Moze bedzie szybciej task jak to było u mnie 4 dni czekałem tylkowitam wszystkich!
po jakim czasie wplynął wam chajsik na party poker po wyslaniu meila z dowodem? Mi napisano ze do 7 dni roboczych trzeba czekać... faktycznie tyle schodzi czy może prędzej będzie?
$ można wypłacić dopiero po ugraniu 100PP.Mam pytanie. Czy jesli ugra sie cos powyzej tych 55$ a nie zdobedzie sie tych 100pkt czy mozna wypłącic to powyzej 55$??
Oczywiście każdy ma tutaj wolny wybór. W PS jest więcej do zgarnięcia, ale jest zdecydowanie trudniej (zarówno jeśli chodzi o otrzymanie bonusu oraz ugranie dodatkowych 100$). W SG rozwiązanie testu jest raczej łatwe (jeśli by nie powiedzieć, że banalne), dostaję się więcej na wstępie oraz łatwiej ugrać dodatkowe 25$.Gdybym nie posiadał konta w PokerStars to i tak wolałbym Poker strategy od jakiegoś super game. moim zdaniem to jest tylko kserokopia pomysłu twórców PS.
Tak, mozna grac w PartyBets, ale dodatkowy bonus bedzie dostepny tylko dla Pokerajesli dostatane to kase to bede mogl grac na partybets czy tylko w pokera ?
Niektórzy otrzymują po 2 dniach, a niektórzy po 7 (dni robocze!). Ostatnio mieliśmy problemy z oprogramowaniem i czas się wydłużył. Reasumując do 7 dni roboczych bonus powienien zostać przyznany. Jeśli nie ma sytuacji wyjątkowych odbywa się to szybciej ????po jakim czasie wplynął wam chajsik na party poker po wyslaniu meila z dowodem? Mi napisano ze do 7 dni roboczych trzeba czekać... faktycznie tyle schodzi czy może prędzej będzie?
Jestes pewny na 100% ??rpg pierwszym razem dobrze wypełniłe palenie kart jest dla bezpieczenstwa.