslaniu meila z dowodem? Mi napisano ze do 7 dni roboczych trzeba czekać... faktycznie tyle schodzi czy może prędzej będzie?
Moze bedzie szybciej task jak to było u mnie 4 dni czekałem tylko

B 0

bazik

Użytkownik
Mam pytanie. Czy jesli ugra sie cos powyzej tych 55$ a nie zdobedzie sie tych 100pkt czy mozna wypłącic to powyzej 55$??
$ można wypłacić dopiero po ugraniu 100PP.

Gdybym nie posiadał konta w PokerStars to i tak wolałbym Poker strategy od jakiegoś super game. moim zdaniem to jest tylko kserokopia pomysłu twórców PS.
Oczywiście każdy ma tutaj wolny wybór. W PS jest więcej do zgarnięcia, ale jest zdecydowanie trudniej (zarówno jeśli chodzi o otrzymanie bonusu oraz ugranie dodatkowych 100$). W SG rozwiązanie testu jest raczej łatwe (jeśli by nie powiedzieć, że banalne), dostaję się więcej na wstępie oraz łatwiej ugrać dodatkowe 25$.

jesli dostatane to kase to bede mogl grac na partybets czy tylko w pokera ?
Tak, mozna grac w PartyBets, ale dodatkowy bonus bedzie dostepny tylko dla Pokera

Niektórzy otrzymują po 2 dniach, a niektórzy po 7 (dni robocze!). Ostatnio mieliśmy problemy z oprogramowaniem i czas się wydłużył. Reasumując do 7 dni roboczych bonus powienien zostać przyznany. Jeśli nie ma sytuacji wyjątkowych odbywa się to szybciej ????

Tyle jeśli chodzi o odpowiedzi na pytania.
Pozdrawiam

K 0

kam871

Użytkownik
jezeli zarejestrowalem sie po zdaniu testu z kodem SUPERGAME1 wyslalem skan dowodu i na koncie mam tylko 10 USD i nie moge korzystac z tego na partybets tylko z tego co zauwazylem na kasynie.to znaczy ze doszly o mnie te pieniadze z bonusu czy musze jeszcze poczekac ? w bonusach oczekujacych jest bonus z supergame ale nie jest dodany do konta.moze mi ktos w tym pomoc ??

B 0

bazik

Użytkownik
Dindek - napisalem Ci maila ????

No niestety na razie 20$ za depozyt nie moze zostac wyslane. MAm nadzieje, ze tak jak zapewnia mnie osoba z PP, bedzie to mozliwe w pierwszym tygodniu grudnia.

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
no i pieknie pieniadze po 1 dniu na partypoker mija 4 dzien i ugralem 117pp dzisiaj zrobilem depozyt tylko troche dzwine bo minelo 10minut i puki co nie doszedl ... no nic zobaczymy co z tego wyjdzie ... ugrane mam 103$ troszke cienko no ale takiego pecha nigdy nie mialem z 10 razy przegralem z setem na seta pare razy z kolorem na kolor i stritem na strita a z parkami to juz nie mowie .... szczerze to polecam bardzo te promo jedno z lepszych ... o i wiecie jak jest z polecaniem ? Jak ktos mnie wpisze jako poleconego ugra te 100pp dostane cos ? Czy musi zrobic depozyt i jak dostane to jaki obrot tego ... thx

B 0

bazik

Użytkownik
No to graty Popek!

Na zaksiegowanie depozytu maja ok 4-5 dni, wiec cierpliwosci ????

Co do programy partnerskiego SuperGame - pracujemy nad nim. Poki co juz mozesz podawac swoj nick, zeby wpisywali zwerbowani podczas rejestracji.

Bedziemy najprawdopodobniej placic, za ugranie 100PP. Nie trzeba bedzie wplacac depozytu! Ale nie pytajcie o szczegoly, na razie prace sa w toku ????

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
na depozyt maja od 4-5 dni ? W innych pokeroomach idzie natychmiastowo ... hmm dziwne trochę a river zaczyna mnie dobijać ale grac gram cały czas ... przegralem sporo rozdań mając seta strita i kolor ;( pech straszny ...
P.S rozdanie z przedchwili ja K10 gosc ostro bije ma 77 flop K10 ja allin i na river doszła 7 ...

L 72

loozer21

Użytkownik
Mam dziwna sytuacje. Zarejestrowałem sie pierwszy raz na party i pierwszy raz na supergame i koles napisał mi ze juz mam tam konto jak to jest niemozliwe. Mieliscie moze juz kiedys taki przypadek?

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Robił ktoś depozyt ? Ja robiłem wczoraj wieczorem i nie mam nadal pieniędzy na pp ... orientuje sie ktoś czy moge wyplacic bez wczesniejszej wpłaty na Mbank i jaka prowizja ...

D 152

damian0012

Użytkownik
loozer21 ha
ale to co przydarzylo sie mojemu kumplowi to masakra poprostu otoz zdal test zarejestrowal sie na party przysyla skan paszportu i ......... odpisuja mu ze niby on juz sie zarejestrowal na super game i pp i teraz zdublowal sobie konta &lt;lol&gt; ( nic takiego nie mialo miejsca po raz 1 zalozyl konta na pp i supergame) dodam jeszcze ze odpisali mu ze nawet identyczny skan paszportu tez im juz przyslal z innego konta jak mi to powiedzial to myslalem ze pier****e ze smiechu
niezly sajgon macie na supergame ;p ;p ;p ;p ;p ;p kolega ma nadzieje ze to sie wyjasni
Bazik task for you

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ale mam pecha co do tego testu.

Wypelnialem tydzien temu i 5 pkt.
Pomylilem sie na paleniu kart, bo dalem ze dla bezpieczenstwa.

Dzis wypelniam drugi raz i znowu na paleniu kart. Dzisiaj dalem ze jest to jakas tradycja.

Znowu musze czekac tydzien ale juz bede wiedzial, ze wykonywane na prosbe gracza tylko jak szukalem tej odpowiedzi na forach to pisalo ze na turniejach real jest to po kazdej fazie wykladania karty na stol.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
rpg pierwszym razem dobrze wypełniłe palenie kart jest dla bezpieczenstwa.
Jestes pewny na 100% ??
To jezeli tak to nie wiem co oni maja z tym testem, bo na reszte pytan mialem a przynajmniej tak mi sie wydaje dobre odpowiedzi.

Spróbuje za tydzien i dam ze dla bezpieczenstwa jak bede mial to pytanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom